قیمت طلا امروز




 سایت سلامت نیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

فعالیت ۱۲۷ مرکز سلامت روانی - اجتماعی در کشور / بازنگری در الگوی ارائه خدمات سلامت روان

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با اشاره به فعالیت مراکز سلامت روانی - اجتماعی (سراج) از حدود ۱۱ سال گذشته، گفت: تعداد این مراکز از سه واحد به ۱۲۷ مرکز در کشور رسیده و اکنون خدمات سلامت روانی‌ـ‌اجتماعی در بستر شبکه بهداشتی‌ـ‌درمانی و در قالب برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع ارائه می‌شود.
 فعالیت ۱۲۷ مرکز سلامت روانی - اجتماعی در کشور / بازنگری در الگوی ارائه خدمات سلامت روان

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر محمدرضا شالبافان ، درباره آغاز فعالیت مراکز «سلامت روانی اجتماعی» (سراج) اظهار کرد: ارائه خدمات سلامت روان بر مبنای الگوی سراج حدود یازده سال پیش آغاز شد. براساس نتایج نیازسنجی‌های آن بازه زمانی، ۳ مرکز سراج در شهرهای «بردسیر»، «اسکو» و «قوچان» دایر شد که نخستین مراکز سراج کشور به‌شمار می‌روند.

این روانپزشک با بیان اینکه تعداد مراکز سراج در گذر زمان افزایش یافته، توضیح‌ داد: «نتایج ارزیابی‌ عملکرد مراکز سراج در گذر زمان» و «اثربخشی مناسب الگوی ارائه خدمات به صورت مشترک توسط روانپزشکان، روانشناسان و مددکاران اجتماعی» دو مولفه برای گسترش مراکز سراج در کشور به حساب می‌آیند. ارائه خدمات سلامت روانی_اجتماعی با احداث سه مرکز در سه استان کشور آغاز شد. چند سال پس از تاسیس نخستین مراکز سلامت روان جامعه‌نگر، ۳۲ مرکز سراج خدمات مورد نیاز را ارائه می‌دادند. تعداد مراکز سراج طی سال گذشته به ۱۰۰ مورد رسید و تعداد کنونی این مراکز ۱۲۷ واحد است.

شالبافان درباره ارائه خدمات سلامت روان بر بستر شبکه بهداشتی_درمانی اظهار کرد: حدود یک‌ونیم سال از ادغام کامل مراکز سراج در ساختار شبکه بهداشتی_ درمانی کشور می‌گذرد. روان‌شناسان و روان‌پزشکان و مددکاران، مشکلات روانی_اجتماعی بیماران، خانواده‌های بیماران و جمعیت تحت پوشش خود را که از طریق ساختار شبکه بهداشتی_درمانی ارجاع داده می‌شوند در قالب برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع، مدیریت می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت با بیان اینکه الگوی …





 نجاتیان: پرستار برای استخدام در تهران وجود ندارد
۱۷ ساعت قبل / سایت سلامت نیوز

نجاتیان: پرستار برای استخدام در تهران وجود ندارد

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: در تهران مجوز استخدام پرستار وجود دارد، اما کسی برای ثبت‌نام و اشتغال مراجعه نمی‌کند.

 هوش مصنوعی هرگز جایگزین قضاوت بالینی و مسئولیت پزشک نخواهد بود
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

هوش مصنوعی هرگز جایگزین قضاوت بالینی و مسئولیت پزشک نخواهد بود

پیشرفت‌های ارزشمند فناورانه در عرصه دانش پزشکی و بهره‌گیری روزافزون مراکز علمی و درمانی پیشرفته جهان از قابلیت‌های هوش مصنوعی، قابل تقدیر است، با این وجود این فناوری، هرگز و تحت هیچ شرایطی نمی‌تواند جایگزین قضاوت بالینی، تجربه، تعهد و مسوولیت‌پذیری پزشک شود.

 وقتی پرونده باروری زنان تکه‌تکه می‌شود؛ چالش بزرگ سامانه «باروری سالم»
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری مهر

وقتی پرونده باروری زنان تکه‌تکه می‌شود؛ چالش بزرگ سامانه «باروری سالم»

سامانه باروری سالم با وجود تکالیف قانونی، هنوز نتوانسته مسیر سلامت باروری زنان و زوجین را به‌صورت یکپارچه رصد کند.

 تأکید وزیر بهداشت بر نقش محوری سلامت در اعتلای کشور
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

تأکید وزیر بهداشت بر نقش محوری سلامت در اعتلای کشور

وزیر بهداشت در مراسم گرامیداشت روز پزشک، با اشاره به دشواری‌های پیش‌روی کادر سلامت، ضمن انتقاد از تأثیر تحریم‌ها بر تأمین تجهیزات دارویی، بر اهمیت حفظ اعتماد عمومی به جامعه پزشکی به‌عنوان پشتوانه‌ای برای تحقق یک جامعه سالم تأکید کرد.



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
آقای وزیر؛ بیمار با سیاست درمان نمی‌شود!
خبرگزاری مهر

آقای وزیر؛ بیمار با سیاست درمان نمی‌شود!

سخنان اخیر وزیر بهداشت درباره تحولات سیاسی و ضرورت تغییر مسیر کشور در دوره پساجنگ، در حالی مطرح می‌شود که مردم و همچنان با مجموعه‌ای از مشکلات قدیمی و انباشته دست‌وپنجه نرم می‌کنند.
اندر احوالات جامعه پزشکی؛ از سوگندنامه بقراط تا منزلت اجتماعی
خبرگزاری مهر

اندر احوالات جامعه پزشکی؛ از سوگندنامه بقراط تا منزلت اجتماعی

نظام سلامت را با کادر بهداشت و درمان می شناسیم و در این بین، «جامعه پزشکی»، یکی از حلقه‌های مهم زنجیره بهداشت و درمان را تشکیل می‌دهند.
مشاهده فلج اطفال در همسایگی ایران؛ ضرورت ارزیابی خطر در مرزها
خبرگزاری مهر

مشاهده فلج اطفال در همسایگی ایران؛ ضرورت ارزیابی خطر در مرزها

مشاور معاون بهداشت وزارت بهداشت، با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به سلامت مهاجران و پناهندگان، گفت: بیماریابی فعال برای بیماری‌های هدف، باید به‌ صورت جدی دنبال شود.
ارتباط بقای بیماران مبتلا به سرطان پانکراس با تعداد دندان‌ها
خبرگزاری ایسنا

ارتباط بقای بیماران مبتلا به سرطان پانکراس با تعداد دندان‌ها

تعداد دندان‌های طبیعی بیمار مبتلا به سرطان پانکراس ممکن است سرنخی غیرمنتظره درباره شانس بقای طولانی‌مدت وی پس از جراحی ارائه دهد.
«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب
سایت عصرایران

«مجیک ماشروم» خاطرات یک بیمار آلزایمری را به یادش آورد!/ راستی‌آزمایی یک ادعای عجیب

این روایت در نگاه اول شبیه داستان‌های باورنکردنی یا معجزه‌آسا به نظر می‌رسد؛ اما برخلاف بسیاری از ادعاهای فضای مجازی، این‌بار یک مقاله علمی واقعی پشت ماجراست...