قیمت طلا امروز




 خبرگزاری جام جم / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

«روحینا» در قاب نمایش

فیلم «روحینا» با موضوع شهدای مدافع حرم امشب از شبکه نمایش پخش می‌شود.
 «روحینا» در قاب نمایش

به  جام جم آنلاین از گزارش روابط عمومی شبکه نمایش، فیلم سینمایی «روحینا» به کارگردانی عبدالرضا صادقی جهانی، شنبه ۱۷ مردادماه ساعت ۲۱ روانه آنتن می‌شود.   نازنین رحیمی، مهری‌سادات آل آقا، حشمت آرمیده، ساقی زینتی، مرتضی کاظمی، حسن خوانساری، مهدیس فراهانی، امین تیموری، بشیر احمد و مهدی زمین‌پرداز، از جمله بازیگران این فیلم‌اند.   «روحینا» روایت زنی با همین عنوان و اهل کشور افغانستان است که همسرش سیدرضا در بحبوحه حضور تروریست‌های داعشی در سوریه به جمع مدافعان حرم پیوسته و این خود سرنوشت جدیدی را برای او و خانواده‌اش رقم می‌زند؛ این فیلم، داستانی با محوریت همه مدافعان حرم حضرت زینب (علیهاسلام) از همه کشور‌ها داشته و به طور کلی و در مفهومی جامع به تبیین مسئله انتظار می‌پردازد.   گفتنی است، روز ۱۸ مرداد، سالروز شهادت شهید محسن حججی را به نام روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم نامگذاری کرده‌اند.



۳۷ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

متن و حاشیه‌ی حضور اصغر فرهادی در سارایوو | انصاف نیوز

اصغر فرهادی، کارگردان برنده دو جایزه اسکار، در جریان حضورش در جشنواره فیلم سارایوو درباره جنگ، مردم ایران و تأثیر تحولات اجتماعی بر سینما سخن گفت؛ اظهاراتی که رسانه‌های بوسنیایی بخش‌هایی از آن را برجسته کرده‌اند.

فرهادی در گفت‌وگویی که در حاشیه جشنواره فیلم سارایوو انجام شد، موضع خود درباره جنگ را صریح بیان کرد و گفت: «مخالف جنگ هستم» و مردم ایران شایسته چیزی بیشتر از جنگ و درگیری هستند.

این کارگردان ایرانی در ادامه درباره رابطه‌اش با مردم و فرهنگ ایران صحبت کرد و گفت که مردم کشورش را دوست دارد و فرهنگ ایران برای او اهمیت زیادی دارد. او تأکید کرد که در ایران بزرگ شده و همین پیوند باعث شده تحولات اجتماعی و سیاسی کشورش برای او موضوعی بیگانه نباشد.

بخش دیگری از صحبت‌های فرهادی به تأثیر اتفاقات اجتماعی و سیاسی بر سینما مربوط می‌شد. او توضیح داد که اتفاقات بزرگ اجتماعی الزاماً بلافاصله در فیلم‌های سینماگران بازتاب پیدا نمی‌کنند و ممکن است میان وقوع یک رویداد و تأثیر آن بر آثار هنری فاصله‌ای وجود داشته باشد. از نگاه او، سینما گاهی با تأخیر به سراغ تجربه‌هایی می‌رود که جامعه پیش‌تر از سر گذرانده است.

فرهادی همچنین بر اهمیت همدلی میان هنرمندان و انسان‌ها تأکید کرد و گفت رنج انسان‌ها محدود به مرزهای سیاسی، ملی و حرفه‌ای نیست. به همین دلیل، نگاه انسانی به اتفاقات پیرامون را یکی از موضوعات مهم برای هنرمند دانست.

حضور اصغر فرهادی در جشنواره فیلم سارایوو تنها به این اظهارات محدود نبود. او در این جشنواره «قلب افتخاری سارایوو» را نیز دریافت کرد؛ جایزه‌ای که جشنواره به چهره‌های برجسته سینمای جهان اهدا می‌کند.

فرهادی در مسترکلاس خود نیز از ریشه‌های شکل‌گیری نگاه سینمایی‌اش گفت و تجربه‌های دوران کودکی را مهم دانست. او توضیح داد بسیاری از چیزهایی که یک هنرمند بعدها در آثارش بیان می‌کند، ممکن است ریشه در تجربه‌هایی داشته باشد که سال‌ها پیش و در دوران کودکی در ذهن و احساس او شکل گرفته‌اند.

حضور فرهادی در سارایوو در حالی مورد توجه رسانه‌های بوسنیایی قرار گرفته که او همچنان یکی از شناخته‌شده‌ترین فیلمسازان ایرانی در عرصه بین‌المللی است و هر اظهارنظرش درباره ایران، جامعه و سینما با حساسیت دنبال می‌شود.

انتهای پیام


۴۷ دقیقه قبل / سایت جهان نیوز

عراقچی: ما فیلم‌های دولت آمریکا را قبلا دیده‌ایم | جهان نیوز

به گزارش جهان نیوز، وزری امور خارجه ایران در پیامی نوشت:  سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد.

وی افزود: ۸ سال پیش: «فشار حداکثری.» شکست خورد.

*۵ ماه پیش: «تسلیم بی‌قیدوشرط.» شکست خورد.

*امروز: «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادیِ تمام دوران.» این هم محکوم به شکست است.

*ما این فیلم را قبلاً هم دیده‌ایم. همان مزخرفات؛ فقط زورگوها عوض شده‌اند.


۵۶ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

واکنش عراقچی به ادعای کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ علیه ایران

سید عباس عراقچی در پستی در ایکس نوشت:

۱۴سال پیش: «فلج‌کننده‌ترین تحریم‌های تاریخ.» شکست خورد.

۸ سال پیش: «فشار حداکثری.» شکست خورد.

۵ ماه پیش: «تسلیم بی‌قیدوشرط.» شکست خورد.

امروز: «کمرشکن‌ترین عملیات اقتصادی تاریخ.» این هم محکوم به شکست است.

این فیلم را قبلاً دیده‌ایم؛

همان داستان همیشگی، فقط با قلدرهای متفاوت.

انتهای پیام




 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 اختلال در جست‌وجو و برخی خدمات گوگل
۲ ساعت قبل / سایت سیتنا

اختلال در جست‌وجو و برخی خدمات گوگل

همزمان با افزایش گزارش کاربران از بروز مشکل در استفاده از گوگل، شماری از کاربران از اختلال در جست‌وجو، بارگذاری محتوا و دسترسی به وب‌سایت این شرکت خبر داده‌اند؛

 رمزگشایی از سفر رئیس تیم مذاکره‌کننده با آمریکا به بغداد
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رمزگشایی از سفر رئیس تیم مذاکره‌کننده با آمریکا به بغداد

سفر محمدباقر قالیباف به عراق و دیدارش با مقامات این کشور با چه هدفی انجام شد و چه دستاوردهایی داشت؟ این ویدئو را ببینید.

 چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود
۴۶ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

چارلز ملتون در آستانه پیوستن به لایواکشن Naruto؛ مذاکره برای نقش کاکاشی نهایی می‌شود

چارلز ملتون، بازیگر May December، در مرحله نهایی مذاکره برای ایفای نقش کاکاشی در اقتباس سینمایی و لایواکشن Naruto قرار دارد؛ پروژه‌ای که لایونزگیت توسعه آن را پیش می‌برد و طبق برنامه، فیلم‌برداری‌اش اوایل سال آینده آغاز می‌شود.

 گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟
۴۷ دقیقه قبل / سایت جماران

گردشگری خلیج فارس زیر آتش جنگ ۲۰۲۶؛ آیا برند «امنیت» منطقه قابل احیاست؟

جنگ ۲۰۲۶ میان ایران و متحدان آمریکا، تنها آسمان و آبراه‌های خلیج فارس را به میدان بحران تبدیل نکرد؛ بلکه یکی از مهم‌ترین پایه‌های اقتصاد غیرنفتی کشورهای عربی منطقه، یعنی گردشگری و حمل‌ونقل هوایی را نیز با شوکی جدی مواجه کرده است. لغو ده‌ها هزار پرواز، کاهش ورود گردشگران و آسیب به تصویر «خلیج فارس امن»، خطر ورود منطقه به دوره‌ای از بی‌ثباتی فرسایشی را افزایش داده؛ بحرانی که کشورهای شورای همکاری اکنون با بسته‌های تشویقی و پروژه «شینگن خلیج فارس» در تلاش برای مهار آن هستند.