
بهنظر میرسد این اقدامات بیش از آنکه به نفع دولت آمریکا و رژیمهای همراه باشد، به زیان آنها تمام میشود چراکه این رویدادها به دولت یمن و انصارالله این فرصت را داد تا متقابلا به رژیم سعودی فشار وارد کنند. از طرف دیگر، در عراق نیز این اقدامات باعث خشم و عصبانیت ملت عراق شد و مقاومت عراق را برای پاسخگویی به این جنایات مصممتر کرد.
همچنین تحرکات اوکراین_ چه علیه ایران و چه علیه روسیه_ موجب شد در ایام اخیر، دولت روسیه حملات خود علیه اوکراین را افزایش دهد و جنگ عملا وارد مرحله جدیدی شود.
بهنظر همین عوامل در کنار قدرت بازدارندگی ایران_ بهویژه پس از حملات اخیر به مواضع آمریکا در اردن_ باعث شده آمریکاییها با نگرانی به میدان نبرد بنگرند و نسبت به رفتار و اقدامات آینده خود دچار تردید شوند.
طرف آمریکایی میداند اگر این جنگ گسترش یابد، جبهه مقاومت دست بالا را خواهد داشت. مجموعه متحدان ایران شامل عراق، یمن و حزبالله، از مجموعه متحدان آمریکا توانمندتر و قدرتمندتر هستند؛ بهویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس که با آسیبپذیری فوقالعادهای مواجهند چون اگر زیرساختهایشان آسیب ببیند، این حکومتها عملا توان ادامه دوام و حیات نخواهند داشت. این کشورهای بیابانی جز نفت و گاز چیز دیگری ندارند و آسیب دیدن زیرساختهایشان باعث فروپاشی آنها خواهد شد.
به همین دلیل، اگرچه …











