قیمت طلا امروز




 سایت خبر ورزشی / ۲ ساعت قبل

ویدیو| جام قهرمانی لیگ نیمه‌کاره را سرانجام به استقلال می‌دهند؟

سخنگوی سازمان لیگ اعلام کرد تصمیم‌گیری درباره اهدای جام قهرمانی به استقلال بر عهده فدراسیون فوتبال است و سازمان لیگ در این زمینه تصمیم‌گیرنده نیست.
 ویدیو| جام قهرمانی لیگ نیمه‌کاره را سرانجام به استقلال می‌دهند؟



۱۳ دقیقه قبل / سایت روزنو

قلعه‌نویی برای ماندن هنوز قول قهرمانی نداده است!

خبرورزشی: بازگشت دوباره تیم‌های پرسپولیس و استقلال به روزهای اوج و قرار گرفتن در رده اول و دوم جدول ذهن علاقه‌مندان به فوتبال را از نیمکت تیم ملی منحرف کرد.

در حالی که ظرف هفته‌های گذشته پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و عملکرد ضعیف و دور از انتظار تیم ملی در جام ۴۸ تیمی و حتی راه پیدا نکردن به جمع ۳۲ تیم برتر، بسیاری از مردم و کارشناسان این رشته، امیر قلعه نویی را شایسته هدایت تیم ملی در این برهه برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا نمی‌دانستند این موضوع در آستانه شروع دوباره اردوی تیم ملی به طور کامل از یاد همه رفت.

چند روز پس از بازگشت اعضای تیم ملی به ایران هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال تشکیل جلسه داد و خروجی آن مشخص کرد غیر از یکی دو نفر از اعضای حاضر در جلسه و البته مهدی تاج، سایر نفرات با ادامه همکاری قلعه نویی با تیم ملی توافق قطعی ندارند و خواستار شنیدن توضیحات و یا قول قهرمانی از او هستند.

در پایان جلسه‌ای که در تاریخ شنبه سوم مرداد ماه در محل فدراسیون فوتبال تشکیل شد اعضا تصمیم گرفتند در اولین فرصت امیر قلعه نویی با حضور در جمع اعضای همین هیئت ضمن ارائه توضیح درباره چرایی عدم صعود تیم ملی به مرحله بالاتر در جام جهانی، برنامه‌هایش برای جام ملت‌های ۲۰۲۷ آسیا را ارائه و احتمالاً قول قهرمانی بدهد تا بتواند همچنان در راس کادر فنی تیم ملی باقی بماند.

از آن تاریخ تا امروز بیش از ۲۶ روز و قریب به چهار هفته سپری شده اما همچنان خبری از حضور و ارائه توضیحات سرمربی تیم ملی در جمع رؤسای فدراسیون فوتبال نیست.

گرچه این موضوع تا هفته‌های قبل از شروع لیگ برتر به دقت از سوی رسانه‌ها و طرفداران فوتبال پیگیری می‌شد اما با شروع مسابقات لیگ و توجه علاقه‌مندان به فوتبال به نتایج تیم‌های مطرح و پرطرفدار از جمله پرسپولیس با سرمربی جدیدش مهدی تارتار، استقلال با صدرنشینی در هفته اول همراه با سهراب بختیاری‌زاده و نتایج مطلوب، دو برد تراکتور در دو هفته متوالی و شکست سپاهان مقابل یکی از رقبای مدعی، به طور کلی موضوع سرمربیگری امیر قلعه نویی در تیم ملی از ذهن علاقه‌مندان به فوتبال کنار رفت.

لازم به ذکر است؛ در دور جدید مسابقات لیگ برتر تا پایان هفته دوم پرسپولیس با ۶ و استقلال با ۵ گل زده بهترین خطوط حمله بین ۱۸ تیم لیگ برتری را از آن خود کرده اند و در جایگاه اول و دوم جدول قرار دارند.

اخبار جدید رسیده از برخی اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز حاکی از آن است که همچنان خبری از حضور امیر قلعه نویی در جمع روسای فدراسیون فوتبال و ارائه توضیح و برنامه برای وزها و هفته‌های آینده نیست.

این در حالی است که مهدی تاج هفته پیش از برگزاری دوباره جلسه هیئت رئیسه با حضور امیر قلعه نویی خبر داده بود اما اطرافیان سرمربی فعلی تیم ملی ابلاغیه رسمی دعوت به این نشست را دریافت نکرده‌اند. این در شرایطی است که درست از یک ماه بعد یعنی بیست و هفتم شهریور ماه نخستین اردوی تیم ملی در ایام فیفا دی برای مهیا شدن در مسابقات جام ملتهای ۲۰۲۷ آسیا در عربستان استارت می‌خورد.

 


۱۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

جعفرپور: مقابل استقلال از جایی ضربه خوردیم که حسینی هشدار داده بود - تسنیم

ورزشی

علیرضا جعفرپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شکست برابر استقلال اظهار داشت: بازی سختی داشتیم و هدف‌مان این بود که به پیروزی برسیم، اما متأسفانه این اتفاق رخ نداد. کادر فنی نیز تیم حریف را به‌خوبی آنالیز کرده بود و متأسفانه از همان نقطه‌ای اشتباه کردیم که مجتبی حسینی به ما هشدار داده بود. سرمربی تیم تأکید کرده بود که بازیکنان باید روی ضربات کرنر استقلال با دقت و سختگیری بیشتری عمل کنند تا از این ناحیه ضربه نخوریم، اما در نهایت روی یک ضربه کرنر گل دریافت کردیم و بازی را واگذار کردیم.

دروازه‌بان نساجی درباره شروع لیگ با دو شکست عنوان کرد: تیم ما تغییرات زیادی داشته و این تغییرات هم در کادر فنی و هم در ترکیب بازیکنان ایجاد شده است، به همین دلیل به زمان نیاز داریم. می‌دانیم هواداران نساجی انتظار دارند که تیم نتیجه بگیرد و باید بگویم که ما به آینده بسیار امیدوار هستیم. تلاش می‌کنیم نتایج خوبی کسب و هواداران را خوشحال کنیم. امیدوارم آنها همچنان به حمایت خود از تیم ادامه بدهند. در شروع لیگ با دو تیم خوب و باکیفیت روبه‌رو شدیم و خودمان نیز دوست داشتیم امتیازات بیشتری کسب کنیم، اما به هیچ عنوان ناامید نیستیم و برای جبران تلاش خواهیم کرد.

وی درباره افزایش تعداد تیم‌های سقوط‌کننده به لیگ دسته اول گفت: این موضوع قطعاً کار تیم‌ها را دشوارتر می‌کند، ولی ما اصلاً به پایین جدول فکر نمی‌کنیم. هدف ما این است که نتایج خوبی کسب کنیم و در پایان فصل رتبه‌ای قابل قبول و در شأن نام نساجی به دست بیاوریم.

دروازه‌بان نساجی در پایان درباره دیدار هفته سوم برابر استقلال خوزستان تصریح کرد: استقلال خوزستان شرایطی مشابه ما دارد؛ آنها هم از دو بازی ابتدایی امتیازی کسب نکرده‌اند. طبیعتاً هر دو تیم به دنبال کسب سه امتیاز هستند، اما امیدوارم در نهایت ما برنده این مسابقه باشیم. پیروزی در این دیدار برای ما بسیار مهم است و می‌توان این مسابقه را یک بازی شش امتیازی دانست.

انتهای پیام/  


۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

کارنامه منیر الحدادی در استقلال؛ از آمار تا عملکرد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، منیر الحدادی پس از یک فصل حضور در استقلال، از جمع آبی‌پوشان جدا شد و فوتبال خود را در اسپانیا ادامه خواهد داد؛ بازیکنی که با سابقه حضور در بارسلونا و تیم ملی مراکش، یکی از چهره‌های شناخته‌شده خارجی استقلال در فصل گذشته بود.

الحدادی در مدت حضورش در استقلال در رقابت‌های مختلف برای این تیم به میدان رفت و در مجموع ۲۸ بازی، ۴ گل و ۵ پاس گل به نام خود ثبت کرد. او در بخشی از فصل یکی از گزینه‌های اصلی خط حمله استقلال بود و توانست در چند مسابقه با گلزنی و ارسال پاس گل، در روند هجومی تیم تأثیرگذار باشد.

با این حال، عملکرد الحدادی را نمی‌توان صرفاً با تعداد گل‌هایش ارزیابی کرد. تجربه بازی در فوتبال اسپانیا و حضور در سطح بالای فوتبال اروپا، یکی از نقاط قوت این بازیکن بود و حضور او در ترکیب استقلال نیز از همین نظر اهمیت داشت

منیر الحدادی در برخی از دیدارهای استقلال توانست با عملکرد خود به کمک آبی‌پوشان بیاید و در بخش هجومی تأثیرگذار باشد. این بازیکن در مقاطعی با گلزنی و ارسال پاس گل، نقش مهمی در روند بازی‌های استقلال ایفا کرد و توانست بخشی از انتظارات از یک بازیکن خارجی را برآورده کند..

الحدادی در نهایت پس از پایان همکاری با استقلال، بار دیگر راهی فوتبال اسپانیا شد تا این بار پیراهن آلباسته را بر تن کند و فصل جدیدی از دوران حرفه‌ای خود را در این کشور دنبال کند.

انتهای پیام/




 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۲۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟ دبی در تب طارمی!

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند.

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.