قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۰

انفجار معدن در دلیجان ۲ کارگر را به کام مرگ کشاند

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: انفجار معدن مس در روستای محمدآباد دلیجان طی عصر امروز شنبه ۲ کارگر را به کام مرگ کشاند.
 انفجار معدن در دلیجان ۲ کارگر را به کام مرگ کشاند

جوان آنلاین: بهروز ایران‌نژاد عصر شنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار افزود: در این حادثه تلخ یکی از کارگران در دم جان خود را از دست داد و کارگر دوم که علائم حیاتی داشت به بیمارستان امام صادق (ع) دلیجان منتقل شد که بر اثر شدت جراحات در بیمارستان فوت کرد.

به گزارش ایرنا، اورژانس ۱۱۵ استان مرکزی ۳۴ پایگاه اورژانس شهری، ۴۸ پایگاه اورژانس جاده‌ای، ۲ پایگاه اورژانس بانوان، یک پایگاه اورژانس هوایی و چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس دارد.



۲۵ دقیقه قبل / سایت تابناک

تصادف مرگبار در جاده قدیم امامزاده هاشم

به گزارش تابناک به نقل از فرارو؛ علیرضا پورسان، سخنگوی اورژانس گیلان از وقوع حادثه رانندگی در محور جاده قدیم امامزاده هاشم شهرستان رشت خبر داد و گفت: این حادثه هشت مصدوم و فوتی داشت.

به گزارش ایسنا، علیرضا پورسان با اعلام این خبر، اظهار کرد: در ساعت ۱۹:۱۳ جمعه، ۳۰ مرداد گزارشی مبنی بر وقوع تصادف بین یک دستگاه کامیون و دو دستگاه خودروی سبک در جاده قدیم امامزاده هاشم، محدوده روستای اسکولک به مرکز دیسپچ اورژانس ۱۱۵ استان گیلان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، نزدیک‌ترین تیم‌های عملیاتی اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات لازم برای ارزیابی و ارائه خدمات درمانی به مصدومان در محل انجام شد.

در شامگاه جمعه، ۳۰ مرداد، سخنگوی اورژانس ۱۱۵ گسلان اضافه کرد: براساس آخرین اطلاعات دریافتی، این حادثه چهار فوتی و چهار مصدوم بر جای گذاشته است که یکی از مصدومان دچار آسیب نخاعی شده است.


۳۱ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

هشدار اورژانس ۱۱۵ مشهد پیرامون عارضه شایع «خونریزی بینی»

به گزارش شهرآرانیوز، سید وحید ظهیری، با تاکید بر اهمیت و لزوم آگاهی مردم در خصوص انواع و علل ایجاد خونریزی بینی افزود: خونریزی بینی مشکل شایعی است که در بیشتر موارد با کمک‌های اولیه صحیح و در منزل قابل کنترل و درمان است، اما برخی از خونریزی‌های بینی هشدار دهنده و به درمان پزشکی خاص نیاز دارند.

وی بیان کرد: خونریزی بینی یک خونریزی مویرگی است و انتظار می‌رود به مدت پنج تا ۱۰ دقیقه با فشردن قسمت نرمی بینی متوقف شود، اما اگر «خون دماغ» بند نیامد حتما بایستی با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفته شود.

وی با اشاره به وجود ۲ نوع خونریزی بینی شامل «خونریزی از بخش فوقانی و خونریزی از بخش تحتانی» ادامه داد: بیشتر خونریزی‌های بینی در قسمت تحتانی بینی رخ می‌دهند و در این نوع خونریزی تیغه بینی حاوی عروق خونی است که معمولا می‌توان آن را به سادگی در خانه درمان کرد.

مسوول آموزش مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه، اما خونریزی از ناحیه فوقانی بینی معمولا به صورت نادر بروز می‌کند که این نوع خونریزی در قسمت بالایی و عمیق بینی شروع می‌شود، گفت: در این نوع خونریزی جریان خون به پشت دهان و گلو حتی هنگامی که بیمار ایستاده یا نشسته است راه می‌یابد.

به گفته وی، این نوع شدید خونریزی در صورت طولانی شدن زمان آن، به درمان پزشکی فوری نیاز دارد.

وی افزود: خونریزی بینی قبل از اینکه بخواهد تهدیدکننده حیات باشد بیشتر آزار دهنده است، اگرچه در برخی از موارد خونریزی بینی می‌تواند علامتی از وجود یک بیماری دیگر باشد. علل بروز خونریزی بینی

ظهیری با اشاره به این که عوامل مختلفی در بروز خونریزی بینی نقش دارند، اظهار کرد: خونریزی بینی ممکن است در سرمای زمستان به دنبال خشکی مخاط رخ دهد و یا در کودکان ممکن است به دنبال دستکاری بینی، خونریزی اتفاق بیفتد.

وی با بیان این که شایعترین علت بروز خونریزی بینی صدمه یا آسیب رساندن به آن است، افزود: خونریزی بینی معمولا در اثر پارگی یک رگ خونی در داخل بینی و به دلیل فشار به سر بروز می‌کند.

در ادامه حتما بخوانید بهترین ساعت پیاده‌روی در روز‌های گرم تابستان چه زمانی است؟

مسوول آموزش مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: خشکی داخل بینی از عوامل دیگر خونریزی بینی به شمار می‌رود که این خشکی در آب و هوای سرد ایجاد می‌شود که گرمای ناشی از وسایل گرمازا مسیر‌های بینی را خشک می‌کند.

وی سایر علل خونریزی بینی را سرماخوردگی، ارتفاع بالا، آلرژی‌ها و استفاده از دارو‌ها عنوان کرد و گفت: همچنین خونریزی در اثر کمبود کلسیم نیز بروز می‌کند. علاوه بر این گاهی اوقات خونریزی بینی نشان دهنده سایر علایم همچون عارضه‌های خونی، سرطان، فشار خون بالا یا بیماری شریان‌ها است.

ظهیری ادامه داد: در هنگام مواجه با خونریزی بینی ابتدا بایستی فرد خونسردی خود را حفظ کند و برای کنترل خونریزی بینی سر را به هیچ وجه به عقب نبرده بلکه باید سر را کمی به سمت جلو برده شود.

وی در خصوص این که خونریزی بینی چه زمانی نگران کننده است، افزود: پزشکان معمولا به افراد دچار خونریزی ناحیه تحتانی بینی توصیه می‌کنند راست بنشینند و حفره بینی را به مدت ۱۰ دقیقه محکم فشار دهند و یک بسته یخ برروی بینی و گونه‌ها قرار داده تا خونریزی بند آید و در غیر اینصورت حتما باید اورژانس ۱۱۵ را مطلع کرد. ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵ مشهد پیرامون خونریزی بینی

مسوول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیش از ۴۰۵ هزار ماموریت پارسال توسط اورژانس ۱۱۵ مشهد انجام شده که هزار و ۲ مورد از این ماموریت‌ها مربوط به موارد خونریزی بینی بوده است.

محمد علیشاهی افزود: از این تعداد ۴۸۴ مورد قابل درمان در منزل بوده و ۴۶۲ خونریزی بینی به بیمارستان منتقل شدند که بیشترین موارد مربوط به رده سنی ۶۰ تا ۸۰ گزارش شده است.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۵ پایگاه عملیاتی شامل ۹۹ پایگاه شهری، ۶۶ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۱۸۲ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۳۱ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با زیر پوشش داشتن ۱۷ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.


۱ ساعت قبل / سایت مشرق

تصادف در منطقه امامزاده هاشم رشت چهار فوتی برجا گذاشت

به گزارش مشرق ، علیرضا پورسان با اعلام این خبر، اظهار کرد: در ساعت ۱۹:۱۳ جمعه، ۳۰ مرداد گزارشی مبنی بر وقوع تصادف بین یک دستگاه کامیون و دو دستگاه خودروی سبک در جاده قدیم امامزاده هاشم، محدوده روستای اسکولک به مرکز دیسپچ اورژانس ۱۱۵ استان گیلان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، نزدیک‌ترین تیم‌های عملیاتی اورژانس ۱۱۵ به محل حادثه اعزام شدند و اقدامات لازم برای ارزیابی و ارائه خدمات درمانی به مصدومان در محل انجام شد.

به گزاش ایسنا به نقل از روابط ‌عمومی مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث استان گیلان در شامگاه جمعه، ۳۰ مرداد، سخنگوی اورژانس ۱۱۵ گسلان اضافه کرد: براساس آخرین اطلاعات دریافتی، این حادثه چهار فوتی و چهار مصدوم بر جای گذاشته است که یکی از مصدومان دچار آسیب نخاعی شده است.




 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۱۹ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.

 میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟
۱۹ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟

در این مقاله با بررسی علائم پنهان، تفاوت‌های رشدی، علائم جسمی و رفتاری و همپوشانی با اختلالات دیگر، این موضوع را بررسی می‌کنیم.

 افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

افزایش ساخت، مشکل مسکن را حل نکرد/ قانون پیش‌فروش اصلاح می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تجربه دهه ۸۰ و ۹۰ در کشور نشان داد افزایش عرضه مسکن به‌تنهایی نمی‌تواند مسئله مسکن کشور را حل کند، گفت: نباید سیاست مسکن را صرفاً به مسکن ملکی محدود کنیم. یکی از راه‌حل‌های اصلی برای پاسخگویی به نیاز اقشار کم‌درآمد، راه‌اندازی نظام مسکن استیجاری عمومی و توسعه اجاره‌داری حرفه‌ای است.

 تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

تاکید پزشکیان بر برابری جنسیتی در پرتو عدالت

آرمان امروز: مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در سخنانی با تأکید بر جایگاه انسان و اهمیت علم، آگاهی و تلاش، بر این نکته تأکید کرد که جنسیت نباید معیاری برای سنجش توانمندی‌های انسانی باشد. او با استناد به مفاهیم قرآنی، تلاش و همت انسان را فارغ از زن یا مرد بودن، عامل اصلی رشد، شکوفایی استعدادها و [ ]

 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۱۹ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو
۲۰ ساعت قبل / سایت سلام نو

رئیس جمهور: حتی یک بند در تفاهمنامه پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد - سلام نو

مسعود پزشکیان رئیس جمهور توافق اخیر را عزتمندانه و ارزشمند دانست و گفت: حتی یک بند در این توافق پیدا نمی‌کنند که حاکی از وادادگی باشد؛ همه تعهدات مربوط به طرف مقابل است.