قیمت طلا امروز




 سایت جوان آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

رزمندگان اسلام مسلح ترین ارتش جهان را به زانو در آوردند

فرمانده کل سپاه در دلنوشته‌ای خطاب به رزمندگان اسلام، با تقدیر از ۶ ماه جهاد تاکید کرد: رزمندگان اسلام مسلح ترین ارتش جهان را به زانو در آوردند.
 رزمندگان اسلام مسلح ترین ارتش جهان را به زانو در آوردند

جوان آنلاین: سرلشکر احمد وحیدی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همزمان با فرارسیدن ماه ربیع در دلنوشته‌ای خطاب به رزمندگان اسلام، با تقدیر از ۶ ماه جهاد تاکید کرد: شما با توکل به خدای متعال و رزم پیروزمندانه در شرایط بسیار سخت گرمای سوزان و شرجی سنگین جزایر و سواحل جنوب و سرمای ارتفاعات مرزی سر بفلک کشیده شمال و عملیات موفق آفندی و پدافندی زیر آتش سنگین، مسلح ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردید.

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم
رزمندگان شجاع و عزتمند ایران اسلامی
پاسداران غیور، ارتشیان دلیر، انتظامیان سخت کوش وبسیجیان و عشایر دریادل و سربازان گمنام امام زمان؛

قلم و زبان از بیان منزلت و تقدیر مجاهدت های درخشان شما عاجز است که خدا خود رزمندگان اسلام را بر دیگران فضیلت بخشیده و اینگونه محبتش را در قرآن آشکار ساخته می فرماید:"ان الله یحب الذین یقاتلون فی سبیله صفا کانهم بنیان مرصوص"

شکوه و عظمتی که با شش ماه جهاد بی نظیر خود در مقابل خونخوارترین دشمنان بشریت به نمایش گذاشتید چشم جهانیان را خیره وامید به غلبه نهایی بر سلطه گران را در دلهای مستضعان زنده کرده است.

شما با توکل به خدای متعال و رزم پیروزمندانه در شرایط بسیار سخت گرمای سوزان و شرجی سنگین جزایر و سواحل جنوب و سرمای ارتفاعات مرزی سر بفلک کشیده شمال و عملیات موفق آفندی و پدافندی زیر آتش سنگین، مسلح ترین ارتش تاریخ جهان را به زانو در آوردید.

شما با توسل به اهل بیت علیهم السلام وآفرینش زیباترین جلوه های ایثار حماسه های درخشان ۸ سال دفاع مقدس را در صورتهایی نو تکرار و خاطره نبردهای تاریخی بدر و خیبر در رکاب پیامبر اعظم را زنده کردید.

شما که با مدیریت مبتکرانه صحنه نبرد تحت فرماندهی حکیمانه حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای دام ظله باعنایت پروردگار دروازه های قیام را برروی مستضعفان جهان گشودید و با تحمیل اراده خود بر دشمن ثابت کردید که میتوان اسلام را بر جهان حاکم کرد.

به یمن تفضلات خداوند به ملت بپاخاسته که حتی یکروز صحنه را خالی نکردند و با دعای خیرحضرت ولی عصر علیه السلام، انشالله بزودی با پایان دادن به دردها و رنجهای مردم مظلوم ومقاوم منطقه بویژه فلسطین و لبنان عزیز، جهان برای …



 در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم
۳ ساعت قبل / سایت مشرق

در صورت وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری را به کار می‌گیریم

به گزارش مشرق ، سردار حسین محبی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت‌وگویی، درباره توان تسلیحاتی کشورمان و تقویت سر جنگی موشک‌های ایرانی پس از جنگ تحمیلی دوم و سوم اظهار داشت: ما روزبه‌روز در حوزه تمامی تسلیحات جنگی در حال پیشرفت هستیم و سلاح‌هایمان را دقیق‌تر، مخرب‌تر و فناورانه‌تر تولید می‌کنیم.

سردار محبی ادامه داد: اگر جنگی مجدد آغاز شود، قطعاً تسلیحات ما با گذشته متفاوت خواهد بود؛ این تفاوت می‌تواند در نسل کلاهک، دقت اصابت، برد موشک‌ها یا هر زمینه دیگری نمود پیدا کند.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هرگز در تولید و توسعه تسلیحات توقفی نداشته است، تصریح کرد: ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر احتمالی در این زمینه قابل تصور است.

وی همچنین درباره توانمندی انصارالله یمن در برابر متجاوزان سعودی گفت: اکنون بیش از دو سال است که رژیم اشغالگر قدس در غزه مشغول جنگ است و هنوز نتوانسته آسیب جدی به حماس وارد کند؛ لذا عربستان که توانمندی نظامی آن کمتر از رژیم صهیونی است، چگونه ممکن است که بتواند از عهده انصارالله و رزمندگان یمنی برآید؟ این امکان‌پذیر نیست.

سردار محبی با تأکید بر اینکه هر ملتی در دفاع از موجودیت و داشته‌های خود تلاش می‌کند و خود را توانمند می‌بیند، افزود: در این عرصه قطعاً عربستان قادر نخواهد بود یمن و انصارالله را مهار کند و از گزند حملات آن‌ها در امان بماند؛ همچنان‌که طی روزهای گذشته، شاهد بودیم هر اندازه که عربستان حمله می‌کند، چندین برابری آن ضربه می‌خورد.

سخنگوی سپاه در پایان عنوان کرد: این توانمندی که انصارالله یمن در طول سال‌ها کسب کرده، روزبه‌روز در حال افزایش است و مقاومت یمن مسیر پیشرفت را با قدرت ادامه می‌دهد.



Warning: Undefined array key "url" in /var/www/vista/v5/news/blk/nd.php on line 212

پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 افتتاح اولین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور
سایت ایران آنلاین

افتتاح اولین دوره مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور

مسابقات ورزشی مدارس عشایری و روستایی کشور، با حضور وزیر آموزش و پرورش و جمعی از مسئولان وزارتی و استانی، به میزبانی استان خراسان رضوی، در سالن فردوسی مشهد  افتتاح شد.
 حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
سایت مشرق

حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد

قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 روزنامه‌های امروز پنجشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹
سایت آفتاب نیوز

روزنامه‌های امروز پنجشنبه ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

تصاویر روزنامه‌های امروز پنج‌شنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ را می‌بینید.
 از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!
سایت رجانیوز

از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!

 پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است
سایت اکوایران

پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است

غریب آبادی با اشاره به اقدامات اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت آمریکا پس از آنکه در جنگ پیروز نشد، اکنون به دنبال جنگ اقتصادی است.
 رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟
سایت تجارت نیوز

رویترز: کدام شرکت‌ها پس از پایان جنگ ایران، فعالیت‌های خود را از سر خواهند گرفت؟

با توقف درگیری‌ها میان ایران و اسرائیل و پایان حملات هوایی آمریکا و اسرائیل، مرحله‌ای تازه در خاورمیانه آغاز خواهد شد؛ مرحله‌ای که در آن بازسازی تأسیسات نفت و گاز، پالایشگاه‌ها، خطوط لوله، بنادر، شبکه برق و زیرساخت‌های آب می‌تواند به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای پروژه‌های مهندسی و انرژی تبدیل شود.
 آمار جدید از تلفات نظامیان آمریکای در جنگ با ایران اعلام شد / ۱۸ کشته شده و ۷۵۷ زخمی
سایت اعتماد آنلاین

آمار جدید از تلفات نظامیان آمریکای در جنگ با ایران اعلام شد / ۱۸ کشته شده و ۷۵۷ زخمی

طبق پایگاه داده تلفات جنگی وزارت دفاع ایالات متحده (پنتاگون)، تعداد سربازان زخمی آمریکا از آغاز جنگ با ایران از ۷۵۰ نفر فراتر رفته است.
 جوان: جنگ بد است، اما موشک زدن به نفع مردم است!
سایت رویداد‌ ۲۴

جوان: جنگ بد است، اما موشک زدن به نفع مردم است!

روزنامه جوان با طرح این پرسش که آیا ادامه جنگ و شلیک موشک به زیان منافع مردم ایران است یا به سود آن، ضمن تأکید بر خسارت‌های جنگ، استدلال کرده است که آنچه منافع حال و آینده ایران را تأمین می‌کند، «اقتدار دفاعی بازدارنده» است و از همین رو، پاسخ موشکی ایران را در تضاد با منافع مردم نمی‌داند.