قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

برکناری غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکایی در اروپا

ارتش آمریکا اعلام کرد سپهبد چارلز کوستانزا، فرمانده سپاه پنجم ارتش آمریکا، طی روزهای اخیر از سمت خود برکنار شده است. سخنگوی ارتش آمریکا این خبر را تأیید کرد،
 برکناری غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکایی در اروپا
ارتش آمریکا اعلام کرد سپهبد چارلز کوستانزا، فرمانده سپاه پنجم ارتش آمریکا، طی روزهای اخیر از سمت خود برکنار شده است. سخنگوی ارتش آمریکا این خبر را تأیید کرد، اما درباره دلایل این تصمیم توضیحی نداد و اعلام کرد جزئیات مربوط به شرایط برکناری این فرمانده همچنان نامشخص است. این برکناری در حالی صورت گرفته که کمتر از دو ماه تا پایان طبیعی دوره مأموریت کوستانزا باقی مانده بود. بر اساس این گزارش، برکناری کوستانزا همزمان با تغییرات گسترده در رده‌های عالی ارتش آمریکا رخ داده است؛ تغییراتی که طی آن ده‌ها نفر از فرماندهان ارشد از سمت خود کنار گذاشته یا از مسئولیت‌هایشان برکنار شده‌اند؛ اقداماتی که در بسیاری از موارد بدون ارائه توضیح عمومی انجام شده است. با این حال، یک منبع آگاه به این موضوع گفته است که برکناری کوستانزا ارتباطی با تلاش گسترده پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، برای بازآرایی فرماندهان ارشد ارتش نداشته و دلایل سیاسی نیز در این تصمیم دخیل نبوده است. بر اساس اعلام ارتش آمریکا، توماس فلتی که پیش‌تر انتصاب او برای جانشینی کوستانزا از سوی سنای آمریکا تأیید شده بود، قرار بود طبق برنامه در ماه اکتبر فرماندهی سپاه پنجم را بر عهده بگیرد. سپاه پنجم ارتش آمریکا مسئولیت فرماندهی نیروهای زمینی آمریکا و هماهنگی عملیات نظامی این کشور در اروپا را بر عهده دارد. بخشی از این یگان در لهستان مستقر است و از زمان آغاز جنگ اوکراین، نقش پررنگ‌تری در هماهنگی حمایت نظامی آمریکا از کی‌یف و مدیریت حضور نیروهای آمریکایی در خطوط مقدم ناتو ایفا کرده است.

  کپی شد



 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک

 متحد دیرینه علیه زلنسکی

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم در سال ۲۰۲۲، هیچ چهره سیاسی مهمی به طور آشکار با این موضوع مخالفت نکرده است.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 آیت‌الله اعرافی: بر سر انتقام خون رهبر شهید ایستاده‌ایم

آیت‌الله اعرافی: بر سر انتقام خون رهبر شهید ایستاده‌ایم

مدیر حوزه‌های علمیه گفت: امام شهید ما در کنار دو ویژگی بزرگ نظریه‌پردازی و راهبری میدانی، معمار تولید قدرت بود؛ قدرتی که امروز جهان در برابر آن در حیرت است....

 از تلگراف جنگی تا ایستگاه‌های مرموز اعداد/قسمت اول رمز گشایی رادیویی

از تلگراف جنگی تا ایستگاه‌های مرموز اعداد/قسمت اول رمز گشایی رادیویی

پیش از اینترنت، گاهی یک صدای خشک و تکراری روی موج کوتاه حامل پیامی محرمانه بود.

 آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

آیا صندوق‌های طلا می‌توانند وثیقه بانکی باشند؟

یکی از چالش‌های جدی نظام تامین مالی کشور، مساله وثایق بانکی است. بسیاری از متقاضیان تسهیلات، به‌ویژه صاحبان کسب‌وکار و تولیدکنندگان، ممکن است توان بازپرداخت مناسبی داشته باشند، اما به دلیل نداشتن وثایق سنتی مانند ملک، عملا امکان دسترسی آسان به منابع بانکی را از دست بدهند. از سوی دیگر، بانک نیز نمی‌تواند بدون اطمینان از کیفیت و قابلیت نقدشوندگی وثیقه، ریسک اعطای تسهیلات را بپذیرد.

 همتی: شاید من بشم «بدمن» دولت و هر کسی بگوید پول می خواهم بگویم شرمنده نداریم/ بانک مرکزی ترمز ابرتورم را کشید و شتاب تورم را نصف کرد

همتی: شاید من بشم «بدمن» دولت و هر کسی بگوید پول می خواهم بگویم شرمنده نداریم/ بانک مرکزی ترمز ابرتورم را کشید و شتاب تورم را نصف کرد

رکنا، رئیس‌کل بانک مرکزی با بیان اینکه سیاست‌های اخیر شتاب رشد تورم را نسبت به ماه گذشته به نصف کاهش داده است، از تشدید برخورد با بانک‌های متخلف، افزایش ذخایر اسکناس بانک مرکزی و رشد ۳۰ درصدی تأمین ارز دارو و تجهیزات پزشکی خبر داد و گفت: «شاید من بشم «بدمن» دولت»؛ که در واقع هر کسی پول بخواهد می گویم شرمنده نداریم.

 عراقچی: تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم

عراقچی: تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم

وزیر امور خارجه در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه سیاست خارجی با اشاره به جایگاه وزارت امور خارجه به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی که پیگیر تحقق منافع عالی و مجری سیاست خارجی نظام و مصوبات شورای عالی امنیت ملی است، گفت: اصل برای وزارت خارجه تحقق منافع ملی مبتنی بر دستورالعمل‌های عالی نظام است و ما تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم.