قیمت طلا امروز




 روزنامه توسعه ایرانی / ۱۷ ساعت قبل

قیمت سبد خانوار در 8 ماه ۶۲ درصد بالا رفت

بررسی تورم استانی از آذر ۱۴۰۴ تا تیر ۱۴۰۵ نشان می دهد موج افزایش قیمت ها هم زمان با جنگ، اعتراضات و اختلالات ناشی از محاصره دریایی، در سبد مصرفی
 قیمت سبد خانوار در 8  ماه ۶۲ درصد بالا رفت

بررسی تورم استانی از آذر ۱۴۰۴ تا تیر ۱۴۰۵ نشان می‌دهد موج افزایش قیمت‌ها هم‌زمان با جنگ، اعتراضات و اختلالات ناشی از محاصره دریایی، در سبد مصرفی خانوار‌ها به‌ویژه روستانشینان بازتاب یافته است. محاسبات مبتنی بر داده‌های مرکز آمار نشان می‌دهد سطح قیمت سبد مصرفی کل خانوار‌ها در پایان تیر نسبت به پایان آبان نیز حدود ۶۲.۱ درصد افزایش یافته است.

به گزارش اقتصادآنلاین،  بررسی داده‌های شاخص قیمت مصرف‌کننده مرکز آمار ایران نشان می‌دهد فشار افزایش قیمت‌ها در فاصله آذر ۱۴۰۴ تا تیر ۱۴۰۵، هم‌زمان با بروز شوک‌های متعدد سیاسی و اقتصادی، به‌صورت یکسان میان استان‌ها و مناطق شهری و روستایی توزیع نشده است. در این دوره، سطح قیمت سبد مصرفی کل خانوار‌ها ۶۲.۱ درصد افزایش یافت؛ این رقم به صورت محاسبات مرکب برای خانوار‌های شهری ۵۹.۶ درصد و برای خانوار‌های روستایی ۷۶.۵ درصد محاسبه شده است. همچنین در ۳۰ استان از ۳۱ استان، تورم مرکب روستایی بالاتر از تورم شهری قرار گرفت. بخشی از این شکاف می‌تواند با تفاوت ساختار مصرف خانوار‌های روستایی، سهم بیشتر کالا‌های خوراکی در سبد آنها، هزینه حمل‌ونقل و توزیع و دسترسی محدودتر به کالا‌ها و خدمات متنوع ارتباط داشته باشد.

بررسی روند تورمی خانوار‌های شهری و روستایی نشان می‌دهد، در تمام ماه‌های مورد بررسی، نرخ تورم روستایی بالاتر از تورم شهری قرار داشته است. میانگین تورم ماهانه روستا‌ها در این دوره ۷.۴ درصد و در شهر‌ها ۶.۱ درصد بوده است. بیشترین فاصله در دی ۱۴۰۴ ثبت شد؛ زمانی که تورم روستایی به ۱۱.۲ درصد رسید، اما نرخ شهری ۷.۳ درصد بود و شکافی ۳.۹ واحد درصدی شکل گرفت. کمترین اختلاف نیز در تیر ۱۴۰۵ رقم خورد؛ تورم روستایی ۳.۴ درصد و تورم شهری ۳.۱ درصد بود که فاصله‌ای ۰.۳ واحد درصدی را نشان می‌دهد.تداوم این اختلاف باعث شد تورم هشت‌ماهه روستانشینان به ۷۶.۵ درصد برسد؛ درحالی‌که این رقم برای خانوار‌های شهری شهر‌ها ۵۹.۶ درصد بود.

محاسبه مرکب …



 سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد
۴۴ دقیقه قبل / سایت اکوایران

سخنگوی وزارت خارجه قطر: برای بازگشت مذاکرات ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم/ تنگه هرمز باید به وضعیت قبل از بحران بازگردد

سخنگوی وزارت خارجه قطر گفت: وضعیت تنگه هرمز باید به قبل از بحران بازگردد و ما بر ضرورت آزادی دریانوردی در آن تأکید داریم.

 شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران  | آیا چین عملیات  «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است
۳۷ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

شلیک هشدار از سوی آمریکا به سمت ایران | آیا چین عملیات «D-DAY » را جدی می‌گیرد؟ | واشنگتن 5 بخش جدید را زیر تیغ تحریم برد | اروپا برای همراهی با ترامپ مردد است

اقتصادنیوز: به باور علی واعظ، مشکل اساسی واشنگتن این است که بسیاری از همسایگان ایران انگیزه‌ای برای پیوستن کامل به این فشارها ندارند. او معتقد است کشورهای منطقه نمی‌توانند همسایه خود را به طور کامل از خود برانند و برخی نیز از اساس تمایلی ندارند تا آمریکا و اسرائیل در این جنگ به پیروزی کامل برسند.

 بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی
۳۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

بیانیه خانه تئاتر درباره مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی

خانه تئاتر در بیانیه‌ای نسبت به تصویب کلیات طرح «مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و دولت‌ها یا نهادهای بیگانه در کشور» توضیحاتی ارائه کرد.

 اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس
۵ دقیقه قبل / سایت رکنا

اقدام هالیوودی یک گروگان در صندوق عقب ماشین آدم ربایان /بازداشت 3 گروگانگیر با هوشیاری پلیس راه در جاده ارومیه + عکس

حوادث رکنا، هوشیاری مأموران پلیس راه آذربایجان شرقی هنگام گشت‌زنی در محور ارومیه ـ تبریز، به کشف یک مرد جوان از صندوق عقب یک دستگاه پژو پارس و دستگیری 3 متهم با 2 خودرو منجر شد.

 روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟
۲۷ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

روایت سینا عضدی از چرایی انفعال زرادخانه هسته‌ای آمریکا در برابر قدرت ایران / چرا ایالات متحده با تکیه به سلاح هسته‌ای نتوانست تهران را به عقب‌نشینی وادار کند؟

برتری هسته‌ای آمریکا نتوانست ایران را وادار به تسلیم کند و نشان داد سلاح هسته‌ای بیشتر ابزار بازدارندگی است تا وادارسازی.

 معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

معرفی سامسونگ کاور ایران، فروشگاه آنلاین قاب و لوازم جانبی سامسونگ

سامسونگ کاور ایران با بیش از ۱۲ سال سابقه فعالیت، به‌عنوان یکی از مراجع تخصصی و معتبر لوازم جانبی سامسونگ در کشور شناخته می‌شود که تضمین اصالت ۱۰۰ درصدی محصولات را در کنار تنوع بالای قاب و کاور ارائه می‌دهد.