قیمت طلا امروز




 روزنامه آرمان امروز / ۵۴ دقیقه قبل

دو سال پایانی؛ آزمون بزرگ «دولت وفاق ملی» در سیاست داخلی

آرمان امروز- گروه سیاسی: با گذشت دو سال از آغاز به کار دولت وفاق ملی، اکنون این دولت وارد سومین سال فعالیت خود شده است؛ سالی که می‌تواند از نظر سیاست داخلی، یکی از مهم‌ترین مقاطع برای ارزیابی عملکرد دولت و سنجش میزان موفقیت رویکرد «وفاق ملی» باشد. دولت در حالی دو سال دیگر از [ ]
 دو سال پایانی؛ آزمون بزرگ «دولت وفاق ملی» در سیاست داخلی

آرمان امروز- گروه سیاسی: با گذشت دو سال از آغاز به کار دولت وفاق ملی، اکنون این دولت وارد سومین سال فعالیت خود شده است؛ سالی که می‌تواند از نظر سیاست داخلی، یکی از مهم‌ترین مقاطع برای ارزیابی عملکرد دولت و سنجش میزان موفقیت رویکرد «وفاق ملی» باشد. دولت در حالی دو سال دیگر از عمر خود را پیش‌رو دارد که مجموعه‌ای از مسائل داخلی و خارجی، از شرایط اقتصادی و اجتماعی گرفته تا تحولات امنیتی و سیاسی، بر مسیر فعالیت آن تأثیر گذاشته است.

یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که می‌تواند در سال سوم دولت مورد توجه قرار گیرد، ایجاد ثبات و امنیت پایدار در کشور است. با توجه به شرایط موجود، پایان یافتن جنگ و شکل‌گیری تفاهم و توافق می‌تواند زمینه‌ای برای بازگشت کشور به شرایط باثبات‌تر فراهم کند. در چنین شرایطی، دولت می‌تواند تمرکز بیشتری بر مسائل داخلی داشته باشد و برنامه‌های خود را در حوزه‌های مختلف با جدیت بیشتری دنبال کند.

با این حال، ترسیم چشم‌انداز برای سال سوم دولت نباید بر مبنای آرزوها و شرایط ایده‌آل باشد، بلکه باید با توجه به واقعیت‌های موجود، ساختار سیاسی کشور و میزان اختیارات دولت صورت گیرد. دولت در ایران، به دلیل ساختار موجود و محدودیت‌های اختیارات اجرایی، با شرایطی مواجه است که نمی‌توان همه مسائل کشور را صرفاً به عملکرد آن نسبت داد. بنابراین، معیارهای ارزیابی عملکرد دولت نیز باید متناسب با همین واقعیت‌ها تعیین شود.

در حوزه سیاست داخلی، یکی از مهم‌ترین انتظارات از دولت در سال سوم، تقویت اعتماد عمومی و ایجاد ارتباط مؤثرتر میان حاکمیت و جامعه است.

موضوع دیگری که می‌تواند به عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد دولت در سال سوم مطرح شود، افزایش کارآمدی ساختار اجرایی است. دولت باید بتواند در حوزه‌هایی که اختیار و مسئولیت مستقیم دارد، تصمیم‌های مشخص و قابل ارزیابی اتخاذ کند و نتایج این تصمیم‌ها برای جامعه قابل مشاهده باشد. صرف اعلام برنامه‌ها نمی‌تواند معیار موفقیت دولت باشد؛ بلکه میزان تحقق وعده‌ها و تأثیر سیاست‌های اجرایی بر شرایط جامعه اهمیت بیشتری دارد.

همچنین کاهش شکاف میان دولت و جامعه، توجه به مطالبات اجتماعی، افزایش شفافیت و پاسخگویی و تلاش برای ایجاد فضای مناسب‌تر برای فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی، از دیگر اقداماتی است که می‌تواند در …



 جزئیات دیدار وزیر میراث‌فرهنگی با آیت‌الله شهرستانی
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جزئیات دیدار وزیر میراث‌فرهنگی با آیت‌الله شهرستانی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در جریان سفر به استان قم، با آیت‌الله سیدجواد شهرستانی، نماینده آیت‌الله‌العظمی سیستانی در ایران، دیدار و درباره ظرفیت‌ها و اولویت‌های حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و همچنین ضرورت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و گردشگری استان گفت‌وگو کرد.

 بررسی روند احداث بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی شهید سلیمانی
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بررسی روند احداث بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی شهید سلیمانی

معاون‌ رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز از هفته دولت، عصر امروز - سه‌شنبه دوم شهریورماه - به منظور بازدید و افتتاح چند طرح عمرانی وارد کرمان شد و در فرودگاه بین‌المللی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، مورد استقبال استاندار کرمان و جمعی از مسئولان استان قرار گرفت.

 کرمانشاه ششمین استان کشور در فروش محصولات دانش‌بنیان است
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کرمانشاه ششمین استان کشور در فروش محصولات دانش‌بنیان است

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با تشریح ظرفیت‌های علمی، پژوهشی، فناورانه و اقتصادی استان کرمانشاه، بر ضرورت عبور از نگاه صرفاً کمّی به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، تمرکز بر زنجیره‌های ارزش، تقویت نقش پارک علم و فناوری به‌عنوان رهبر زیست‌بوم، افزایش تعامل دانشگاه و صنعت و هدایت هدفمند حمایت‌ها به سمت ایجاد محصول، بازار و ارزش افزوده تأکید کرد.

 مهاجرانی: اصلاح قیمت بنزین با شیب ملایم خواهد بود
۴ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

مهاجرانی: اصلاح قیمت بنزین با شیب ملایم خواهد بود

سخنگوی دولت اعلام کرد: سهمیه بنزین با نرخ‌های ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومان بدون تغییر حفظ خواهد شد و تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است.

 بهبود معیشت معلمان با جدیت پیگیری می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بهبود معیشت معلمان با جدیت پیگیری می‌شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: بهبود معیشت معلمان در اولویت وزارتخانه قرار دارد و با جدیت پیگیری می‌شود.

 البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

البوسعیدی: مذاکره با عراقچی سازنده بود

«بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر خارجه عمان در پیامی از مثبت و سازنده بودن گفت وگوها با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران خبر داد.



میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
سایت الف

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها
روزنامه توسعه ایرانی

دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها

طهمورث گیلانی در روزهایی که ناترازی انرژی، از بنزین و گازوئیل گرفته تا برق، سفره و آسایش مردم را نشانه رفته است، اظهارات اخیر معاون رئیس جمهور درباره
حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت
روزنامه شرق

حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت

بحران‌های متعدد گریبان کشور را گرفته و سایه شوم جنگ و آثار آن که از پی تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل بر کشور افتاده، به تشدید بحران‌ها انجامیده است. بنزین، برق و آب به اندازه نیاز کشور نبوده و امکان تأمین کمبود آنها فعلا میسر نیست. نرخ برابری ارز افسارگسیخته در حال افزایش است.
سایت رویداد‌ ۲۴

در جلسه ۷ ساعته رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب چه گذشت؟

دو صندلی در دو سوی میز؛ چرا مقام دولتی نباید مدیر رسانه خصوصی باشد؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

دو صندلی در دو سوی میز؛ چرا مقام دولتی نباید مدیر رسانه خصوصی باشد؟ - مردم سالاری آنلاین

استعفای سردبیر یک رسانه اقتصادی و طرح ادعای دخالت و فشار، بار دیگر بحث تعارض منافع میان مسئولیت دولتی و مالکیت رسانه‌ای را مطرح کرده است؛ مسئله‌ای که فراتر از افراد، به استقلال رسانه و بی‌طرفی ساختار اطلاع‌رسانی دولت مربوط می‌شود.
توافق ایران و عمان برای ایجاد کریدور موقت در تنگه هرمز؛ گامی مثبت برای احیای تفاهم نامه ایران و آمریکا
سایت تابناک

توافق ایران و عمان برای ایجاد کریدور موقت در تنگه هرمز؛ گامی مثبت برای احیای تفاهم نامه ایران و آمریکا

ایران و عمان برای ایجاد یک کریدور دریانوردی موقت مشترک از طریق تنگه هرمز و اجرای یک پروژه مشترک به منظور پاکسازی تنگه از مین به توافق رسیدند.