قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

جزئیات جدید از حادثه مرگ 5 جوان در سواحل رامسر/ تشکیل پرونده قضایی

‌دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر گفت: حادثه تلخ غرق‌شدگی ۵ جوان در محدوده ساحل توسکاسرای رامسر ‌‌این پرسش جدی را مطرح می‌کند که آیا نصب چند تابلو با عنوان شنا ممنوع‌‌ به تنهایی برای رفع تکلیف متولیان امر و پیشگیری از وقوع حوادث کفایت می‌کند؟‌
 جزئیات جدید از حادثه مرگ 5 جوان در سواحل رامسر/ تشکیل پرونده قضایی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

دادسرای رامسر برای بررسی قصور احتمالی غرق شدن 5 جوان در آب‌های ساحلی این شهر پرونده قضایی تشکیل داد.

بهمن سام خانیان  دادستان عمومی و انقلاب شهرستان رامسر اظهار داشت: حادثه تلخ غرق‌شدگی و متاسفانه مرگ اخیر 5 جوان در محدوده ساحل توسکاسرای رامسر بار دیگر ضرورت بازنگری در شیوه مدیریت ایمنی سواحل را یادآور می‌شود.

بهمن سام خانیان اعلام کرد: این پرسش جدی مطرح است که آیا نصب چند تابلو با عنوان شنا ممنوع بر فرض وجود، به تنهایی برای رفع تکلیف متولیان امر و پیشگیری از وقوع حوادث کفایت می‌کند؟ و اگر پاسخ مثبت باشد، چرا با وجود همین هشدارها، هر سال شاهد تکرار غرق‌شدگی در نقاط مشخص و شناخته‌شده هستیم؟

او همچنین خاطرنشان ساخت: در حقوق عمومی و قواعد مسئولیت مدنی، اصل بر آن است که هرگاه خطری مستمر، شناخته‌شده و قابل پیش‌بینی باشد، تکلیف متولیان صرفاً به اعلام خطر محدود نمی‌شود، بلکه اتخاذ تدابیر متناسب برای پیشگیری از وقوع زیان نیز مورد انتظار است. هشدار دادن مقدمه پیشگیری است، نه جایگزین آن

سام خانیان یاداور شد: در بسیاری از کشورها، نقاط دارای سابقه غرق‌شدگی با مجموعه‌ای از اقدامات ایمنی مدیریت می‌شوند؛ از جمله استقرار ناجیان غریق به تعداد کافی در ایام پرخطر، ایجاد برج‌های مراقبت، نصب تجهیزات نجات، استفاده از سامانه‌های هشداردهنده، محدودسازی دسترسی به مناطق فوق‌العاده خطرناک، پایش مستمر سواحل و استقرار جت‌اسکی‌های امداد و نجات دریایی مجهز به (برانکارد) نجات در محدوده‌های پرخطر ساحلی، تجربه‌های موفق نشان داده است که کاهش تلفات انسانی محصول ترکیب هشدار، نظارت و امدادرسانی است، نه اتکای صرف به تابلو‌های هشدار.

وی در ادامه بیان کرد: از منظر حقوق عامه نیز مطابق اصل 156 قانون اساسی، صیانت از جان، امنیت و حقوق شهروندان از وظایف اساسی حاکمیت و تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط است. بدیهی است تشخیص مسئولیت احتمالی اشخاص یا دستگاه‌ها در هر پرونده، مستلزم رسیدگی قضایی و بررسی کارشناسی است؛ اما آنچه پیش از هر چیز اهمیت دارد، پیشگیری از تکرار چنین حوادثی است.

 دادستان رامسر تاکید کرد: هنگامی که در محدوده‌های مشخص طی سال‌های متوالی موارد متعدد غرق‌شدگی رخ می‌دهد، انتظار عمومی و منطقی آن است که علاوه بر نصب تابلو، تمامی ظرفیت‌های قانونی، اجرایی و امدادی برای حفاظت از جان مردم به کار گرفته شود.

به گفته او: جان انسان‌ها باارزش‌تر از آن است که پس از هر حادثه تنها به این جمله بسنده کنیم که تابلوی شنا ممنوع نصب شده بود یا مسافر بی توجه است.

سام خانیان افزود: در بازدیدی که از منطقه غرق شدگی در روز بعد حادثه داشتم کماکان و تا آن لحظه علی رغم وسعت ساحل تحت اختیار مجموعه، هیچ گونه نجات غریقی در نقطه‌ی حادثه حاضر نبود و صرفا یک نجات غریق در فاصله نسبتا زیاد حاضر بود که احتمالا جوابگوی حوادث بعدی نخواهد بود.

وی اظهار کرد: صیانت از حقوق عامه اقتضا دارد، علل وقوع این حوادث به صورت دقیق و کارشناسی بررسی، نقاط حادثه‌خیز شناسایی، نواقص احتمالی برطرف و تدابیر مؤثر و متناسب برای جلوگیری از تکرار این رخداد‌های ناگوار اتخاذ شود و از حیث رسیدگی قضایی نیز، پرونده‌ای در دادسرای عمومی و انقلاب رامسر برای بررسی قصور و تقصیر احتمالی خاطیان تشکیل و با دقت وسرعت و قاطعیت در حال بررسی ابعاد فنی و حقوقی موضوع می‌باشد و نتایج آن به استحضار عموم مردم شریف خواهد رسید. منبع: تسنیم

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۹ ساعت قبل / سایت خبرفوری

سقوط مرگبار گردشگر ۴۴ ساله قمی به دره‌ ۴۰۰ متری در رامسر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران روز پنجشنبه اعلام کرد که ساعت ۱۳:۱۰ روز ۲۸ مردادماه، گزارشی مبنی بر سقوط یک فرد ۴۴ ساله به دره‌ای به عمق حدود ۴۰۰ متر در جنگل‌های دالیخانی رامسر به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

غلامعلی فخاری اشرفی افزود: بلافاصله یک تیم عملیاتی و یک تیم پشتیبان شامل ۹ امدادگر از پایگاه‌های امداد و نجات دریایی رامسر و لیماکده به همراه یک دستگاه خودروی ست نجات و یک خودروی کمک‌دار به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: نجاتگران پس از حدود سه ساعت و نیم عملیات و طی مسیر حدود ۶ کیلومتری در مناطق سخت‌گذر جنگلی، با استفاده از تجهیزات تخصصی به محل حادثه دسترسی پیدا کردند.

او اظهار کرد: فرد حادثه‌دیده هنگام دسترسی نیروهای امدادی جان خود را از دست داده بود و نجاتگران پس از انجام عملیات انتقال، پیکر فرد جان‌باخته را به عوامل شهرداری تحویل دادند.

 جنگل‌های دالیخانی در جنوب شهرستان رامسر از مناطق گردشگری این شهرستان در غرب مازندران به شمار می‌رود.




 پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پنج علامت مهم سکته مغزی | انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی نداریم

رئیس و نایب‌رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به نبود انجمن حمایت از بیماران سکته‌های مغزی گفت: می‌توانیم برای حمایت از این بیماران یک انجمن مردمی تشکیل دهیم.

 کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

کانون‌های آلودگی سواحل مکران شناسایی شد

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای مطالعات جامع آلودگی سواحل مکران از خلیج گواتر تا جاسک خبر داد.

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.

 کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود ندارد. آنچه مطرح و تصویب شده، موضوع کشت شقایق الیفرا برای تأمین نیازمندی‌های مختلف کشور است.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

درگیری طایفه‌ای در ایرانشهر دو کشته بر جای گذاشت

درگیری میان دو طایفه در ایرانشهر به کشته شدن عابران پیاده و دستگیری تعدادی از عوامل نزاع منجر شد.