قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

وضعیت هوای کشور امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ / این استان‌ها منتظر باران باشند

امروز (شنبه) در برخی نقاط گیلان، شرق اردبیل، شمال شرق آذربایجان شرقی، ارتفاعات و دامنه‌ها در مازندران، گلستان، غرب هرمزگان و جنوب شرق فارس، رگبار و رعد وبرق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می شود.
 وضعیت هوای کشور امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ / این استان‌ها منتظر باران باشند

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

سازمان هواشناسی امروز (شنبه) برای هفت استان واقع در مناطق شمال، شمال غرب و جنوب کشور، رگبار باران و رعد و برق پیش بینی کرد.

امروز (شنبه) در برخی نقاط گیلان، شرق اردبیل، شمال شرق آذربایجان شرقی، ارتفاعات و دامنه‌ها در مازندران، گلستان، غرب هرمزگان و جنوب شرق فارس، رگبار و رعد وبرق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می شود.

فردا (یکشنبه) این شرایط در برخی نقاط گیلان و اردبیل، ارتفاعات مازندران و گلستان، دوشنبه در ارتفاعات مازندارن، گلستان و خراسان شمالی و روزهای سه شنبه و چهارشنبه در ارتفاعات مازندران و جنوب سیستان و بلوچستان رخ می دهد.

طی پنج روز آینده در برخی مناطق شمال شرق، شرق، جنوب شرق، مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی از ساعت‌ها وزش باد شدید، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

در سه روز آینده تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف در بعدازظهر افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۸ و کمینه دمای آن به ۲۹ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید. منبع: ایرنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۶ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

صدور هشدار نارنجی برای بارش‌های سیل‌آسا در ۵ استان کشور طی فردا (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش اصلاحات نیوز؛

امید محترمی در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و باد‌های شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می‌شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل‌ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستاد‌های مدیریت بحران در این استان‌ها آماده باش هستند.


۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

هواشناسی: پیش‌بینی افزایش وزش باد و ابر برای تهران

کد خبر: 787322 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۱۶:۲۰:۱۶ اعتمادآنلاین |

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.  اخبار مرتبط وضعیت آب و هوا، امروز شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵؛ پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق در ۷ استان سامانه بارشی وارد کشور شد؛ ۱۰ استان در انتظار باران


۳ ساعت قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا اردبیل جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا اردبیل در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی اردبیل

به گزارش اینتیتر به نقل از شرق، مدیرکل هواشناسی اردبیل با اشاره به ۳۱ درجه اختلاف دمای مرکز استان با گرم‌ترین نقطه ایران (اهواز)، از اردبیل به عنوان خنک‌ترین مرکز استان در کشور نام برد.

مجید کوهی روز دوشنبه اظهار کرد: بر اساس داده‌های ایستگاه‌های سینوپتیک در حالی که اهواز دیروز با ثبت دمای بیشینه ۵۰ درجه سانتی‌گراد عنوان گرم‌ترین مرکز استان را به خود اختصاص داد، اردبیل با ثبت دمای ۱۹ درجه سانتی‌گراد در جایگاه خنک‌ترین مرکز استان ایستاد.

وی افزود: گزارش‌های جوی حاکی از آن است که دمای ۱۹ درجه اردبیل نه‌ تنها خنک‌ترین روز هفته برای این مرکز استان محسوب می‌شود، بلکه رکورد خنک‌ترین روز مرداد سال جاری را نیز به نام خود ثبت کرد و این وضعیت، فرصتی ویژه برای شهروندان و مسافران ایجاد کرد تا در میانه مرداد از خنکای مطبوع هوای آن بهره‌مند شوند.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل بیان کرد: این شرایط بار دیگر اهمیت موقعیت جغرافیایی، سامانه‌های جوی و تاثیر توپوگرافی در تنوع اقلیمی ایران را نشان داد؛ در حالی که جنوب کشور به دلیل استقرار سامانه‌های کم‌فشار ترمال و نفوذ توده‌های هوای گرم با شرایط دمایی بحرانی دست‌ و پنجه نرم می‌کند، استان اردبیل به دلیل ارتفاع زیاد و نفوذ جریان‌های شمالی، جوی متفاوت را تجربه کرده است.

وی در مورد پیش‌بینی هواشناسی برای هفته جاری گفت: در تداوم این شرایط جوی امروز در برخی نقاط شرقی استان اردبیل احتمال تشکیل مه و وقوع بارش خفیف و پراکنده همچنان وجود خواهد داشت و از فردا روند افزایش دما آغاز می‌شود، به طوری که هوایی به نسبت گرم در بیشتر مناطق استان حاکم خواهد شد.

کوهی ادامه داد: وزش باد در ساعت‌های پیش از ظهر با سرعت ملایم تا متوسط از امروز تا پایان هفته مورد انتظار است که بعد از ظهرها بر سرعت آن افزوده خواهد شد؛ آسمان در این مدت بیشتر صاف تا کمی‌ ابری خواهد بود و پدیده قابل توجه جوی پیش‌بینی نمی‌شود.

وی عنوان کرد: روز پنجشنبه با تقویت جریان‌های شمالی، روند افزایشی دما تغییر می‌کند و دوباره هوایی به نسبت خنک به‌ ویژه ناحیه مرکزی و جنوبی استان را در بر خواهد گرفت؛ وزش باد نیز در ساعت‌های بعد از ظهر گاهی به آستانه شدید خواهد رسید که در برخی مناطق می‌تواند محسوس‌تر باشد.




 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۱۶ ساعت قبل / سایت تابناک

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.

 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها
۱۳ ساعت قبل / سایت تابناک

رانندگی پرخطر، جاده را جهنم کرد+شمار فوتی‌ها

حق‌پرست با اشاره به خطرات ناشی از تردد خودرو‌های سوخت‌بر و رانندگی پرخطر از رانندگان خواست با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از حرکت خلاف جهت و انج...

 خواهر از قصاص برادرش گذشت
۱۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خواهر از قصاص برادرش گذشت

پسر دورگه که متهم بود با همدستی دوستش، پدرش را به قتل رسانده و اموالش را سرقت کرده با رضایت اولیای دم از مرگ نجات یافت و از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه ایستاد.