قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

وضعیت هوای کشور امروز سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ / تهران ۲ درجه خنک شد

آسمان تهران کمی ابری است و در ساعت عصرگاهی وزش باد و احتمال خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. نوسانات دمایی پایتخت ۲۶ و ۳۶ درجه است.
 وضعیت هوای کشور امروز سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ / تهران ۲ درجه خنک شد

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

امروز سه‌شنبه (۲۰ مرداد) بارش رگبار باران و رعد و برق در برخی مناطق شمال غرب، نوار شمالی و دامنه‌های البرز مرکزی و همچنین در ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوب شرق کشور پیش‌بینی می‌شود. شدت بارش در نیمه شمالی آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی با هشدار هواشناسی سطح نارنجی همراه است.  

کارشناس سازمان هواشناسی کشور  گفت: «از امروز تا پایان هفته بارش رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در برخی مناطق آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران ، گلستان، تهران و سمنان انتظار می‌رود. این شرایط از روز چهارشنبه تا جمعه در خراسان شمالی نیز پیش‌بینی می‌شود.»

فریبا گودرزی درباره وضعیت بارش رگبار در جنوب کشور افزود: «بارش رگبار پراکنده، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در ساعات عصرگاهی و شب‌ها در فارس، چهارمحال و بختیاری و ارتفاعات استان‌های کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان و هرمزگان انتظار می‌رود.»

رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقتی در نیمه شمالی آذربایجان غربی و شمال آذربایجان شرقی سبب صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی شده‌است. مخاطرات این پدیده شامل احتمال جاری شدن سیلاب، طغیان رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، اختلال در ناوگان حمل و نقل، لغزندگی محورهای مواصلاتی، کاهش شعاع دید، صاعقه وخسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی است.

همچنین امروز شدت فعالیت سامانه بارشی در نیمه شمالی آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، غرب و نیمه جنوبی فارس، هرمزگان، جنوب کرمان، ارتفاعات در سمنان، مازندران و غرب گلستان در حد صدور هشدار هواسناسی سطح زرد است. در این شرایط عدم توقف و اسکان در کنار رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در سفرهای برون‌شهری، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در فعالیت‌های کشاورزی از جمله خودداری از محلول‌پاشی و سم‌پاشی باغات، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و آمادگی نیروهای امدادی و شهرداری‌ها توصیه می‌شود. توفان گرد و خاک در این مناطق

کارشناس سازمان هواشناسی کشور درباره پدیده وزش باد در روزهای آینده ادامه داد: «از امروز تا جمعه در نیمه شرقی، بخش‌هایی از جنوب غرب، مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز وزش باد شدید سبب خیزش گرد و خاک می‌شود. از روز چهارشنبه تا پایان هفته شدت وزش باد در این مناطق سبب توفان گرد و خاک می‌شود.»

امروز شدت وزش باد در ایلام، خوزستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سمنان، یزد و سیستان و بلوچستان با هشدار هواشناسی سطح زرد همراه است. در این شرایط احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها، تابلوهای تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها، شکستن شاخه درختان فرسوده، کاهش دید و اختلال در ترددهای جاده‌ای به‌ویژه در محورهای کویری و برون‌شهری، افزایش غلظت گردوخاک و کاهش کیفیت هوا و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی از جمله مخاطرات است. فعالیت‌های تفریحی در خزر ممنوع!

دریای خزر مواج و متلاطم است. افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا مناطق ساحلی و دور از ساحل استان گلستان، در دریای خزر با هشدار هواشناسی دریایی سطح زرد همراه است. مخاطرات این پدیده شامل احتمال غرق شدن شناگران و غواصان، پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی، اختلال در ترددهای دریایی و تردد قایق‌های صیادی است و در این شرایط احتیاط در فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی و احتیاط در تردد شناورهای سبک و نیمه‌سنگین توصیه می‌شود.

آسمان تهران کمی ابری است و در ساعت عصرگاهی وزش باد و احتمال خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود. نوسانات دمایی پایتخت ۲۶ و ۳۶ درجه است. گودرزی گفت: «بیشینه دمای تهران نسبت به روز گذشته ۲ درجه کاهش نشان داده‌است.»

گزارش سازمان هواشناسی کشور همچنین نشان می‌دهد میانگین دمای کشور در یک هفته اخیر نسبت به دوره بلندمدت، ۰.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش یافته است. بیشترین افزایش دما مربوط به استان کرمانشاه با ۲.۶ درجه و استان خوزستان با ۲.۳ درجه بوده است. کمترین افزایش دما نسبت به میانگین بلندمدت را استان سمنان با ۱ درجه زیر صفر ثبت کرده است. استان تهران در این مقایسه افزایش ۰.۱ درجه‌ای داشته است. منبع: همشهری آنلاین

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۵ ساعت قبل / سایت آوش

پیش‌بینی هواشناسی تهران امروز جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

 آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود.

منبع: ایسنا


۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها از فردا منتظر رگبار و رعدوبرق باشند

جهان صنعت نیوز، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود. خبرآنلاین  اجتماعی و فرهنگی برچسب هاپیش بینی هوا پیش بینی هواشناسی هواشناسی

شناسه : 606747

لینک کوتاه : لینک کپی شد


۱۵ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

هواشناسی ۱۴۰۵/۰۵/۳۰/ رگبار باران در ۱۱ استان

به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش هواشناسی، امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می‌شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.




 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در استان بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر
۲۱ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.

 میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی
۱۰ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - ۵ علامت مهم سکته مغزی

در کنگره کشوری و بین المللی سکته مغزی ضمن تشریح علایم و عوامل سکته مغزی، در عین حال بر ضرورت تکمیل زنجیره درمان این بیماری، از مرحله انتقال سریع بیمار تا درمان‌های پیشرفته و توانبخشی، بر توسعه زیرساخت‌های تشخیص و درمان این بیماری و افزایش دسترسی بیماران به خدمات تخصصی تأکید شد.

 تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت
۱۸ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

تداوم گرمای ۴۰ درجه‌ای در پایتخت

حمیدرضا خورشیدی، رئیس سازمان هواشناسی استان تهران گفت: تا امروز استقرار دمای گرم در استان تهران ادامه دارد. از روز جمعه به بعد نیز این شرایط تا حدی ماندگار خ...

 آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان
۱۹ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

آخرین قیمت دلار؛ ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان

قیمت دلار در معاملات امروز (پنجشنبه) بدون تغییر نسبت به روز گذشته، روی رقم ۱۸۹ هزار و ۵۰۰ تومان باقی ماند.

 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۱۰ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.