قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

پیش بینی هوای کرمان فردا دوشنبه 12 مرداد/ هشدار هواشناسی نسبت به کاهش دید افقی

افزایش سرعت وزش باد در مناطق مستعد می‌تواند به خیزش گردوخاک، انتقال ریزگردها از کویر مرکزی به عرض‌های پایین‌تر، افزایش غلظت غبار و کاهش کیفیت هوا منجر شود.
 پیش بینی هوای کرمان فردا دوشنبه 12 مرداد/ هشدار هواشناسی نسبت به کاهش دید افقی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

مدیرکل هواشناسی استان کرمان از تشدید جریانات شمالی و تداوم وزش باد نسبتاً شدید تا شدید در اغلب مناطق استان تا پایان هفته خبر داد و گفت: این شرایط جوی می‌تواند موجب خیزش گرد و خاک، انتقال ریزگرد، کاهش کیفیت هوا و اختلال در تردد محورهای مواصلاتی شود.

محسن عراقی‌زاده با اشاره به صدور هشدار سطح زرد هواشناسی استان کرمان اظهار کرد: براساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، از روز دوشنبه(۱۲ مرداد) تا پایان هفته جاری، با تشدید جریانات شمالی، در بیشتر مناطق استان به‌ویژه نواحی شرقی، نیمه شمالی و بخش‌هایی از جنوب استان، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: افزایش سرعت وزش باد در مناطق مستعد می‌تواند به خیزش گردوخاک، انتقال ریزگردها از کویر مرکزی به عرض‌های پایین‌تر، افزایش غلظت غبار و کاهش کیفیت هوا منجر شود.

مدیرکل هواشناسی استان کرمان با بیان اینکه احتمال وقوع طوفان شن در برخی مناطق مستعد وجود دارد، تصریح کرد: کاهش دید افقی و ایجاد اختلال در تردد به‌ویژه در محورهای مواصلاتی شرق و شمال استان از پیامدهای احتمالی این شرایط جوی خواهد بود.

عراقی‌زاده با تأکید بر ضرورت توجه به هشدارهای هواشناسی خاطرنشان کرد: شهروندان، به‌ویژه افراد دارای بیماری‌های تنفسی و قلبی، در زمان افزایش غلظت گردوغبار از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند و رانندگان نیز در محورهای تحت تأثیر، با احتیاط بیشتری تردد داشته باشند. منبع: ایسنا

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۱۱ ساعت قبل / سایت اصلاحات نیوز

صدور هشدار نارنجی برای بارش‌های سیل‌آسا در ۵ استان کشور طی فردا (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

به گزارش اصلاحات نیوز؛

امید محترمی در توضیح بیشتر گفت: در پی صدور هشدار سطح نارنجی در روز جمعه، احتمال وقوع سیلاب و آبگرفتگی در استان‌های گلستان، خراسان شمالی، شرق مازندران و ارتفاعات شمالی خراسان رضوی و سمنان وجود دارد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: رگبار شدید باران، آبگرفتگی و باد‌های شدید پدیده غالب روز جمعه در این مناطق خواهد بود.

وی افزود: در این مناطق به مردم هشدار داده می‌شود که روز جمعه از اتراق و تردد در بستر رودخانه‌ها، مسیل‌ها و پل‌ها خودداری کرده و برای مقابله با سیل احتمالی آماده باشند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: همه ستاد‌های مدیریت بحران در این استان‌ها آماده باش هستند.


۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها از فردا منتظر رگبار و رعدوبرق باشند

جهان صنعت نیوز، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود. خبرآنلاین  اجتماعی و فرهنگی برچسب هاپیش بینی هوا پیش بینی هواشناسی هواشناسی

شناسه : 606747

لینک کوتاه : لینک کپی شد


۶ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

هواشناسی ۱۴۰۵/۰۵/۳۰/ رگبار باران در ۱۱ استان

به گزارش آفتاب نیوز،

به گزارش هواشناسی، امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می‌شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می‌رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه‌های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.




 آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر
۱۵ ساعت قبل / سایت تابناک

آمار داوطلبان کنکور در نوبت عصر

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

ماجرای قطع برق در یکی از حوزه‌های کنکور اهواز

آتش‌زدن پایه برق توسط افراد ناشناس عامل قطع برق در یکی از محل‌های کنکور اهواز بوده و تلاش برای شناسایی عوامل این کار آغاز شده‌است.

 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.

 بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو
۱۹ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

بررسی افزایش واگن‌های ویژه بانوان در مترو

رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران با تأکید بر نقش رسانه‌ها در انعکاس اقدامات و دستاوردهای مدیریت شهری از گسترش خدمات ورزشی و رفاهی بانوان، تسهیل دسترسی شهروندان به ظرفیت‌های شهری و اجرای برنامه‌های حمایتی برای خانواده‌ها و اقشار نیازمند خبر داد.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۲۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.