قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

پیش بینی هوای تهران فردا شنبه 17 مرداد/ دما کاهشی می شود

برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده، آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش باد و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.
 پیش بینی هوای تهران فردا شنبه 17 مرداد/ دما کاهشی می شود

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

اداره‌ کل هواشناسی استان تهران از آسمان صاف تا قسمتی ابری و همراه با افزایش وزش باد طی پنج روز آینده خبر داد.

برپایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز  آینده، آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها  همراه با افزایش باد و افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود.

بنابر اعلام اداره‌ کل هواشناسی استان تهران، در مناطق جنوبی و غربی و تاحدی در مناطق مرکزی استان، افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید (در مناطق جنوبی همراه با گردوخاک) مورد انتظار است.

همچنین شنبه (۱۷ مرداد)  در برخی ساعت‌ها در نیمه شمالی استان به ویژه ارتفاعات شرقی، بارش پراکنده، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود و کاهش دما مورد انتظار است.

شنبه (۱۷ مرداد) آسمان تهران، کمی تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید با احتمال رگبار و رعدوبرق با بیشینه و کمینه دمای ۳۴ و ۲۶ درجه وهمچنین یک‌شنبه (۱۸ مرداد) کمی تا قسمتی ابری، وزش باد و در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با بیش‌ترین و کم‌ترین دمای ۳۶ و ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود. منبع: هواشناسی

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



2
 پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در چند روز آینده
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پیش بینی وضعیت آب و هوای تهران در چند روز آینده

نورنیوز-گروه اجتماعی: بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا ۳۰ مرداد ماه صاف و وزش باد در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۸ و ۲۴ درجه سانتیگراد و برای شنبه ۳۱ مرداد صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده با احتمال رگبار و رعد و برق با حداکثر و حداقل دمای ۳۷ و ۲۵ درجه سانتیگراد پیش بینی می‌شود. 


2
 پیش‌بینی هوای تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵؛ کاهش دما در راه است
۳ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

پیش‌بینی هوای تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵؛ کاهش دما در راه است

بر اساس آخرین پیش‌بینی‌های هواشناسی، هوای تهران فردا جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ نسبت به روزهای اخیر خنک‌تر می‌شود. آسمان پایتخت در بیشتر ساعات صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و از بعدازظهر افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

دمای هوای تهران فردا در گرم‌ترین ساعات به حدود ۳۸ درجه سانتی‌گراد و در خنک‌ترین ساعات به حدود ۲۶ درجه خواهد رسید. بنابراین دمای پایتخت نسبت به روز پنجشنبه کاهش محسوسی خواهد داشت.

همچنین در برخی ساعات به‌ویژه در نیمه جنوبی و غربی استان، وزش باد شدید و احتمال خیزش گردوخاک وجود دارد که می‌تواند موجب کاهش کیفیت هوا و دید افقی شود.

در بخش‌هایی از نیمه شمالی تهران و ارتفاعات نیز افزایش ابر و احتمال رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی شده است. جزئیات هوای تهران فردا تاریخ: جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ وضعیت آسمان: صاف تا قسمتی ابری کمینه دما: حدود ۲۶ درجه سانتی‌گراد بیشینه دما: حدود ۳۸ درجه سانتی‌گراد وضعیت باد: افزایش وزش باد، گاهی شدید احتمال گردوخاک: در برخی ساعات ارتفاعات تهران: احتمال افزایش ابر، رگبار پراکنده و رعدوبرق

در مجموع، کاهش نسبی دمای تهران از فردا آغاز می‌شود و پایتخت روز خنک‌تری را نسبت به روزهای گرم اخیر تجربه خواهد کرد.


1
 وضعیت هوای فردا بوشهر جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا بوشهر در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی بوشهر
۱۵ دقیقه قبل / سایت اینتیتر

وضعیت هوای فردا بوشهر جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ | پیش بینی آب و هوا بوشهر در ۲۴ ساعت آینده + هواشناسی بوشهر

به گزارش اینتیتر،  کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر از تداوم گرمای هوا طی امروز و فردا خبر داد و گفت: دمای هوا در برخی نقاط غیرساحلی به آستانه ۵۰ درجه و حتی فراتر می‌رسد.

حسین شکوهی اظهار کرد: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، با تداوم استقرار توده هوای گرم در منطقه، طی امروز (سه شنبه) و فردا، دمای هوا در سطح استان همچنان مقادیر بالایی خواهد داشت و در برخی نقاط (به‌ویژه نواحی غیرساحلی) به آستانه ۵۰ درجه سلسیوس و حتی فراتر خواهد رسید. کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر افزود: همچنین طی ساعاتی از وقت امروز با افزایش سرعت وزش باد شمال غربی در مناطق شمالی و تا حدودی مرکزی استان، احتمال خیزش گرد و خاک محلی و نفوذ گرد و غبار فرامنطقه‌ای به این نواحی وجود دارد.

وی ادامه داد: به سبب وزش باد های شمالی غربی امروز سواحل و فراساحل شمالی استان و از روز چهارشنبه تا ظهر پنج شنبه سواحل و فراساحل استان به تناوب مواج و متلاطم خواهد بود.

وی گفت: آسمان استان بوشهر صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی، گاهی وزش باد،. در نواحی شمالی و مرکزی احتمال خیزش گردوخاک و نفوذ گردوغبار فرامنطقه‌ای، در سواحل جنوبی مه صبحگاهی پیش بینی می شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر بیان کرد: جهت وزش باد در قسمت های شمالی، غالبا شمال غربی تا غربی با سرعت ۱۰ تا ۳۶ گاهی ۴۶ و بر روی دریا در این مناطق گاهی بیش از ۵۰ کیلومتر در ساعت، در مناطق مرکزی و جنوبی، متغیر غالباً جنوب غربی تا شمال غربی، با سرعت ۸ تا ۳۰ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت و از شب در فراساحل مرکزی گاهی ۴۲ کیلومتردرساعت خواهد بود.

وی ادامه داد: ارتفاع موج دریا در مناطق شمالی ۶۰ تا ۱۲۰ و از بعد از ظهر طی ساعاتی ۹۰ تا ۱۵۰ سانتی‌متر. در مناطق مرکزی و جنوبی ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ از شب در فراساحل مرکزی طی ساعاتی ۶۰ تا ۱۲۰ گاهی ۱۵۰سانتی‌متر پیش بینی می شود.


1
 هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها از فردا منتظر رگبار و رعدوبرق باشند
۲۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار هواشناسی؛ تهرانی‌ها از فردا منتظر رگبار و رعدوبرق باشند

جهان صنعت نیوز، بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و افزایش ابر پیش بینی می‌شود.

طی امروز در بعضی ساعت‌ها در مناطق جنوبی، غربی، ارتفاعات و تا حدی در مناطق مرکزی استان افزایش وزش باد، گاهی وزش باد شدید در بخش‌های جنوبی به ویژه در مرز جنوبی استان و گاهی وزش باد خیلی شدید همراه با گردوخاک مورد انتظار است. 

همچنین استان تهران، طی روزهای جمعه تا دوشنبه با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و در پاره‌ای از مناطق به ویژه در نیمه شمالی و ارتفاعات بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق، رخ داد مه پیش بینی می شود. خبرآنلاین  اجتماعی و فرهنگی برچسب هاپیش بینی هوا پیش بینی هواشناسی هواشناسی
شناسه : 606747
لینک کوتاه : لینک کپی شد


1
 هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار فوری هواشناسی؛ سیلاب در راه این ۴ استان

جهان صنعت نیوز، بررسی جدیدترین خروجی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد طی روزهای پایانی هفته، شرایط جوی متفاوتی در مناطق مختلف کشور حاکم خواهد بود؛ به‌طوری‌که در شمال و شمال‌شرق کشور بارش‌های رگباری و احتمال سیلاب پیش‌بینی شده و جنوب و جنوب‌غرب همچنان با گرمای شدید مواجه خواهند بود.

بر این اساس در شرق مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی ناپایداری‌های جوی، احتمال وقوع سیلاب‌های ناگهانی را افزایش داده‌اند.

در مازندران و گلستان فعالیت بارشی از امروز آغاز شده و با تقویت جریانات مرطوب شمالی در روز جمعه، بر شدت ناپایداری‌ها افزوده می‌شود. در گلستان همچنین نسبت به احتمال آبگرفتگی معابر و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها هشدار داده شده است. با ادامه فعالیت سامانه، دامنه بارش‌ها به خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی نیز می‌رسد و احتمال وقوع رگبارهای شدید، رعدوبرق و روان‌آب در مناطق مستعد وجود دارد.

با توجه به ماهیت رگباری بارش‌های تابستانه، احتمال وقوع سیلاب ناگهانی در مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی وجود دارد و از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و صعود به ارتفاعات در زمان فعالیت سامانه باید پرهیز شود.

این در حالی است که در جنوب و جنوب‌غرب کشور همچنان تحت تأثیر هوای بسیار گرم قرار دارند. دمای هوا در برخی مناطق خوزستان به ۴۶ درجه سانتیگراد می‌رسد. بیشینه دمای امروز تهران نیز به ۳۹ درجه خواهد رسید.

تسنیم اجتماعی و فرهنگی برچسب هاپیش بینی هوا پیش بینی هواشناسی سیلاب هواشناسی
شناسه : 606736
لینک کوتاه : لینک کپی شد