قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

افتتاح مخفیانه یک باغ وحش غیرقانونی

از کنار باغ وحش تازه‌تأسیس بندرانزلی نباید به‌سادگی عبور کرد؛ زیرا در حالی که سازمان حفاظت محیط‌ زیست ادعا می‌کرد قصد ندارد مجوز باغ وحش جدیدی را صادر کند، حالا فیلم‌های متعددی در فضای مجازی منتشر شده که بیانگر افتتاح یک باغ وحش جدید در بندرانزلی است.
 افتتاح مخفیانه یک باغ وحش غیرقانونی

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

زینب رحیمی: از کنار باغ وحش تازه‌تأسیس بندرانزلی نباید به‌سادگی عبور کرد؛ زیرا در حالی که سازمان حفاظت محیط‌ زیست ادعا می‌کرد قصد ندارد مجوز باغ وحش جدیدی را صادر کند، حالا فیلم‌های متعددی در فضای مجازی منتشر شده که بیانگر افتتاح یک باغ وحش جدید در بندرانزلی است. البته سازمان محیط‌ زیست همچنان اصرار دارد مجوزی برای تأسیس و راه‌اندازی باغ وحش در بندرانزلی نداده است اما این باغ وحش حالا هم بازگشایی شده و هم اینکه تعداد قابل‌ توجهی از بلاگرها با حضور در این باغ وحش به تولید فیلم‌های تبلیغاتی برای این مجموعه دست زده‌اند. سازمان محیط زیست تأکید می‌کند مجوزی برای ساخت باغ وحش و حتی باغ پرندگان در بندرانزلی نداده و این مجموعه با مجوز غیرقانونی سازمان منطقه آزاد انزلی، ساخته شده است.

سازمان محیط‌ زیست بعد از همه خبردار شد

اگر اظهارات مدیران سازمان محیط زیست را درست فرض کنیم، پرسش مهم این است که چرا این سازمان تاکنون از مجموعه بزرگی که شاید ساخت آن بیش از دو سال طول کشیده، خبر نداشته است؟ فرهاد حسینی‌طایفه، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان در پاسخ به این پرسش «شرق» با اشاره به اینکه در طرح جامع منطقه آزاد انزلی بک باغ پرندگان مصوب شده است، می‌گوید: «این مجموعه در قالب طرح جامع منطقه آزاد انزلی احداث شده، اما این موضوع به معنای دریافت مجوزهای قانونی از سازمان حفاظت محیط‌ زیست نیست. متأسفانه در بسیاری از پروژه‌های عمرانی منطقه آزاد، ابتدا ساخت‌وساز انجام و سپس به موضوع مجوزها پرداخته می‌شود. از نظر ما، هرگونه اظهار نظر درباره نگهداری گونه‌های جانوری منوط به دریافت مجوزهای قانونی است».

اگر قرار بود باغ پرندگان یا هر مرکز دیگری ساخته شود، باید پیش از هر اقدامی سازمان حفاظت محیط‌ زیست در جریان قرار می‌گرفت و در صورت صلاحدید مجوزهای لازم را صادر می‌کرد. اینکه مجموعه ساخته شود، حیوانات منتقل شوند و سپس از محیط زیست درخواست اعلام استاندارد یا صدور مجوز شود، به طور واضح نادیده‌گرفتن جایگاه قانونی سازمان حفاظت محیط‌ زیست است.

باغ وحش بندرانزلی متخلف است

حسینی‌طایفه در پاسخ به این پرسش که چه زمانی از روند احداث باغ وحش در بندرانزلی مطلع شده است، توضیح می‌دهد: «تا چند ماه پیش هیچ گزارشی درباره این مجموعه وجود نداشت. این پروژه در فضایی کاملا محصور و پشت چندین لایه دیوار در منطقه آزاد انزلی در حال اجرا بود. چند ماه پیش، زمانی که موضوع درخواست مجوز مطرح شد، به مسئولان مجموعه اعلام کردیم باید مجوزهای قانونی را دریافت کنند، اما پس از آن، سازمان حفاظت محیط‌ زیست رسما اعلام کرد برای این مجموعه مجوزی صادر نخواهد شد. از آن زمان به بعد، هرگونه نگهداری حیوانات در این محل از نظر ما تخلف محسوب می‌شود و به مراجع قضائی گزارش خواهد شد».

این مقام مسئول در محیط‌ زیست استان گیلان با اشاره به بازدید کارشناسان این اداره در هفته‌های گذشته از باغ وحش انزلی و با بیان اینکه جلسه‌ای برای بررسی ابعاد حقوقی موضوع برگزار خواهد شد تا اقدامات قانونی از طریق مراجع ذی‌صلاح دنبال شود، می‌گوید: «بر اساس قوانین، فعالیت چنین مرکزی بدون مجوز سازمان حفاظت محیط زیست وجاهت قانونی ندارد و موضوع باید از طریق مراجع قضائی پیگیری شود. موضوع صدور مجوز توسط منطقه آزاد انزلی را هم از طریق دستگاه قضائی پیگیری خواهیم کرد».

شکایت از باغ‌وحش‌دار در دستور کار

فرهاد حسینی‌طایفه، مدیر کل محیط‌ زیست استان گیلان در پاسخ به این پرسش که شکایت‌ محیط‌ زیست با چه عناوین مجرمانه‌ای مطرح خواهد شد، می‌گوید: «موضوع شکایت، احداث و بهره‌برداری از مرکز نگهداری حیات‌وحش بدون دریافت مجوز قانونی از سازمان حفاظت محیط‌ زیست است. همچنین موضوع صدور مجوز از سوی منطقه آزاد نیز در دست بررسی است و علیه این موضوع نیز شکایت قانونی مطرح خواهد شد. در این باره با همکاران حقوقی نیز هماهنگی‌های لازم انجام و شکایت تنظیم شده است».

به نظر می‌رسد در ماجرای ساخت غیرقانونی باغ وحش انزلی یک متخلف با همدستی سازمان منطقه آزاد انزلی دست به کاری زده که کل سیاست‌گذاری سازمان محیط‌ زیست را به سخره گرفته است. در واقع بهره‌بردار باغ وحش بندرانزلی عملا اعلام می‌کند نیازی به مجوز سازمان حفاظت محیط‌ زیست ندارد؛ چون بدون مجوز باغ وحشی ساخته شده، حیوانات از تهران به گیلان منتقل شده‌اند، تبلیغات گسترده برای آن انجام شده و از مردم برای بازدید دعوت می‌شود، در حالی که هیچ مجوزی برای هیچ‌یک از این اقدامات صادر نشده است. این موضوع ماهیت و حیثیت سازمان محیط زیست را نشانه گرفته و بسیار نگران‌کننده است.

شکایت از باغ‌ وحش انزلی در اسرع‌ وقت

معصومه صفایی، مدیر دفتر حفاظت و مدیریت صید و شکار سازمان حفاظت محیط‌ زیست نیز با انتقاد از راه‌اندازی باغ‌ وحش انزلی بدون گرفتن مجوزهای قانونی، از تشکیل پرونده قضائی، شکایت رسمی اداره‌کل حفاظت محیط‌ زیست گیلان و بررسی ابعاد مختلف این پرونده خبر می‌دهد. صفایی در گفت‌وگو با «شرق» با تأکید بر اینکه تمام مستندات این پرونده بررسی شده است، می‌گوید: «حتی در حکم صادرشده از سوی مرجع قضائی نیز تصریح شده بود انتقال گونه‌های جانوری باید با همراهی یگان حفاظت محیط‌ زیست انجام شود، در حالی که بهره‌بردار بدون اطلاع سازمان حفاظت محیط‌ زیست این اقدام را انجام داده است». او این‌طور ادامه می‌دهد: «حتی در مجوز صادرشده از سوی منطقه آزاد انزلی برای این مجموعه نیز قید هماهنگی با سازمان حفاظت محیط‌ زیست ذکر شده است. بنابراین، هم در حکم قضائی برای انتقال حیوانات به بندرانزلی و هم در مجوز منطقه آزاد، نقش و حضور سازمان حفاظت محیط‌ زیست تصریح شده بود، اما با وجود این، مجموعه به صورت ناگهانی افتتاح شد. در شرایطی که همچنان مذاکرات و رایزنی‌ها میان بهره‌بردار و سازمان حفاظت محیط‌ زیست ادامه داشت». صفایی تأکید می‌کند: «هفته گذشته در سازمان حفاظت محیط‌ زیست در جلسه‌ای که با حضور دفتر بازرسی سازمان برگزار شد، تصمیم گرفته شد برای این مجموعه پرونده قضائی تشکیل شود. پس از آن نیز با مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست گیلان گفت‌وگو و مقرر شده است اداره‌کل نیز به صورت رسمی از بهره‌بردار شکایت کند». او با اشاره به گفت‌وگوی خود با مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست گیلان می‌گوید: «به او تأکید کردم افتتاح این مجموعه در شرایطی که سازمان صراحتا اعلام کرده بود راه‌اندازی باغ‌ وحش مجاز نیست، مصداق بی‌اعتنایی آشکار به سازمان حفاظت محیط‌ زیست است. از همین رو درخواست کردم شکایت رسمی علیه بهره‌بردار در اسرع وقت انجام شود». به گفته او، بهره‌بردار باغ وحش انزلی هم حکم مرجع قضائی را نقض کرده، هم شرایط مندرج در مجوز منطقه آزاد را رعایت نکرده و علاوه بر آن، اساسا بدون دریافت مجوز سازمان حفاظت محیط‌ زیست اقدام به راه‌اندازی چنین مرکزی کرده است. حتی ضوابط استقرار این مجموعه نیز محل ایراد و ابهام است و بر همین اساس مقرر شده پرونده قضائی تشکیل شود.

صفایی در ادامه با انتقاد از عملکرد منطقه آزاد انزلی ادامه می‌دهد: «انتظار چنین برخوردی از طرف سازمان منطقه آزاد انزلی وجود نداشت، زیرا تا پیش از این تعاملاتی میان دو مجموعه برقرار بود». به گفته او، روند کار به این شکل بوده که ابتدا مجموعه ساخته شده، حیوانات به آن منتقل شده‌اند و سپس موضوع به سازمان حفاظت محیط‌ زیست اطلاع داده شده است.

عملیات مخفیانه منطقه آزاد انزلی برای ساخت باغ وحش

با وجود همه این توضیحات، بی‌اطلاعی اداره محیط زیست بندرانزلی و محیط زیست استان گیلان از ساخت یک باغ وحش چندهکتاری همچنان زیر سؤال است. چگونه ممکن است باغ وحشی با این ابعاد در حوزه مدیریتی اداره‌کل حفاظت محیط زیست گیلان و محیط زیست بندرانزلی ساخته شود، اما هیچ‌یک از مسئولان از احداث آن مطلع نشوند؟ در پاسخ به این ابهام، مدیرکل محیط زیست استان گیلان با تأکید بر مخفیانه‌بودن عملیات ساخت‌وساز باغ وحش در بندرانزلی، می‌گوید: «تأکید می‌کنم امکان ندارد در سطح یک شهرستان، ساخت باغ‌وحش به صورت آشکار انجام شود و اداره محیط زیست مطلع نشود اما این پروژه در فضایی کاملا محصور و در داخل محدوده منطقه آزاد اجرا شده است. شخصا حداقل ماهی یک‌ بار به منطقه آزاد رفت‌وآمد دارم، اما هرگز داخل این مجموعه قابل مشاهده نبوده است. همه عملیات عمرانی در پشت دیوارهای بلند انجام شده و هیچ‌گونه اطلاع‌رسانی یا نشانه‌ای از احداث باغ‌ وحش وجود نداشت».

بعد از ساخت باغ وحش تازه به فکر مجوز افتادند

شواهد بیانگر این است که سازمان منطقه آزاد انزلی و مسئول باغ وحش انزلی یعنی «علی شرفی» که در مدیریت باغ وحش صفادشت کارنامه و سابقه تاریکی داشت و تخلفات متعدد این مجموعه منجر به تعطیلی آن باغ وحش در سال ۱۴۰۳ شد، بعد از تکمیل باغ وحش انزلی اقدام به دریافت مجوز از سازمان محیط زیست کرده‌اند. 

موضوعی که مدیرکل محیط زیست استان گیلان هم آن را تأیید کرده و می‌گوید: «بر اساس مشاهدات ما، زمانی که درخواست مجوز ارائه شد، مجموعه تقریبا ساخته شده بود، حیوانات به آن منتقل شده بودند و سپس از محیط زیست درخواست مجوز شده بود. وسعت و امکانات مجموعه نیز نشان می‌دهد اجرای آن در مدت سه یا چهار ماه امکان‌پذیر نبوده است». او با اشاره به مدیریت دوگانه در مناطق آزاد این‌طور ادامه می‌دهد: «ساخت‌وساز در محدوده مناطق آزاد بر اساس طرح جامع مصوب انجام می‌شود و دستگاه‌های اجرائی مانند شهرداری یا اداره محیط زیست الزاما در جریان جزئیات همه پروژه‌ها قرار نمی‌گیرند.

 با این حال، انتظار می‌رفت مسئولان منطقه آزاد موضوع را به سازمان حفاظت محیط زیست اطلاع دهند تا فرایند قانونی صدور مجوز طی شود. هرآنچه در این مجموعه ساخته شده، خارج از اطلاع ما بوده است. پس از اطلاع از موضوع، بازدیدهای کارشناسی آغاز شد و پرونده در دستور کار قرار گرفت. اگر زودتر از روند ساخت مطلع می‌شدیم، قطعا موضوع به این مرحله نمی‌رسید».

سازمان محیط زیست بارها رسما اعلام کرده مجوزی برای باغ وحش صادر نمی‌کند، اما حالا شاهدیم که باغ وحشی در بندرانزلی بدون مجوز ساخته و افتتاح شده و حتی برای آن به طور هم‌زمان و هماهنگ تبلیغ گسترده می‌شود. این اقدام سازمان منطقه آزاد انزلی عملا جایگاه قانونی سازمان محیط زیست را زیر سؤال می‌برد. آنچه این روزها در بندرانزلی در حال انجام است، برای سازمان حفاظت محیط زیست بسیار سنگین و آسیب‌زننده است. مسئولان منطقه آزاد انزلی با وجود تماس خبرنگار با آنها تاکنون حاضر به پاسخ‌گویی به سؤالات درباره صدور مجوز غیرقانونی و خودسرانه برای ساخت باغ وحش در بندرانزلی نشده‌اند.

 

برای اطلاع از آخرین اخبار و تحلیل‌ها به کانال شرق در «تلگرام» بپیوندید.



۳ ساعت قبل / سایت آوش

وضعیت هوای این استان قهوه‌ای و خطرناک است!

امیر انصاری جمعه شب در گفت و گو با ایرنا گفت: وضعیت هوا در حال حاضر برای تمام گروه‌های سنی در شرایط ناسالم قرار دارد.

وی بیان کرد: انتظار است مردم در این شرایط تا حد امکان از تردد در فضاهای باز خودداری کنند و به توصیه‌های پزشکی در شرایط آلودگی هوا توجه ویژه کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: درخواست تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای اراک داده شده و قرار بود ساعت ۲۰ برگزار شود اما بنا به پیشنهاد اداره‌کل هواشناسی استان ساعت ۲۱ برگزار می‌شود.

انصاری اظهار کرد: تصمیمات کارگروه اضطرار آلودگی هوا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است.


۷ ساعت قبل / سایت سلام نو

علت آلودگی سواحل مکران چیست؟ - سلام نو

به گزارش سلام نو به نقل از مهر، امید صدیقی، مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به اجرای مطالعات جامع آلودگی در سواحل مکران گفت: با انجام این مطالعات، وضعیت آلودگی و کانون‌های آلاینده در محدوده خلیج گواتر تا جاسک شناسایی شده و نتایج بررسی آلودگی آبزیان نیز به دست آمده است که اطلاعات آن در اختیار عموم قرار خواهد گرفت. پایش آلودگی پلاستیکی در سواحل

صدیقی درباره پایش پسماندها و آلودگی پلاستیکی در مناطق ساحلی اظهار کرد: پایش آلودگی پلاستیک در مناطق ساحلی با همکاری کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال انجام است، اما در معاونت دریایی تاکنون مطالعه مستقلی درباره پسماندهای ساحلی کشور انجام نشده است.

وی درباره تأثیر آلودگی‌های دریایی بر زیستگاه آبزیان گفت: آلودگی‌های دریایی قطعاً بر آبزیان و زیستگاه آنها اثرگذار است و به همین دلیل انجام مطالعات جامع آلودگی در سواحل اهمیت زیادی دارد.

ایجاد خط پایه پیش از اجرای پروژه‌های توسعه‌ای

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست افزود: دلیل انجام مطالعه جامع آلودگی در سواحل مکران این است که هنوز بسیاری از برنامه‌های توسعه‌ای و پروژه‌های بزرگ در این منطقه آغاز نشده‌اند و لازم بود پیش از اجرای آنها، اطلاعات پایه دقیقی از وضعیت محیط زیست دریایی منطقه داشته باشیم.

صدیقی ادامه داد: با در اختیار داشتن این اطلاعات پایه، پس از اجرای پروژه‌های بزرگ می‌توان وضعیت محیط زیست را پایش و ارزیابی کرد و مشخص کرد که اجرای این پروژه‌ها چه تغییری در میزان آلودگی ایجاد کرده است.

نفت، فلزات سنگین و پساب‌ها؛ تهدیدهای اصلی

وی با اشاره به انواع آلاینده‌های بررسی‌شده در این طرح گفت: آلودگی‌های نفتی، فلزات سنگین، پساب‌های صنعتی و همچنین پساب آب‌شیرین‌کن‌ها که در منطقه مکران در حال توسعه هستند، می‌توانند تأثیر زیادی بر کیفیت آب و زیستگاه آبزیان داشته باشند.

صدیقی افزود: در این پروژه تمامی منابع آلاینده‌ای که به آب‌های ساحلی مکران تخلیه می‌شوند نیز مورد بررسی قرار گرفته‌اند و اگرچه محدوده مورد مطالعه گسترده است، اما منابع و کانون‌های آلودگی تا حد زیادی مشخص شده‌اند.

چابهار؛ یکی از کانون‌های آلودگی

مدیرکل آلودگی دریایی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به نتایج مطالعات انجام‌شده گفت: این بررسی از خلیج گواتر در مرز پاکستان تا منطقه جاسک انجام شده و بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده و نقشه‌های تهیه‌شده، وضعیت آلودگی و کانون‌های آلودگی در این محدوده تقریباً مشخص شده است.

وی ادامه داد: یکی از نقاط داغ یا «هات‌اسپات» آلودگی در این منطقه، خلیج چابهار است؛ چراکه در این محدوده تراکم جمعیت، برخی فعالیت‌های صنعتی و تردد شناورها وجود دارد و برای کاهش آلودگی در این منطقه باید برنامه‌ریزی جدی انجام شود.

وضعیت آلودگی آبزیان نیز بررسی شد

صدیقی با تأکید بر جامع بودن این مطالعه گفت: در این پروژه علاوه بر بررسی وضعیت آب‌های ساحلی مکران، میزان آلودگی در آبزیان نیز اندازه‌گیری شده و نتایج این بررسی‌ها مشخص شده است.

وی خاطرنشان کرد: این پروژه اطلاعات بسیار جامعی در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست قرار داده است و نتایج و اطلاعات به‌دست‌آمده از این مطالعات نیز در سایت سازمان منتشر خواهد شد. برچسب هاسواحل مکران


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

آخرین وضعیت پرونده محیط بان جمشیدیان

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیرحسین شمس با اشاره به نخستین مواجهه حضوری متهمان با محیطبان مصدوم در دی‌ماه ۱۴۰۳ اظهار کرد: از همان زمان، پرونده در مراجع قضایی در حال رسیدگی بوده است و اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان با مشورت دفتر حقوقی و امور مجلس به‌صورت مستمر موضوع را پیگیری کرده‌اند.

وی افزود: بخشی از اقدامات انجام‌شده شامل تقدیم لوایح، حضور در جلسات رسیدگی در دادسرا و پیگیری مستمر، روند عادی پرونده است و اگر در روند رسیدگی قضایی با کندی مواجه هستیم، این موضوع ارتباطی با عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست ندارد چراکه پرونده در چارچوب فرآیند‌های قضایی محاکم و رفع ایراد‌های موجود جهت تکمیل تحقیقات و صدور رای مستند و مستدل در حال طی مراحل قانونی است و این مسئله ارتباطی با اقدام یا عدم اقدام یا حضور وکیل مستقل از طرف این سازمان ندارد.

در ادامه حتما بخوانید دو گله بزرگ شتر از بستر تالاب هامون صابوری سیستان خارج شدند

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست درباره علت استفاده نشدن از وکیل برای این پرونده نیز گفت: این تصمیم بر اساس تشخیص اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان و دفتر حقوقی سازمان اتخاذ شده است. با توجه به ماهیت پرونده و اشراف کامل کارشناسان حقوقی سازمان و استان بر موضوع، تشخیص داده شد که پرونده در شرایط فعلی نیازی به اخذ وکیل خارج از مجموعه ندارد.

شمس تصریح کرد: این به معنای عدم پیگیری حقوقی نیست بلکه کارشناسان حقوقی سازمان و اداره کل اصفهان به‌صورت مستقیم و تخصصی روند پرونده را دنبال می‌کنند و اقدامات قضایی لازم در حال انجام است.

وی در واکنش به این ادعا که حضور وکیل می‌تواند مانع طولانی شدن روند رسیدگی شود، اظهارکرد: در نظام قضایی، وکیل نمی‌تواند به‌صز رت مستقیم زمان رسیدگی به یک پرونده را کوتاه یا طولانی کند. مدت رسیدگی تابع فرآیند‌های قانونی، تکمیل تحقیقات، تشخیص نواقص و تصمیم مراجع قضایی است.

شمس ادامه داد: اگر حضور وکیل به‌تنهایی می‌توانست روند رسیدگی را کوتاه کند باید در پرونده‌هایی که متهمان از وکلای متعدد استفاده می‌کنند، این موضوع به‌طور خودکار موجب تسریع رسیدگی شود، در حالی که چنین قاعده‌ای در نظام قضایی وجود ندارد بنابراین نسبت دادن طولانی شدن روند این پرونده به عدم حضور وکیل، فاقد مبنای حقوقی است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت پرونده گفت: در جریان رسیدگی، نواقصی در پرونده تشخیص داده شده که مقرر شده است در جلسه اول شهریورماه در شعبه مطرح و بررسی شود. کارشناسان حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان و سازمان حفاظت محیط زیست نیز در این جلسه حضور خواهند داشت و موضوع را از نزدیک پیگیری می‌کنند.

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین ادعای ضعف حقوقی سازمان را به‌طور قاطع رد کرد و گفت: این ادعا کاملاً نادرست است و با عملکرد حقوقی سازمان در پرونده‌های مختلف همخوانی ندارد. از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم، با توجه به ظرفیت، توان تخصصی و نیروی انسانی موجود در مجموعه حقوقی سازمان، سیاست بر این بوده است که تا حد امکان از ظرفیت کارشناسان حقوقی داخلی استفاده شود و صرفاً در پرونده‌هایی که نیاز به وکیل تشخیص داده شود، از خدمات وکلا بهره گرفته شود.

شمس افزود: در مواردی که کارشناسان حقوقی تشخیص دهند پرونده‌ای نیازمند استفاده از وکیل است، حتماً از ظرفیت وکلای متخصص استفاده خواهد شد بنابراین عدم استفاده از وکیل در یک پرونده مشخص، به هیچ عنوان به معنای ضعف حقوقی سازمان نیست بلکه نتیجه ارزیابی تخصصی کارشناسان حقوقی درباره همان پرونده است.

وی با اشاره به عملکرد اخیر مجموعه حقوقی سازمان اظهار کرد: تنها در روز‌های اخیر، در پرونده‌های محیطبانان در استان فارس و استان گلستان، اقدامات حقوقی مؤثر و دفاعیات انجام شده از سوی مجموعه حقوقی سازمان و ادارات کل استان‌ها دنبال شده و نتایج مورد انتظار سازمان در حال تحقق است.

شمس در ادامه با اشاره به پرونده محیطبان کرمانی گفت: یکی از نمونه‌های روشن عملکرد حقوقی سازمان، پرونده محیطبان کرمانی است که با پیگیری و اقدامات حقوقی سازمان، حکم قصاص وی نقض شد و این محیطبان از خطر اجرای حکم اعدام نجات یافت.

وی تأکید کرد: اگر مجموعه حقوقی سازمان توان و تخصص لازم را ندارد، باید پرسید چه مجموعه‌ای توانست در چنین پرونده مهمی ورود مؤثر داشته باشد و با دفاع حقوقی، زمینه نقض حکم قصاص و نجات یک محیطبان را فراهم کند؟

مدیرکل دفتر حقوقی و امور مجلس سازمان حفاظت محیط زیست در پایان گفت: روند پرونده علی جمشیدیان - محیطبان اصفهانی - مطابق فرآیند‌های قضایی در حال انجام است و سازمان حفاظت محیط زیست، اداره کل استان اصفهان و کارشناسان حقوقی مجموعه، موضوع را تا حصول نتیجه نهایی با جدیت دنبال خواهند کرد بنابراین طرح موضوعاتی مانند «ضعف حقوقی سازمان» یا نسبت دادن طولانی شدن روند رسیدگی به عدم استفاده از وکیل، بیشتر یک بحث رسانه‌ای و انحرافی است و مبنای تخصصی و حقوقی ندارد.

منبع: ایسنا

در ادامه حتما بخوانید رئیس سازمان محیط‌ زیست: آلودگی نفتی سواحل جنوبی قشم از پیامد‌های آشکار تجاوزات نظامی است




 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محور‌های چالوس، هراز و فشم در روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه خبر داد.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۱۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمور تعیین سرنوشت بازسازی این پروژه شده‌اند.