قیمت طلا امروز




 روزنامه شرق / ۱ ساعت قبل

گزارش جدید از وضهژعیت جاده های شمالی / محدودیت تردد در جاده کرج و آزادراه شمال

جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک نیمه‌سنگین در بخش‌هایی از محورهای شمالی، آزادراه‌های تهران ـ کرج ـ قزوین و تهران ـ ساوه خبر داد
 گزارش جدید از وضهژعیت جاده های شمالی /  محدودیت تردد در جاده کرج و آزادراه شمال

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق،

 

جانشین پلیس راه راهور فراجا از ترافیک نیمه‌سنگین در بخش‌هایی از محورهای شمالی، آزادراه‌های تهران ـ کرج ـ قزوین و تهران ـ ساوه خبر داد و گفت: مسیر شمال به جنوب محور کرج ـ چالوس و آزادراه تهران ـ شمال نیز دارای محدودیت تردد است.

به گزارش پلیس راهور فراجا، سرهنگ سیاوش محبی در تشریح آخرین وضعیت ترافیکی محورهای مواصلاتی اظهار کرد: در مسیر جنوب به شمال محور کرج ـ چالوس، حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه، ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است.

وی افزود: در آزادراه تهران ـ شمال نیز در مسیر جنوب به شمال، حدفاصل تونل شماره ۱۷ تا تونل شماره ۱۸ و همچنین محدوده تونل البرز تا انتهای آزادراه، ترافیک نیمه‌سنگین جریان دارد.

محبی ادامه داد: در مسیر جنوب به شمال محور هراز نیز در محدوده‌های مشاء، لاسم، آب‌اسک، شاهاندشت و سه‌راهی چلاو، ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا درباره محور فیروزکوه گفت: در مسیر شمال به جنوب این محور، محدوده شهر دماوند با ترافیک نیمه‌سنگین مواجه است.

وی همچنین از ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه قزوین ـ رشت، محدوده دولت‌آباد خبر داد و افزود: در محور قدیم تهران ـ بومهن نیز در محدوده تقاطع اتوبان شهید بابایی و جاجرود، ترافیک نیمه‌سنگین گزارش شده است.

محبی ادامه داد: در آزادراه تهران ـ پردیس، حدفاصل ابتدای آزادراه تا تونل شماره ۱ و همچنین محدوده تونل شماره ۴، ترافیک نیمه‌سنگین جریان دارد.

وی با اشاره به وضعیت ترافیکی آزادراه‌های منتهی به تهران گفت: …



 اعلام شرایط انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

اعلام شرایط انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی

مرکز خدمات آموزشی معاونت آموزشی وزارت بهداشت در راستای اصلاح فرآیندهای آموزشی، کاهش مکاتبات و تکریم ارباب رجوع، ضوابط و شرایط انتقال دانشجویان مقاطع تحصیلات...

 قتل مرد جوان با شلیک وینچستر در شهرری /  قاتل در عملیات ضربتی پلیس دستگیر شد
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

قتل مرد جوان با شلیک وینچستر در شهرری / قاتل در عملیات ضربتی پلیس دستگیر شد

نزاع دسته‌جمعی در شهرری با شلیک مرگبار وینچستر پایان یافت؛ قاتل و همدستش در عملیات ضربتی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شدند.

 واکنش سازمان غذا و دارو به یک ادعا درباره محصولات لبنی تاریخ‌ گذشته
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

واکنش سازمان غذا و دارو به یک ادعا درباره محصولات لبنی تاریخ‌ گذشته

سخنگوی سازمان غذا و دارو در واکنش به ادعای استفاده مجدد از مواد لبنی تاریخ مصرف گذشته در برخی شرکت‌های تولیدی بزرگ، تاکید کرد: موضع سازمان مشخص است، هر تخلف مستندی باید بدون اغماض بررسی و با آن برخورد شود، اما هیچ ادعایی نیز نباید پیش از راستی‌آزمایی فنی و قانونی به‌عنوان واقعیت قطعی به افکار عمومی عرضه شود.

 دلیل بیشتر اختلافات در «حقوق» بازنشستگان چیست؟
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دلیل بیشتر اختلافات در «حقوق» بازنشستگان چیست؟

مدیرکل حقوقی و امور قراردادهای صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر ضرورت آگاهی کارکنان دستگاه‌ها از قوانین مرتبط با تعیین حقوق بازنشستگی گفت: هرگونه تصمیم دستگاه اجرایی درباره سوابق خدمتی، مزایا، فوق‌العاده‌ها، رتبه و گروه شغلی که در محاسبه حقوق بازنشستگی مؤثر است، باید با در نظر گرفتن مقررات مورد عمل صندوق بازنشستگی انجام شود تا از شکل‌گیری دعاوی و تضییع حقوق افراد در زمان بازنشستگی جلوگیری شود.

 جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت
۶ ساعت قبل / روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

‌در سایت‌های کاریابی آگهی استخدام منتشر می‌کنند. این آگهی‌ها بسیار وسوسه‌انگیز است ...

 پرستاران هنوز هم مجبور به اضافه‌کاری‌اند
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرستاران هنوز هم مجبور به اضافه‌کاری‌اند

رئیس کل سازمان نظام پرستاری گفت: ما همچنان با پدیده اضافه‌کار اجباری پرستاران مواجه هستیم.



روزنامه هفت صبح

جوانان جویای کار در دام کلاهبرداران کیونت

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ
روزنامه هفت صبح

تراکم فروشی شهرداری در شرایط جنگ

شورای عالی شهرسازی درباره تعداد پلاک‌ها، میزان تراکم و محل مصرف درآمدهای حاصل از واگذاری توضیح می‌خواهد
سایت خبرآنلاین

شهرداری به‌دنبال کنترل قیمت قبر در امامزاده‌ها؛ آرامستان جدید تهران کجا ساخته می‌شود؟

ترومای جمعی؛وقتی یک زخم اجتماعی تبدیل به داستان سینه به سینه می شود
سایت خبرآنلاین

ترومای جمعی؛وقتی یک زخم اجتماعی تبدیل به داستان سینه به سینه می شود

تلاش برای معنابخشی است که حادثه را به بخشی از هویت، داستان‌های سینه‌به‌سینه و نگاه آن جامعه به آینده تبدیل می‌کند.​پژوهش‌های اخیر هم دقیقاً دست روی همین ابعاد پنهان گذاشته‌اند. مثلاً در مطالعه‌ای که کرش و هران (۲۰۲۵) روی تجربه مهاجران اجباری انجام دادند، مشخص شد که ترومای جمعی چطور می‌تواند نسل به نسل منتقل شود.
استادان پیرمرد:«درس‌تان را بخوانید»؛ توصیه به عافیت‌طلبی یا مانیفست مقاومت معرفتی؟/ ساختن فردا نیازمند پایداری علمی است
سایت خبرآنلاین

استادان پیرمرد:«درس‌تان را بخوانید»؛ توصیه به عافیت‌طلبی یا مانیفست مقاومت معرفتی؟/ ساختن فردا نیازمند پایداری علمی است

حالا که می‌بینم کتاب و کلاس و پژوهش و دانشگاه، شاید بزرگ‌ترین دستاوردهای آموزش مدرن در ایران، تا این اندازه در معرض فرسایش‌اند، بیشتر از هر زمان به خودم شک کرده‌ام. واقعیت این است که آنها (استادان پیرمرد) نمی‌گفتند «کاری نکنید»، می‌گفتند «سخت‌تر کار کنید و کار سخت را برگزینید».
انتشار ناگفته های پرونده  شهلا جاهد برای نخستین بار  / در لحظه قتل شهلا و لاله سحرخیزان به هم چه گفتند+ فیلم و عکس های بازسازی جنایت
سایت رکنا

انتشار ناگفته های پرونده شهلا جاهد برای نخستین بار / در لحظه قتل شهلا و لاله سحرخیزان به هم چه گفتند+ فیلم و عکس های بازسازی …

حوادث رکنا : هنوز بعد از گذشت 22 سال پرونده شهلا جاهد مورد توجه افکار عمومی است و با توجه به آخرین اظهارت وکیل خرمشاهی و مهدی ابراهیمی خبرنگار جنایی پرونده قتل همسر ناصر محمدخانی بر آن شدیم تا متن کامل حکم شهلا جاهد را بر گرفته از کتاب کارت قرمز منتشر کنیم .