
به گزارش مردم سالاری آنلاین ؛ پس از امضای این توافقنامه سه جانبه امنیتی بین سه کشور، عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان بیانیه مشترکی صادر کردند.
در بیانیه سه جانبه آمده است: امضای توافقنامه دفاعی مشترک مکه بیانگر تعهد به تقویت بیشتر امنیت جمعی است.
در بیانیه مشترک عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان عنوان شده است: هدف این توافقنامه افزایش بازدارندگی جمعی در برابر هرگونه اقدام خصمانه است. این توافقنامه بر توسعه همه جنبههای همکاری دفاعی تمرکز دارد.
طبق این بیانیه مشترک، این توافقنامه توسط ولیعهد عربستان سعودی، رئیس جمهور ترکیه و نخست وزیر پاکستان امضا شد.
محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان را در کاخ الصفا در مکه به حضور پذیرفت.
دو طرف پس از مراسم استقبال رسمی، دیدار دوجانبه خود را آغاز کردند.
در این باره خبرگزاری فرانسه به نقل از دو منبع نزدیک به ارتش و دولت عربستان گزارش داده بود که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه و شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان، روز جمعه توافقنامه نظامی مشترکی را امضا خواهند کرد.
اندکی قبل …






![[محمدعلی مهتدی] سوریه؛ میدان تقابل ترکیه و رژیم صهیونیستی](/news/u/2026-08-23/ettelaat-071n0.jpg)




