قیمت طلا امروز




 روزنامه مردم سالاری / ۱ ساعت قبل

روایت رجایی از رجایی - مردم سالاری آنلاین

بعضی ها به این دنیا می آیند که بذر خوبی و نیکی ها را بکارند تا دیگران درو کنند. اصلا همه وجودشان خیر است و برکت و رجایی یکی از آنها بود. روایت او از زندگی اش به همان سادگی زیستش است. ساده و بی تکلف.
 روایت رجایی از رجایی - مردم سالاری آنلاین

خلاصه خبر بصورت خودکار گردآوری شده است. لطفا به متن کامل خبر مراجعه کنید.

يکشنبه ۸ شهريور ۱۴۰۵ ساعت ۰۰:۳۳روایت رجایی از رجاییبعضی ها به این دنیا می آیند که بذر خوبی و نیکی ها را بکارند تا دیگران درو کنند. اصلا همه وجودشان خیر است و برکت و رجایی یکی از آنها بود. روایت او از زندگی اش به همان سادگی زیستش است. ساده و بی تکلف.

روایت رجایی از رجاییبه گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از خبرنگار جماران، هشتم شهریور ماه سال 60 بود که نفوذ ضربه محکم بعدی اش را به نظام جمهوری اسلامی زد و در آن واحد هم رئیس جمهور و هم نخست وزیر را به شهادت رساند. دو بازویی که عمر ریاست شان به یک ماه هم نمی رسید. محمدعلی رجایی که پیش از این، پست نخست وزیری را عهده دار بود در معرفی خودش گفته است:

من محمد علی رجایی در سال 1312 در قزوین در خانواده‌ ای مذهبی متولد شدم. پدرم شخصی پیشه‌ور بود و در بازار مغازه خرازی داشت. در چهار سالگی او را از دست دادم و مسئولیت اداره زندگی ما به عهده مادر و برادرم افتاد، برادرم در آن موقع 13 سال داشت.

من، طبق معمول به دبستان می‌ رفتم؛ درسم را ادامه داده تا موفق به اخذ مدرک ششم ابتدایی شدم. بعد از آن به کار در بازار پرداختم و شاگردی را از مغازه دائی‌ام که خرازی بود، شروع کردم. حدود 14 سال داشتم که قزوین را به قصد تهران ترک گفتم، در تهران، ابتدا در بازار آهن فروشان به شاگردی مشغول شدم و مدتی را هم به دستفروشی گذراندم. بعد از مدتی دستفروشی، رفتم به تیمچه "حاجب‌الدوله" چند جایی شاگردی کردم و مجددا به دستفروشی پرداختم که مصادف شد با دوران حکومت رزم‌آرا. روزی رزم‌آرا تصمیم گرفت که دستفروش های سبزه ‌میدان را جمع کند و این باعث شد که بساط کاسبی ما را هم جمع کردند. همان موقع نیروی هوایی با مدرک ابتدایی برای گروهبانی استخدام می‌کرد و من هم با مدرک ششم ابتدایی، برای گروهبانی، وارد نیروی هوایی شدم.

27 سال با آیت الله طالقانی

بعد از مدتی با فداییان اسلام همکاری می‌ کردم و در جلسات آنان شرکت داشتم. مصدق هم فعالیتش در همان موقع در اوج بود و ما جذب این شعار فداییان اسلام شدیم که می‌گفتند: "همه کار و همه چیز تنها برای خدا" و "اسلام برتر از همه چیز است و هیچ چیز برتر از اسلام نیست" و بالاخره اینکه "احکام اسلام باید مو به مو اجرا شود."

بعد از 4 سال اول نیروی هوایی که 28 مرداد اتفاق افتاد و من به همراه عده زیادی از افراد …



جایگاه ایران در نظم نوظهور خاورمیانه پس از جنگ چیست؟
سایت افکارنیوز

جایگاه ایران در نظم نوظهور خاورمیانه پس از جنگ چیست؟

یکپارچگی منطقه‌ای ایران به این بستگی دارد که همسایگان تا چه حد روابط امنیتی و اقتصادی خود را عمیق‌تر کنند و چقدر از نفوذ تهران را بپذیرند.
آیا چین به نفع ایران وارد جنگ می شود؟ درس های توسعه ای پینگ برای تهران/ وقتی پکن سیاست خارجی خادم توسعه داخلی می‌شود!
سایت خبرآنلاین

آیا چین به نفع ایران وارد جنگ می شود؟ درس های توسعه ای پینگ برای تهران/ وقتی پکن سیاست خارجی خادم توسعه داخلی می‌شود!

سایت خبرآنلاین

روایت جدید رحیم‌پور ازغدی از همسر رهبر شهید؛ زمان جنگ لباس‌های مجروحین را می شستند/ به مجلس خبرگان نامه نوشته بودند که همسر …

اعترافات یک رئیس‌جمهور: پشت پرده برنج 500 تومانی، جهش دلار و ناترازی‌های انرژی
سایت فرارو

اعترافات یک رئیس‌جمهور: پشت پرده برنج 500 تومانی، جهش دلار و ناترازی‌های انرژی

مشکلات ناشی از سه‌گانه جنگ، تحریم و محاصره برای کشور، موضوعی بود که می‌شد رد پررنگ آن را در بخش‌های مختلف مصاحبه پزشکیان جست‌وجو کرد. رئیس‌جمهور در این مصاحبه به‌صورت تمام‌قد از آنچه با عنوان تفاهم اسلام‌آباد شناخته می‌شود، دفاع و چند بار درباره آن صحبت کرد.
وال استریت ژورنال: هیچ نشانه‌ای در دبی از «روز دی اقتصادی» ترامپ علیه تهران نیست
سایت رویداد‌ ۲۴

وال استریت ژورنال: هیچ نشانه‌ای در دبی از «روز دی اقتصادی» ترامپ علیه تهران نیست

فعالیت‌های تجاری و بانکی ایران در دبی، با وجود هشدارهای آمریکا و اعلام پایان روابط، همچنان به‌طور علنی ادامه دارد.
سایت عصرایران

آذر منصوری: پزشکیان گفته نه تنها استعفا نمی‌دهم بلکه برای انتخابات ریاست‌جمهوری بعدی هم هستم