قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۴۱ دقیقه قبل

کاخ سفید: هیچ‌گونه مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست، همه گزینه‌ها روی میز است/ دیدار نخست وزیر قطر با عراقچی/ کویت و پاکستان پیمان همکاری دفاعی و نظامی امضا کردند

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...
 کاخ سفید: هیچ‌گونه مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست، همه گزینه‌ها روی میز است/ دیدار نخست وزیر قطر با عراقچی/ کویت و پاکستان پیمان همکاری دفاعی و نظامی امضا کردند

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد. دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا در فاصله زمانی کوتاهی متن یادداشت …



 نمایش قدرت ترامپ در پایگاه جمهوری‌خواهان
۱۷ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نمایش قدرت ترامپ در پایگاه جمهوری‌خواهان

دنیای‌اقتصاد: جمهوری‌خواهان کارولینای جنوبی روز سه‌شنبه دارلین گراهام را به‌عنوان نامزد نهایی خود برای رقابت بر سر کرسی برادر فقیدش در مجلس سنای آمریکا انتخاب کردند. او توانست در دور دوم انتخابات درون‌حزبی بر رالف نورمن غلبه کند و راهی انتخابات سراسری ماه نوامبر شود. این انتخابات حاوی پیام‌های مهمی بود که می‌تواند چشم‌انداز سیاسی ماه‌های آینده را روشن‌تر کند.

 رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی از سطح آماده‌باش بالا خبر داد
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی از سطح آماده‌باش بالا خبر داد

رئیس ستاد ارتش صهیونیستی امروز (پنجشنبه) طی سخنانی اعلام کرد که آماده‌باش در چندین جبهه افزایش یافته است.

 رئیس سازمان سیا به روسیه هشدار داد
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

رئیس سازمان سیا به روسیه هشدار داد

دو منبع مطلع به نشریه پالتیکو اعلام کردند که «جان رتکلیف» مدیر سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا)، این هفته در جریان سفرش به مسکو به مقام‌های روس هشدار داد که در واکنش به بن‌بست روسیه در جنگ اوکراین، درگیری با متحدان آمریکا در ناتو علی‌الخصوص علیه استونی، لتونی و لیتوانی را تشدید نکنند.

 سفر آقای سیا به قلب مسکو - مردم سالاری آنلاین
۹ ساعت قبل / روزنامه مردم سالاری

سفر آقای سیا به قلب مسکو - مردم سالاری آنلاین

در اتفاقی نادر، رئیس سازمان سیا در سفری ناگهانی عازم مسکو شد؛ اتفاقی که یادآور روزهای اوج جنگ سرد بین اتحاد جماهیر شوروی با ایالات متحده است.

 ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس تئودور روزولت» راهی خاورمیانه می‌شود
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس تئودور روزولت» راهی خاورمیانه می‌شود

ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس تئودور روزولت» برای دست‌کم ۷ ماه به خاورمیانه اعزام خواهد شد.

 هوش مصنوعی چگونه راهبردها را تغییر می‌دهد؟
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

هوش مصنوعی چگونه راهبردها را تغییر می‌دهد؟

دنیای اقتصاد: به آخرین استراتژی خارج از جلسه خود فکر کنید. تیم شما هفته‌ها صرف آماده‌سازی کرد.



از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در  آمریکا داشت؟
سایت خبرآنلاین

از نمایش قدرت تا بحران مشروعیت / جنگ ایران چه تاثیری بر سقوط محبوبیت ترامپ در آمریکا داشت؟

ترامپ در دوران انتخاباتی خود بر دو وعده متناقض اما در افکار عمومی قابل جمع تکیه کرده بود، از یک سو نمایش قدرت و برخورد سخت با دشمنان آمریکا، و از سوی دیگر پرهیز از جنگ‌های طولانی و پرهزینه خارجی که در مورد ایران، همین دوگانه به یکی از نقاط آسیب‌پذیر سیاست او تبدیل شده است.
برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت
سایت اقتصاد ۲۴

برای زلنسکی انتخابات خطرناک‌تر است یا جنگ؟ / اوکراین بر سر دوراهی مشروعیت و امنیت

در شرایط عادی، انتخابات مهم‌ترین ابزار انتقال مشروعیت از جامعه به حکومت است، اما در شرایط جنگی، دولت برای بقای خود ناچار است بخشی از آزادی‌های سیاسی، انتخاباتی و اجتماعی را محدود کند. بنابراین پرسش اساسی این نیست که آیا دموکراسی در جنگ باید وجود داشته باشد یا خیر بلکه پرسش این است که حد و مدت تعلیق برخی سازوکارهای دموکراتیک تا کجاست و چه نهادی باید درباره پایان این وضعیت تصمیم بگیرد؟
گمانه‌زنی‌ها دربارۀ سفر غافلگیرکنندۀ رئیس سیا به مسکو؛ خیز پوتین برای حمله اتمی به اوکراین؟
سایت اکوایران

گمانه‌زنی‌ها دربارۀ سفر غافلگیرکنندۀ رئیس سیا به مسکو؛ خیز پوتین برای حمله اتمی به اوکراین؟

اکوایران: مسکو به‌طور فزاینده‌ای حملات اوکراین را حملاتی از سوی کشورهای ناتو می‌داند، زیرا اعضای این ائتلاف سلاح و اطلاعات در اختیار کی‌یف قرار می‌دهند. مرحله کنونی درگیری‌ها هنوز اوج تشدید نظامی نیست.
پایان قسد
سایت روزنامه سازندگی

پایان قسد

فعالیت نیروهای دموکراتیک سوریه پایان یافت
سایت تابناک

چرا عربستان 33 سال تایلند را تحریم کرد؟

سایت فرارو

ترامپ نام «دریاچه انتاریو» را به «دریاچه آمریکا» تغییر داد!