قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

برآورد اولیه خسارات جنگ به دولت ارائه شد

حسین ساجدی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، اعلام کرد: برآورد اولیه خسارات تا ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ تکمیل و به هیئت دولت ارائه شد.
 برآورد اولیه خسارات جنگ به دولت ارائه شد

دیدارنیوز: رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: برآورد اولیه خسارات تا ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ تکمیل و به هیئت دولت ارائه شد.

حسین ساجدی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران و در حاشیه سومین همایش سازمان مدیریت بحران، با تبریک روز خبرنگار، اظهار کرد: در این همایش، اقدامات دستگاه‌ها در جریان جنگ و نحوه هماهنگی میان سازمان‌های امدادی، وزارتخانه‌ها و نهاد‌های خدمت‌رسان بررسی و ارزیابی شد.

وی افزود: مجموعه‌های امدادی و وزارتخانه‌ها در مجموع عملکرد قابل قبولی داشتند و اقدامات در بسیاری از حوزه‌ها با سرعت مناسبی انجام شد؛ با این حال، برخی نارسایی‌ها نیز شناسایی شده که از دستگاه‌های مسئول پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به برنامه‌ریزی‌های این سازمان برای سال ۱۴۰۵ گفت: به دلیل شرایط جنگی، امکان برگزاری حضوری همایش در زمان مقرر فراهم نشد و جلسات به‌صورت وبیناری دنبال می‌شد، اما امروز موضوعات و دستور‌های ابلاغی به‌صورت حضوری بررسی شد و مصوبات آن برای اجرا پیگیری می‌شود.

ساجدی تأکید کرد: تمرکز سازمان مدیریت بحران بر ارتقای اقدامات پیشگیرانه، امدادرسانی، پاسخ به بحران، بازسازی و بازتوانی است تا دستگاه‌های اجرایی مسئولیت‌های خود را با سرعت و اثربخشی بیشتری انجام دهند.

وی درباره ارزیابی خسارات جنگ نیز گفت: از روز دوم جنگ، برآورد خسارات در بخش‌های صنعت، منازل و ساختمان‌ها، مجتمع‌ها و کشاورزی آغاز شد. بر اساس مأموریت دولت و هیئت وزیران، مسئولیت جمع‌آوری و ارزیابی آمار خسارات به سازمان مدیریت بحران واگذار شد تا در ستاد بازسازی بررسی و پیگیری شود.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: برآورد اولیه خسارات تا ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ تکمیل و به هیئت دولت ارائه شد. در این میان، رسیدگی به خسارات منازل مردم، لوازم خانگی، خودرو‌ها و همچنین اسکان آسیب‌دیدگان در اولویت قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در دوران جنگ ۱۳ ابلاغیه برای دستگاه‌های امدادی، خدماتی و وزارتخانه‌ها صادر شد، افزود: بسیاری از دستگاه‌ها در بازسازی زیرساخت‌ها و جبران خسارات عملکرد مناسبی داشتند، هرچند در برخی نقاط اقدامات به سطح مطلوب نرسید و موضوع به‌صورت کتبی و شفاهی به مسئولان ذی‌ربط اعلام شده است.

ساجدی تصریح کرد: آخرین گزارش‌ها نشان می‌دهد وضعیت اسکان و رسیدگی به منازل آسیب‌دیده نسبت به هفته‌های گذشته مطلوب‌تر شده است. در مواردی که شهروندان نسبت به میزان خسارت اعتراض دارند، پرونده‌ها از مسیر حقوقی و کارشناسی پیگیری می‌شود و دستگاه‌های مسئول مکلف به جبران خسارات تأییدشده هستند.

وی گفت: بیش از ۹۴.۵ درصد اقدامات انجام‌شده در حوزه جبران خسارات، رضایت‌بخش بوده است.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین درباره ناترازی آب، برق و گاز اظهار کرد: موضوع ناترازی‌ها به‌طور جدی در حال پیگیری است و برای کمک به دستگاه‌های متولی، به‌ویژه در حوزه آب، منابعی از محل بند «ن» تبصرهقانون بودجه اختصاص یافته است.

ساجدی با درخواست از مردم برای تداوم صرفه‌جویی در مصرف آب، برق و گاز، گفت: کارکنان، کارگران و مهندسان بخش‌های خدماتی در شرایط دشوار و گرمای بالا برای رفع کمبود‌ها و بازگرداندن خدمات تلاش می‌کنند و حمایت از آنان ضروری است.

وی در بخش دیگری از سخنانش، ریزگرد‌ها را از مسائل مهم زیست‌محیطی دانست و افزود: کانون‌های اصلی گردوغبار مؤثر بر کشور، عمدتاً در عراق و بخش‌هایی از ترکمنستان قرار دارند. پیگیری‌های بین‌المللی برای کنترل این پدیده در حال انجام است و قرار است نشست‌ها و بازدید‌هایی با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و مقامات عراقی برگزار شود.

ساجدی همچنین از گسترش همکاری‌های بین‌المللی سازمان مدیریت بحران با کشور‌های همسایه، کشور‌های آسیای میانه، شرق آسیا، آمریکای مرکزی و آفریقا خبر داد و گفت: برخی کشور‌ها برای حضور ایران و امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری در حوزه مدیریت بحران اعلام آمادگی کرده‌اند.



سازمان ملل: به بازگشت به مذاکرات نیاز داریم

به گزارش برنا، استفان دوجاریک روز پنجشنبه به وقت محلی در واکنش به سیاست اعمال فشار اقتصادی بیشتر آمریکا گفت: ما در حال حاضر، شاهد تاثیر درگیری در خلیج فارس بر اقتصاد جهانی هستیم.

سخنگوی سازمان ملل، پیامد‌های جنگ علیه ایران را «عدم آزادی حمل و نقل در تنگه هرمز، و اکنون نیز عدم آزادی دریانوردی در باب المندب، در خلیج عدن» برشمرد.

دوجاریک تاکید کرد: آنچه ما نیاز داریم، بازگشت جدی به مذاکرات است، زیرا افزایش فعالیت‌های نظامی و افزایش درگیری اقتصادی، برای اقتصاد جهانی خوب نخواهد بود.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

انتهای پیام/


در پی سیاست خصمانه فشار حداکثری/ آمریکا ۱۰ فرد را به بهانه ارتباط با حزب الله تحریم کرد

به گزارش برنا، وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی مدعی شد: امروز دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری ایالات متحده، ۱۰ فرد را که بخشی از شبکه‌ای مسئول انتقال پول نقد به حزب‌الله هستند، در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

این نهاد جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: این شبکه از حاملان پول نقدی استفاده می‌کند که با پرواز‌های تجاری میان لبنان، ترکیه، امارات متحده عربی و ایران سفر می‌کنند تا مبالغی بالغ بر صد‌ها میلیون دلار را جابه‌جا کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی همچنین حزب‌الله را به دلیل ارتباط با ایران، بار دیگر در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا سال‌هاست از ابزار‌های تحریم‌های مالی و اقتصادی که به اذعان رسانه‌های آمریکایی، کارایی خود را از دست داده‌اند، علیه کشور‌ها و گروه‌هایی که همسو با سیاست‌ها و اهداف واشنگتن نیستند، استفاده می‌کند. واشنگتن، افراد، نهاد‌ها و شرکت‌های مختلف در جهان را به بهانه‌های مختلف از جمله تهدیدکردن امنیت ملی یا مرتبط با فعالیت‌های غیرقانونی خود و متحدانش همواره تحت تحریم‌ها قرار داده است.

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامد‌های تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

انتهای پیام/


سقوط مرگبار گردشگر ۴۴ ساله قمی به دره‌ ۴۰۰ متری در رامسر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر مازندران روز پنجشنبه اعلام کرد که ساعت ۱۳:۱۰ روز ۲۸ مردادماه، گزارشی مبنی بر سقوط یک فرد ۴۴ ساله به دره‌ای به عمق حدود ۴۰۰ متر در جنگل‌های دالیخانی رامسر به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

غلامعلی فخاری اشرفی افزود: بلافاصله یک تیم عملیاتی و یک تیم پشتیبان شامل ۹ امدادگر از پایگاه‌های امداد و نجات دریایی رامسر و لیماکده به همراه یک دستگاه خودروی ست نجات و یک خودروی کمک‌دار به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: نجاتگران پس از حدود سه ساعت و نیم عملیات و طی مسیر حدود ۶ کیلومتری در مناطق سخت‌گذر جنگلی، با استفاده از تجهیزات تخصصی به محل حادثه دسترسی پیدا کردند.

او اظهار کرد: فرد حادثه‌دیده هنگام دسترسی نیروهای امدادی جان خود را از دست داده بود و نجاتگران پس از انجام عملیات انتقال، پیکر فرد جان‌باخته را به عوامل شهرداری تحویل دادند.

 جنگل‌های دالیخانی در جنوب شهرستان رامسر از مناطق گردشگری این شهرستان در غرب مازندران به شمار می‌رود.


ضرورت واردات بنزین/ مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ یاسر میرزایی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط کنونی بخش انرژی کشور اظهار کرد: اگر ۶ ماه یا یک سال پیش درباره مساله بنزین صحبت می‌کردیم، بیشتر با مجموعه‌ای از مسائل بنیادی و بلندمدت مواجه بودیم؛ اما امروز و در این مقطع، با یک موضوع بحرانی روبه‌رو هستیم که نیازمند راه‌حل فوری است.

وی افزود: البته حل بحران‌های فوری نباید باعث شود عوامل اصلی و بلندمدت ناترازی انرژی نادیده گرفته شود؛ چراکه حتی برای حل مسائل کوتاه‌مدت نیز ناچاریم به ریشه‌های این ناترازی بپردازیم.

میرزایی با بیان اینکه مصرف بنزین کشور به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر در روز رسیده است، یادآورشد: این میزان مصرف در شرایطی ثبت شده که کشور با وضعیت اقتصادی عادی مواجه نیست و آثار حملات تجاوزکارانه و مشکلات رشد اقتصادی نیز وجود دارد.

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: در شرایط عادی، برآورد می‌شد میزان مصرف روزانه بنزین به ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون لیتر برسد. بخشی از کاهش فعلی مصرف نیز ناشی از شرایط خاص اقتصادی و مدیریت مصرف است، اما نیاز واقعی کشور در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت؛ به‌ویژه در اواخر تابستان و اوایل پاییز که اغلب با اوج مصرف روبه‌رو هستیم.

وی درباره ظرفیت تولید بنزین خاطرنشان کرد: بخشی از افزایش تولید، از طریق استفاده از مواد و ترکیبات شیمیایی و اختلاط فرآورده‌ها حاصل می‌شود. این روش، جایگزین توسعه زیرساخت‌های سخت‌افزاری پالایشگاهی نیست؛ زیرا افزایش واقعی ظرفیت تولید، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های سنگین و زمان‌بر است.

میرزایی ادامه داد: افزایش تولید از مسیر اختلاط ممکن است به افت کیفیت سوخت منجر شود و کاهش کیفیت نیز می‌تواند مصرف خودروها را افزایش دهد. بنابراین، افزایش حجم تولید بدون توجه به کیفیت فرآورده، همیشه به معنای بهبود تراز بنزین نیست.

این مقام مسئول با اشاره به ضرورت واردات بنزین گفت: با توجه به میزان مصرف و توان تولید موجود، دست‌کم به حدود ۱۵ میلیون لیتر واردات روزانه نیاز داریم؛ این در حالی است که تامین مالی، دسترسی ارزی و مسائل لجستیکی، به‌ویژه در مسیرهای جنوبی کشور، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

وی اعلام کرد: بخشی از مسیرهای تامین خارجی نیز با محدودیت مواجه شده و حتی برخی کشورهایی که پیش از این ظرفیت مازاد بنزین داشتند، اکنون امکان عرضه به ایران را ندارند. در چنین شرایطی، برداشت از ذخایر مطرح می‌شود؛ در حالی که ذخایر باید برای دوره‌های کوتاه و شرایط اضطراری نگهداری شوند، نه اینکه به‌صورت مستمر جایگزین واردات یا تولید شوند.

میرزایی اضافه کرد: برداشت مداوم از ذخایر، کشور را در وضعیت شکننده قرار می‌دهد و گزارش‌ها و برآوردهای موجود نشان می‌دهد سطح ذخایر بنزین به شرایط نگران‌کننده‌ای نزدیک شده است.

وی با تاکید بر اینکه مساله بنزین اکنون باید در کانون توجه سیاست‌گذاری قرار گیرد، افزود: سازمان بهینه‌سازی انرژی از ابتدای فعالیت خود، برنامه جامعی برای رفع ناترازی انرژی دنبال می‌کرد و در این برنامه، بخش حمل‌ونقل و سوخت‌هایی مانند بنزین و گازوئیل، به دلیل حساسیت‌های اجتماعی، در اولویت‌های پایانی قرار داشتند.

میرزایی اظهار کرد: در برنامه‌های قبلی، تمرکز اصلی بر مدیریت مصرف گاز طبیعی بود، اما اکنون شرایط به‌گونه‌ای است که شاید چاره‌ای جز جلو انداختن برنامه‌های مرتبط با بنزین و گازوئیل نداریم.

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی با اشاره به چشم‌انداز زمستان پیش‌رو گفت: اگر برای مدیریت ناترازی انرژی و به‌ویژه مصرف گاز و سوخت در ماه‌های آینده تصمیم‌های موثر و فوری گرفته نشود، کشور با شرایط دشوارتری مواجه خواهد شد.

منبع: ایسنا


لفاظی کاخ سفید؛ ادعای وزیر خزانه‌داری ترامپ درباره رویکرد شکست خورده تحریم‌ها

به گزارش برنا، این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا علیه کشور‌ها و نهاد‌های غیرهمسو با سیاست‌های واشنگتن روز پنجشنبه به وقت محلی در گفت‌و‌گو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی مدعی شد: ما سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را اعمال خواهیم کرد و این سیاست پاسخ خواهد داد.

وزیر خزانه داری ترامپ برغم دهه‌ها اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه ایران و مقاومت در برابر این فشار‌ها ادعا کرد: در ونزوئلا، زمانی که محاصره را اعمال کردیم جواب داد و اکنون در کوبا نیز در حال جواب دادن است و در ایران نیز پاسخ خواهد داد.

بسنت در حالیکه مردم آمریکا با پیامد‌های جنگ بی دلیل علیه ایران دست و پنجه نرم می‌کنند، با بیان این ادعا که انزوای اقتصادی هماهنگ‌شده‌ای اعمال خواهد شد، مدعی شد: برنامه دولت ترامپ برای درهم شکستن اقتصاد ایران، احتمالا نیاز به عملیات نظامی بیشتر آمریکا را از بین خواهد برد.

این وزیر جنگ اقتصادی آمریکا ادعا کرد: «اگر ما در حال اعمال حداکثر فشار اقتصادی باشیم، پس این بدان معناست که احتمالا ازسرگیری یک درگیری نظامی گسترده در کار نخواهد بود.»

وزیر جنگ اقتصادی ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا کارزار اقتصادی علیه ایران شامل چین که شریک اصلی اقتصادی ایران است، نیز خواهد شد؟ گفت: بسیاری از گفت‌و‌گو‌ها بهتر است به صورت خصوصی انجام شوند.

وزیر خزانه‌داری آمریکا، متحدان واشنگتن تهدید کرد که در ارتباط با تلاش برای ادعای انزوای اقتصادی ایران، آنها یا «با ما هستند یا علیه ما.»

وزیر جنگ اقتصادی آمریکا کشور‌های جهان را تهدید کرد: «شما یا با ما هستید یا علیه ما... اگر اصرار دارید با آنها تجارت کنید، پول انتقال دهید یا نفت بخرید، وزارت خزانه‌داری آمریکا تمام قدرت و توان خود را علیه شما به کار خواهد گرفت!»

بسنت درحالیکه واشنگتن در جنگ نظامی علیه ایران در دستیابی به اهدافش ناکام مانده است، در ادامه گزافه گویی هایش مدعی شد: «این سیاست در ایران جواب خواهد داد و ما این حکومت را دچار فروپاشی خواهیم کرد.»

رئیس جمهوری آمریکا ۱۹ اوت برابر با ۲۸ مرداد ماه در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

ترامپ که به شدت به دلیل پیامد‌های تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم! این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

رئیس جمهوری آمریکا در حالیکه واشنگتن سالهاست رویکرد خصمانه فشار اقتصادی و تحریم‌ها علیه ملت ایران را در پیش گرفته است، با اشاره به نبرد نورماندی و عملیات موسوم به «روز دی / D-DAY» ادعا کرد: «این یک روز - دی (تعیین کننده) اقتصادی خواهد بود و ما به همه متحدانمان نیاز داریم تا در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند و برای منزوی کردن و شکست تهدید ایران همکاری کنند.» و «هر کشوری که به موسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها و یا نهاد‌های دولتی خود اجازه دهد هر نوع حمایتی از ایران ارائه دهند، با پیامد‌های شدید اقتصادی روبه‌رو خواهد شد.»

انتهای پیام/




 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.

 حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

حادثه وحشتناک در علم‌کوه؛ داستان ۲۴ ساعت نجات!

ریزش سنگ در مسیر فنی گرده آلمان‌ها در علم‌کوه یک کوهنورد را به کام مرگ برد و سه نفر را مصدوم کرد؛ عملیات امداد ۲۴ ساعت طول کشید و بالگرد امکان حضور نداشت.

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.

 محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

محیط‌زیست و منابع طبیعی پاسخ دهند؛ چرا محیط‌بان و جنگلبان کنار کمپ‌های گردشگری نیستند؟ چه کسی پاسخگوی تخریب طبیعت است؟ + فیلم

اجتماعی رکنا، توسعه گردشگری و برپایی کمپ در طبیعت، نه‌تنها اشکالی ندارد بلکه می‌تواند به رونق اقتصادی و افزایش نشاط اجتماعی کمک کند؛ اما وقتی کمپ در دل جنگل و مناطق حساس بدون نظارت تخصصی فعالیت می‌کند، مرز میان «گردشگری» و «تخریب طبیعت» باریک می‌شود. مطالبه روشن است: صدور مجوز کمپ‌های گردشگری در مناطق حساس باید مشروط به حضور یک محیط‌بان و یک جنگلبان به‌عنوان ناظران مستقر و پاسخگو باشد؛ نظارتی که پیش از تخریب وارد عمل شود، نه پس از آن.

 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.