قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

مدافع تیم ملی به لوسیل قطر پیوست

علی نعمتی، مدافع تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ به تیم لوسیل، قهرمان لیگ یک قطر پیوست.
 مدافع تیم ملی به لوسیل قطر پیوست

دیدارنیوز: علی نعمتی، مدافع تیم ملی فوتبال ایران به لوسیل قطر پیوست.

علی نعمتی، مدافع تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ به تیم لوسیل، قهرمان لیگ یک قطر پیوست.

این مدافع ۳۰ ساله سابقه بازی برای شهرخودرو، پرسپولیس و فولاد خوزستان را در کارنامه دارد و ۲۱ بار برای تیم ملی ایران به میدان رفته است.



۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.

به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.

در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.

آرشا شکوری، علی نعمتی، امید ابراهیمی، فرهاد زاوشی، امین پیل‌علی و حمیدرضا فیروزی 6 بازیکن ایرانی بودند که از ابتدا در ترکیب تیم لوسیل قرار داشتند و این یعنی بیش از نیمی از ترکیب اصلی این تیم که در نوع خود رکورد عجیبی به شمار می‌رود.

زاوشی، شکوری، پیل علی و فیروزی فصل گذشته هم در لوسیل حضور داشتند و در صعود این تیم به لیگ ستارگان نقش زیادی داشتند. ضمن این که امیر روستایی هم مهاجم این تیم بود و 11 گل برای لوسیل زد اما بعد از صعود این تیم به لیگ ستارگان، به ایران آمد و به مس شهربابک پیوست.

امید ابراهیمی فصل گذشته در الشمال بازی می‌کرد و با این تیم نایب‌قهرمان لیگ ستارگان شد و به لیگ نخبگان آسیا راه پیدا کرد اما در نقل و انتقالات راهی لوسیل شد. علی نعمتی هم بعد از حضور در جام جهانی با تیم ملی ایران، به لوسیل پیوست.

حضور 6 بازیکن ایرانی در یک تیم قطری که در لیگ ستارگان بازی می‌کند، اتفاق عجیب و جالبی است. مقایسه کنید با ترکیب استقلال در دربی فصل گذشته که این تیم هم فقط 6 بازیکن ایرانی در مقابل پرسپولیس داشت و 5 بازیکن خارجی هم در ترکیب این تیم حضور داشتند!

این که یک تیم قطری و یک تیم ایرانی به یک اندازه بازیکن ایرانی در ترکیب خود داشته باشند، از عجایب روزگار است. البته که عجیب بودن ماجرا به ترکیب تیم لوسیل برمی‌گردد که اشکان دژاگه را هم در کادر فنی خود دارد، وگرنه حضور 5 بازیکن خارجی در ترکیب یک تیم ایرانی خیلی عجیب نیست و به استقلال هم محدود نمی‌شود.




 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا