قیمت طلا امروز




 سایت دیدارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۳

سود ۳۳ میلیارد دلاری آرامکو، غول نفتی عربستان از جنگ

بر اساس گزارش بلومبرگ، سود خالص تعدیل‌شده آرامکو به ۳۳.۴ میلیارد دلار رسید؛ در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۵.۲ میلیارد دلار بود.
 سود ۳۳ میلیارد دلاری آرامکو، غول نفتی عربستان از جنگ

دیدارنیوز: آرامکو از جهش قیمت نفت و حفظ صادرات از مسیر جایگزین سود برد، اما با خطر‌های تازه در دریای سرخ روبه‌رو شده است.

به نقل از زومان، آرامکو عربستان اعلام کرد سود این شرکت در سه‌ماهه دوم سال ۳۳ درصد افزایش یافته؛ رشدی که به دنبال جهش قیمت نفت در جریان جنگ ایران و همچنین تداوم صادرات از طریق بندر ینبع و دریای سرخ رقم خورده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ از بیانیه این شرکت که روز سه‌شنبه منتشر شد، سود خالص تعدیل‌شده آرامکو به ۳۳.۴ میلیارد دلار رسید؛ در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲۵.۲ میلیارد دلار بود.

این عملکرد همچنین از پیش‌بینی تحلیلگران بلومبرگ که سود ۳۱.۱ میلیارد دلاری را برآورد کرده بودند، فراتر رفت.

در سه‌ماهه دوم، میانگین قیمت نفت برنت به حدود ۹۷ دلار در هر بشکه رسید؛ زیرا بسته شدن تنگه هرمز بزرگ‌ترین اختلال عرضه نفت در تاریخ را رقم زد.

این شرایط باعث افزایش سود آرامکو شد؛ اما چرا؟

این شرکت توانست بخش عمده صادرات خود را به مسیر دریای سرخ منتقل کند.

با این حال، اکنون با ریسک تازه‌ای روبه‌رو است؛ زیرا حوثی‌های یمن تهدید کرده‌اند نفتکش‌هایی را که از این مسیر عبور می‌کنند هدف قرار خواهند داد.

امین ناصر مدیرعامل آرامکو در این بیانیه اعلام کرد این شرکت برای حفظ جریان صادرات و تولید، از «زیرساخت‌های راهبردی مانند خط لوله شرق-غرب، ظرفیت ذخیره‌سازی و پایانه‌های صادراتی» استفاده کرده است.

امین ناصر گفت: این زیرساخت‌ها به آرامکو کمک کردند تا در طول جنگ، ضمن حفظ تولید و صادرات، پروژه‌های کلیدی خود را نیز پیش ببرد.

آرامکو همچنین اعلام کرد برخی از زیرساخت‌های اصلی این شرکت در ماه ژوئیه هدف حملات قرار گرفتند و ارزیابی آثار این حملات بر عملکرد عملیاتی و مالی همچنان ادامه دارد.

با این حال، تا پایان سه‌ماهه دوم، این حملات تأثیر قابل‌توجهی بر نتایج مالی یا فعالیت‌های شرکت نداشته‌اند.

آرامکو علاوه بر افزایش قیمت نفت خام، از رشد قیمت فرآورده‌های نفتی مانند گازوئیل و سوخت جت نیز سود برده است؛ محصولاتی که در بسیاری از مواقع حتی بیشتر از نفت خام افزایش قیمت داشته‌اند.

حتی زمانی …



 روایتی از بازی هوشمندانه چین در بازار نفت
۵۱ دقیقه قبل / سایت هم میهن

روایتی از بازی هوشمندانه چین در بازار نفت

چین بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان در سال ۲۰۲۵ بود و می‌توانست خود به یکی از عوامل تشدید شوک قیمتی به بازار نفت در جنگ ایران و آمریکا تبدیل شود. اختلال در عرضه و نیاز عظیم چین به نفت، خطر افزایش شدید قیمت‌ها را به واسطه تقاضای زیاد این کشور بالا برده بود؛ اما پکن چگونه از بحران هرمز عبور کرد و با تصمیمات و استراتژی مناسب بازار نفت را ازرسیدن به قیمت‌های بالاتر نجات داد؟

 ظرفیت تولید در مسیر بازگشت به شرایط پیش از جنگ است
۳ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

ظرفیت تولید در مسیر بازگشت به شرایط پیش از جنگ است

برنا - گروه اقتصادی؛ مدیرعامل شرکت پالایش نفت لاوان از تداوم تولید فرآورده‌های راهبردی این پالایشگاه با وجود آسیب‌های ناشی از حمله به تأسیسات خبر داد و گفت:...

 تصمیمات فوری بانک مرکزی در جنگ، مانع رسوب کالا و توقف تولید شد
۱ ساعت قبل / سایت ایبنا

تصمیمات فوری بانک مرکزی در جنگ، مانع رسوب کالا و توقف تولید شد

رئیس مجمع فعالان اقتصادی گفت: بانک مرکزی دسترسی بنگاه‌ها به منابع بانکی را تسهیل کرد.