قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

زمان دقیق واریز سود سهام عدالت 1405 + مبلغ واریزی و نحوه استعلام موجودی

نخستین مرحله واریز سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴ به حساب دارندگان سهام عدالت واریز می شود.
 زمان دقیق واریز سود سهام عدالت 1405 + مبلغ واریزی و نحوه استعلام موجودی

نخستین مرحله واریز سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴ در هفته دولت انجام می‌شود. بر اساس برنامه اعلام‌شده، مشمولان باید در بازه ۲ تا ۸ شهریور ۱۴۰۵ منتظر واریز نخستین بخش سود سهام عدالت خود باشند. مبلغ نهایی سود هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است. سود سهام عدالت ۱۴۰۴ چه زمانی واریز می‌شود؟

زمان واریز سود سهام عدالت یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد توجه مشمولان در روزهای اخیر است. بر اساس برنامه اعلام‌شده، نخستین مرحله سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴ در هفته دولت پرداخت خواهد شد.

این پرداخت در بازه ۲ تا ۸ شهریور ۱۴۰۵ قرار دارد و سهامداران می‌توانند در این بازه منتظر واریز سود خود به حساب‌های ثبت‌شده باشند.

پیش از این نیز رئیس اتاق تعاون ایران اعلام کرده بود که سود سهام عدالت تا پایان مرداد یا نهایتاً در هفته دولت پرداخت خواهد شد. بر این اساس، ۲ تا ۸ شهریور ۱۴۰۵ مهم‌ترین بازه زمانی برای پرداخت مرحله نخست سود سهام عدالت محسوب می‌شود. مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی پرداخت می‌شود؟

طبق اظهارات رئیس اتاق تعاون ایران، سود سهام عدالت در سال ۱۴۰۵ نیز مانند سال‌های گذشته در دو مرحله پرداخت خواهد شد.

پس از واریز مرحله نخست در شهریورماه، مرحله دوم سود سهام عدالت تا پایان سال ۱۴۰۵ به حساب مشمولان واریز می‌شود.

با این حال، زمان دقیق مرحله دوم هنوز مشخص نشده است و پرداخت آن به میزان سود دریافتی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر و تکمیل فرآیند تجمیع سود بستگی دارد. مبلغ سود سهام عدالت ۱۴۰۴ چقدر است؟

مبلغ نهایی سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴ هنوز به‌صورت رسمی اعلام نشده است. در روزهای اخیر ارقام مختلفی در فضای مجازی منتشر شده که از جمله آنها می‌توان به ادعای پرداخت ۳ میلیون تومان سود سهام عدالت اشاره کرد؛ اما این رقم تاکنون تأیید رسمی نشده است.

میزان سود دریافتی هر سهامدار به ارزش سبد سهام عدالت و میزان سود قابل تقسیم شرکت‌های سرمایه‌پذیر بستگی دارد. بنابراین تا زمان اعلام رسمی، نمی‌توان رقم مشخصی را به عنوان سود قطعی سهام عدالت ۱۴۰۴ اعلام کرد. آخرین سود سهام عدالت چقدر بود؟

آخرین مرحله پرداخت سود سهام عدالت مربوط …



 واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ نزدیک شد / سهامداران منتظر اعلام زمان پرداخت باشند / جزئیات جدید از مبلغ و نحوه واریز
۸ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ نزدیک شد / سهامداران منتظر اعلام زمان پرداخت باشند / جزئیات جدید از مبلغ و نحوه واریز

بهمن عبداللهی، رئیس اتاق تعاون ایران جزئیات زمان واریز سود سهام عدالت 1404را تشریح کرد.

 افزایش ۶۴ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم؛ نرخ جدید ۴۹,۶۵۰ تومانی ابلاغ شد + جدول و تحلیل
۸ ساعت قبل / سایت نبض قیمت

افزایش ۶۴ درصدی قیمت خرید تضمینی گندم؛ نرخ جدید ۴۹,۶۵۰ تومانی ابلاغ شد + جدول و تحلیل

قیمت خرید تضمینی گندم امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. جدول نرخ جدید، علت افزایش ۶۴ درصدی و تأثیر آن بر بازار و کشاورزان را در این خبر بخوانید.



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.