قیمت طلا امروز




 روزنامه هفت صبح / ۵۶ دقیقه قبل

راز کباب کوبیده رستورانی؛ فوت‌وفن پخت کبابی آبدار، نرم و بدون ریزش

راز یک کباب کوبیده حرفه‌ای فقط به نوع گوشت محدود نمی‌شود؛ انتخاب میزان چربی، آماده‌سازی پیاز، چرخ کردن، ورز دادن، استراحت دادن مایه، سیخ‌گیری و کنترل حرارت همگی در نتیجه نهایی تأثیر دارند.
 راز کباب کوبیده رستورانی؛ فوت‌وفن پخت کبابی آبدار، نرم و بدون ریزش

کباب کوبیده یکی از محبوب‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است؛ غذایی که اگر درست آماده شود، باید بافتی نرم و منسجم، طعمی لذیذ و ظاهری یکدست داشته باشد. با این حال، درست کردن کباب کوبیده در خانه همیشه هم ساده نیست. گاهی مایه کباب روی سیخ نمی‌ماند و داخل آتش می‌ریزد، گاهی کباب سفت و خشک می‌شود و گاهی نیز هنگام پخت ترک می‌خورد.

 

در ادامه، مهم‌ترین فوت‌وفن‌های تهیه کباب کوبیده را مرحله‌به‌مرحله بررسی می‌کنیم.   بهترین گوشت برای کباب کوبیده چیست؟

انتخاب گوشت مناسب، اولین قدم برای داشتن یک کباب کوبیده خوشمزه و منسجم است. معمولاً ترکیب گوشت گوسفندی و گوساله نتیجه خوبی ایجاد می‌کند؛ زیرا گوشت گوسفندی عطر و چربی بیشتری دارد و گوشت گوساله به ایجاد بافت مناسب کمک می‌کند.

برای تهیه کبابی آبدار، بهتر است گوشت کاملاً کم‌چرب نباشد. وجود مقدار مناسبی چربی یا دنبه به حفظ رطوبت و چسبندگی مایه کمک می‌کند.

 

یک ترکیب رایج می‌تواند شامل: گوشت گوسفندی با چربی مناسب مقداری گوشت گوساله دنبه به میزان متعادل

باشد.

نکته: استفاده بیش از حد از دنبه باعث چرب و سنگین شدن کباب می‌شود و ممکن است هنگام پخت مقدار زیادی چربی از آن خارج شود.   گوشت کباب کوبیده را چند بار چرخ کنیم؟

برای داشتن مایه‌ای کاملاً یکدست، بهتر است گوشت و دنبه را دو تا سه بار چرخ کنید. چرخ کردن مناسب باعث می‌شود بافت گوشت ظریف‌تر و مایه کباب منسجم‌تر شود.

بهتر است گوشت هنگام چرخ شدن کاملاً سرد باشد. حتی می‌توانید گوشت خردشده را برای مدت کوتاهی در یخچال قرار دهید تا هنگام چرخ کردن گرم نشود.

 

نکته مهم: اگر گوشت را از فروشگاه یا قصابی معتبر تهیه کرده‌اید، شستن آن پیش از چرخ کردن ضروری نیست. شستن گوشت می‌تواند بافت آن را تغییر دهد و کنترل رطوبت مایه را دشوارتر کند.   پنسبت گوشت گوسفندی و گوساله برای کباب کوبیده

یکی از ترکیب‌های متداول، استفاده از حدود دو سوم گوشت گوسفندی و یک سوم گوشت گوساله است. البته این نسبت قطعی نیست و با توجه به میزان چربی گوشت می‌توان آن را تغییر داد.

 

اگر گوشت بیش از حد کم‌چرب باشد، کباب ممکن است خشک و شکننده شود. از طرف دیگر، چربی بیش از حد نیز می‌تواند باعث شل شدن …



 «جانگو رهاشده» قرار بود جنجالی‌تر باشد؛ صحنه‌ای که برای محافظت از بازیگر زن حذف شد
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

«جانگو رهاشده» قرار بود جنجالی‌تر باشد؛ صحنه‌ای که برای محافظت از بازیگر زن حذف شد

جیمی فاکس، بازیگر نقش «جانگو» در فیلم «جانگو رهاشده»، می‌گوید نسخه اولیه فیلمنامه کوئنتین تارانتینو بسیار جنجالی‌تر از چیزی بود که تماشاگران در نهایت روی پرده دیدند.

 وسیله سفر لوکس در تهران قدیم را ببینید
۳۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وسیله سفر لوکس در تهران قدیم را ببینید

در روزگاری که هنوز غرش موتورها سکوت جاده‌ها را نشکسته بود، سفر معنایی دیگر داشت؛ تجربه‌ای آمیخته با صبر و صلابت که برای طبقه مرفه دوران قاجار، رنگی از تجمل و انحصار نیز به خود می‌گرفت.

 سبک جدید زندگی کانادایی ها؛ پرهیز از هرآنچه که آمریکایی است
۱۱ دقیقه قبل / سایت عصرایران

سبک جدید زندگی کانادایی ها؛ پرهیز از هرآنچه که آمریکایی است

اجتناب از کالاها و خدمات آمریکایی - از فناوری گرفته تا نوشیدنی های الکلی و سفر هوایی – بسیاری از کانادایی ها را مجبور به یافتن راه جدیدی برای زندگی کرده است.

 پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» | چگونه در پذیره‌نویسی صندوق نور شرکت کنیم؟
۶ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» | چگونه در پذیره‌نویسی صندوق نور شرکت کنیم؟

پذیره‌نویسی صندوق پروژه نیروگاه‌های خورشیدی «نور» از روز سه‌شنبه ۱۰ شهریورماه در بورس انرژی آغاز می‌شود. این صندوق با هدف تأمین مالی پروژه‌های تولید برق خورش...

 آغاز بارش‌های سراسری پاییزی از هفته دوم مهرماه
۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

آغاز بارش‌های سراسری پاییزی از هفته دوم مهرماه

براساس داده‌های سازمان هواشناسی، گرما تا روزهای آغازین مهرماه در نقاط مختلف کشور تداوم دارد و از هفته دوم این ماه بارش‌های سراسری پاییزی آغاز می‌شود.

 کارنامه سال دوازدهم آمد و رفت | پاسخ آموزش و پرورش
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

کارنامه سال دوازدهم آمد و رفت | پاسخ آموزش و پرورش

شب گذشته بعضی از کانال‌های اینترنتی خبر دادند که کارنامه امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال دوازدهم قابل مشاهده است اما آموزش و پرورش می‌گوید که نتیجه نمرات هنوز اعلام نشده است.



تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟
سایت خبرآنلاین

تجارت به مثابه ابزار امنیتی / معمای شبکه‌سازی اقتصادی در خلیج فارس؛ آیا ادغام اقتصادی مانع جنگ می‌شود؟

اگر دولت الف و دولت ب هیچ رابطه اقتصادی مهمی با یکدیگر نداشته باشند، قطع رابطه یا حتی درگیری نظامی ممکن است هزینه اقتصادی محدودی برای تصمیم‌گیرنده ایجاد کند. اما اگر شبکه‌ای از قراردادهای انرژی، سرمایه‌گذاری مشترک، خطوط انتقال، بنادر، بانک‌ها، شرکت‌های زنجیره تأمین، بازارهای مشترک و منافع بخش خصوصی شکل گرفته باشد، جنگ دیگر صرفاً به معنای شلیک موشک به سوی طرف مقابل نیست بلکه جنگ به معنای نابود کردن بخشی از منافع خود نیز خواهد بود.
وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت تنها راه نجات از فروپاشی
سایت خبرآنلاین

وقتی قربانی از گور برمی‌خیزد؛ چرخه خشونت و سقوط ساختارها در تله «بلاگردان» / مشکل تویی، از میان برخیز! خودقربانی‌گری حاکمیت …

این قربانی‌کردن «خود»، ضرورتا به «محو فیزیکی یک بدن» دلالت نمی‌دهد، بلکه گستره‌ی فراخ عصبیت‌ها، دیدگشت‌ها، نگاه‌ها و احساس‌ها، کردارها و رفتارها، منش‌ها و روش‌ها، تصمیم‌ها و تدبیرها، تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها، و... را شامل می‌شود. تا زمانی‌که اصحاب قدرت و حکومت در یک جامعه یک رگ‌شان هوشیار نگردد که مشکل آنان هستند، و آن «منِ» بحران‌آفرینِ آنان باید از میان برخیزد، و تا زمانی‌که تخت پروکرستس (آن تخت که طول و عرض آن میزان کژی و راستی، خودی و ناخودی، حق و باطل، زیبایی و زشتی، خوبی و بدی و... است) ذهنی …
خبرگزاری ایرنا

فیلم| مجموعه شاه ولی تفت یزد، نماد معماری اصیل ایرانی

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست
خبرگزاری ایرنا

وقتی منابع سلامت از هزینه‌ها جا می‌ماند/نسخه نجات‌بخش چیست

تهران- ایرنا- رشد فزاینده هزینه‌های سلامت در کنار منابع مالی ناکافی، نظام درمان کشور را با تنگنای جدی مواجه کرده است؛ وضعیتی که افزایش بدهی بیمه‌ها و فشار بر پرداخت از جیب مردم را به دنبال داشته و ضرورت اصلاح شیوه تامین و مدیریت منابع سلامت را دوچندان کرده است.
سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟
خبرگزاری ایرنا

سفر میانجی‌ها به تهران، گره در واشنگتن؛ مانع اصلی بازگشت به دیپلماسی چیست؟

تهران-ایرنا- هفته گذشته تهران میزبان سه مقام ارشد کشورهای منطقه بود که همگی در چارچوب رایزنی‌ها برای کاهش تنش در منطقه و تلاش‌ها برای میانجی‌گری میان ایران و آمریکا به تهران سفر کرده‌بودند. هدف از این سفرها تلاش برای کاهش تنش در منطقه و مساعی جمیله برای بازگشتن به مسیر دیپلماسی برای پایان جنگ در منطقه عنوان شده‌بود.
خبرگزاری ایرنا

گران‌فروشی زیر تیغ بازرسی‌ میدانی