قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد پویا / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

رشد ۹۷۰درصدی مولدسازی املاک مازاد بانک مسکن در سال ۱۴۰۴/ ۱۵ نوبت مزایده عمومی در راستای مدیریت کارآمد منابع و دارایی‌ها برگزار شد/ تبدیل اموال غیرمنقول به ۴ همت منابع مولد - سایت خبری اقتصاد پویا

موضوع مولدسازی دارایی‌ها و فروش املاک مازاد بانک‌ها طی سال‌های اخیر به یکی از محورهای مهم اصلاح ساختار نظام بانکی تبدیل شده است، چرا که خروج دارایی‌های غیرمولد از ترازنامه بانک‌ها می‌تواند ضمن افزایش بهره‌وری منابع، ظرفیت تسهیلات‌دهی و توان تأمین مالی طرح‌های اقتصادی و مسکن را تقویت کند. بانک مسکن در سال ۱۴۰۴، با اتخاذ [ ]
 رشد ۹۷۰درصدی مولدسازی املاک مازاد بانک مسکن در سال ۱۴۰۴/ ۱۵ نوبت مزایده عمومی در راستای مدیریت کارآمد منابع و دارایی‌ها برگزار شد/ تبدیل اموال غیرمنقول به ۴ همت منابع مولد - سایت خبری اقتصاد پویا

موضوع مولدسازی دارایی‌ها و فروش املاک مازاد بانک‌ها طی سال‌های اخیر به یکی از محورهای مهم اصلاح ساختار نظام بانکی تبدیل شده است، چرا که خروج دارایی‌های غیرمولد از ترازنامه بانک‌ها می‌تواند ضمن افزایش بهره‌وری منابع، ظرفیت تسهیلات‌دهی و توان تأمین مالی طرح‌های اقتصادی و مسکن را تقویت کند.

بانک مسکن در سال ۱۴۰۴، با اتخاذ رویکردی فعال در زمینه شناسایی، تعیین تکلیف و فروش املاک مازاد و غیرضرور و ضمن برگزاری ۱۵ نوبت مزایده عمومی، موفق شد املاک مازاد خود را (مشتمل بر ۲۶۷ رقبه) به ارزش ۴ همت به فروش برساند.

جهش ۹۷۰ درصدی فروش املاک مازاد در سال ۱۴۰۴

بررسی عملکرد بانک مسکن نشان می‌دهد مولدسازی اموال غیرمنقول این بانک در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۳ رشد ۹۷۰ درصدی داشته که بیانگر سرعت گرفتن فرآیند واگذاری دارایی‌های مازاد و حرکت بانک به سمت مدیریت کارآمدتر منابع و دارایی‌های خود است.

این عملکرد در شرایطی رقم خورده که یکی از انتقادهای مطرح درباره نظام بانکی، انباشت دارایی‌های غیرمولد و املاک مازاد و ضرورت تبدیل این دارایی‌ها به منابع مؤثر در اقتصاد است. در چنین شرایطی، اقدام بانک مسکن در برگزاری مستمر مزایده‌های عمومی و فروش املاک مازاد، نمونه‌ای از حرکت عملی در مسیر مولدسازی دارایی‌ها و پاسخ به ضرورت افزایش بهره‌وری منابع بانکی به شمار می‌رود.

نماینده مجلس: عملکرد بانک مسکن در حوزه مولدسازی دارایی‌ها مطلوب است

در همین راستا، «بهروز محبی نجم آبادی» عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی نیز با تأکید بر ضرورت مولدسازی سرمایه‌ها و دارایی‌های بانک‌ها، عملکرد بانک مسکن در این حوزه را قابل توجه دانست.

وی در این ادامه، اقدامات بانک مسکن در  فروش املاک مازاد به ارزش ۴ همت و رشد ۹۷۰ درصدی مولدسازی اموال غیرمنقول در سال ۱۴۰۴ را اقدامی مثبت ارزیابی کرد.

این گزارش می افزاید، بانک مسکن که در سال ۱۴۰۴ موفق شد ۲۳۲ درصد هدف میزان فروش املاک را محقق کند، از ابتدای سال ۱۴۰۵ تا ۲۳ تیرماه نیز نسبت به برگزاری ۴ دوره مزایده فروش املاک مازاد اقدام کرده و این روند تا حصول نتایج و تحقق اهداف این حوزه ادامه خواهد داشت.

چندی پیش برخی شبکه های مجازی، اخبار جعلی در خصوص املاک مازاد بانک منتشر کردند که با واقعیت موجود و مسیر طراحی شده بانک‌مسکن در دولت وفاق همخوانی ندارد.





 میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی
۶ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - بررسی فعالیت مغز در تجربه‌های دینی

عضو گروه روان‌شناسی مرکز مطالعات اکولوژیکالادراک و کنش(cespa) دانشگاه کنتیکت، گفت: مناسک دینی پدیده‌هایی چندلایه هستند و مطالعه دقیق آن‌ها نیازمند همکاری میان رشته‌های مختلف است. علوم شناختی دین می‌تواند با ایجاد ارتباط میان علوم اعصاب، روان‌شناسی، علوم اجتماعی، انسان‌شناسی، مطالعات دین و مطالعات زیارت، زمینه‌ای جدید برای شناخت علمی مناسک اسلامی و شیعی فراهم کند. در این رویکرد، دین نه صرفاً مجموعه‌ای از باورها و مناسک، بلکه پدیده‌ای پیچیده در پیوند میان ذهن، مغز، بدن، جامعه، فرهنگ و معنا در نظر گرفته می‌شود.

 پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور ۱۴۰۵

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به حضور داوطلبان با سنین مختلف در کنکور سراسری ۱۴۰۵ گفت: پیرترین داوطلب این آزمون ۸۵ ساله و از استان کرمانشاه است و جوان...

 نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود - تسنیم

وزیر بهداشت اعلام کرد نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود.

 آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند
۱۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز رقابت بیش از ۱۵۵ هزار کنکوری در نوبت عصر/ تنها ۲۲ درصد داوطلبان گروه هنر ”مرد” هستند

بیش از ۱۵۵ هزار داوطلب در دو گروه آزمایشی هنر و زبان های خارجی رقابت خود را بعد از ظهر امروز پنج شنبه ۲۹ مرداد آغاز کردند.

 مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد
۱۷ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ دردناک زن 15 ساله که شلاق خورده بود / در مشهد رخ داد

حوادث رکنا: زن ۱۵ ساله افغانستانی پس از انتقال به بیمارستان هاشمی‌نژاد مشهد بر اثر مرگ مغزی جان باخت؛ آثار گسترده شلاق و ضربه به سر روی بدن او، فرضیه قتل را مطرح کرده و شوهرش نیز ناپدید شده است.

 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.