قیمت طلا امروز




 روزنامه عصر اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

هشدار جدی درباره تامین دارو /بیماران صعب‌العلاج نمی‌توانند منتظر بمانند

دسترسی مستمر به دارو برای بیماران خاص و صعب‌العلاج یک ضرورت حیاتی است و نمی‌توان از آنها خواست مصرف دارو را متوقف کنند یا تا زمان تأمین دارو منتظر بمانند. شاید بتوان از مصرف برخی مواد غذایی در سفره غذایی خود چشم پوشی کرد، اما نمی توان به بیمار گفت که دارو نخورد. عدم مصرف
 هشدار جدی درباره تامین دارو /بیماران صعب‌العلاج نمی‌توانند منتظر بمانند

دسترسی مستمر به دارو برای بیماران خاص و صعب‌العلاج یک ضرورت حیاتی است و نمی‌توان از آنها خواست مصرف دارو را متوقف کنند یا تا زمان تأمین دارو منتظر بمانند.

شاید بتوان از مصرف برخی مواد غذایی در سفره غذایی خود چشم پوشی کرد، اما نمی توان به بیمار گفت که دارو نخورد.

عدم مصرف داروهای مورد نیاز بیماران خاص و صعب العلاج، به معنای تهدید سلامت و زندگی آنها خواهد بود. بنابراین، نمی توان به این گروه از بیماران گفت که از مصرف دارو چشم پوشی کنند و یا اینکه در انتظار بمانند تا دارو برسد! مطالب پیشنهادی دارندگان دستگاه کارتخوان بخوانند ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ ادامه سیاست محدودیت واردات با ابزار تخصیص ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۴

متاسفانه شرایط بازار دارویی کشور در چند ماه گذشته به شدت ملتهب شده و بیماران، از کمبود و گرانی دارو به شدت گله مند هستند؛ به طوری که کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، مجبور شد طرح تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را کلید بزند. ارز دارو کجا می رود!

حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: دولت همواره ارز مورد نیاز را در اختیار سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت قرار می‌دهد، بنابراین باید مشخص شود چه اتفاقی می‌افتد که با وجود این اقدامات، مشکلات حوزه دارو و تجهیزات پزشکی همچنان وجود دارد.

وی با اشاره به وضعیت بازار دارو و چالش‌های موجود در تأمین داروهای مورد نیاز بیماران، افزود: امروز در حوزه دارو با مشکلات بسیار جدی مواجه هستیم و کمبود برخی داروها و افزایش قیمت دارو فشار سنگینی را بر مردم، به‌ ویژه بیماران، وارد کرده است.

شهریاری اظهار داشت: با توجه به محدودیت منابع مالی سازمان‌های بیمه سلامت و تأمین اجتماعی، متأسفانه میزان پرداخت از جیب مردم به شدت افزایش یافته و بسیاری از بیماران دیگر توان تأمین داروهای مورد نیاز خود را ندارند و این موضوع به‌ویژه برای بیماران مبتلا به سرطان و بیماران صعب‌العلاج که ناچار به مصرف مستمر داروهای تخصصی هستند، مشکلات فراوانی ایجاد کرده است. پشت هر نسخه یک انسان ایستاده است

در همین ارتباط، هادی احمدی، سخنگوی انجمن …





 دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات علوم‌تجربی کنکور منتشر شد

دفترچه سوالات گروه علوم تجربی آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد. کلید اولیه اول شهریورماه منتشر خواهد شد.

 حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

حادثه مرگبار برای ۲ زن جوان در بزرگراه امام علی(ع)

یک زن حدود ۳۰ ساله نیز در صندلی جلو سمت شاگرد خودروی تیبا محبوس شده بود که آتش‌نشانان با انجام عملیات رهاسازی و برش قطعات خودرو، او را خارج کردند.

 احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

احتمال وقوع سیل در پنج استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال وقوع سیل در پنج استان به دنبال صدور هشدار سطح نارنجی از سوی سازمان هواشناسی مبنی بر تشدید بارش‌ها خبر داد.

 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.

 آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

آدم ربایان دختر تهرانی را به ترکیه قاچاق کردند + جزییات یک پرونده برون مرزی برای نجات دختر ایرانی

حوادث رکنا: فریب با وعده اعزام به ترکیه پایان تلخی برای زن جوان داشت؛ اما عملیات ضربتی و غافلگیرانه کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ، به اسارت وی پایان داد و آدم‌ربای تبهکار را در مخفیگاهش در شهرک راه‌آهن به دام انداخت.

 رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رصد کامل فضای مجازی برای مقابله با تقلب در کنکور؛ تاکنون هیچ تخلفی گزارش نشده است

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با تأکید بر استقرار شبکه ملی حفاظت آزمون برای تأمین امنیت برگزاری کنکور ۱۴۰۵ گفت: تاکنون هیچ موردی از تقلب و تخلف در جریان برگزاری این آزمون گزارش نشده است و تمامی شبکه‌ها، کانال‌ها و صفحات فضای مجازی که مدعی فروش سؤالات کنکور هستند، تحت رصد قرار دارند.