قیمت طلا امروز




 روزنامه عصر اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

بانک ملی ایران در مسیر بازگشت کامل

بازگشت خدمات بانک ملی ایران دیگر محدود به چند خدمت مشخص نیست؛ هر روز بخش دیگری از خدمات بانکی دوباره در دسترس مشتریان قرار می‌گیرد و مسیر بازگشت بانک به شرایط پایدار، با فعال شدن خدمات مهم و مورد نیاز مشتریان ادامه دارد. به گزارش عصراقتصاد به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در
 بانک ملی ایران در مسیر بازگشت کامل

بازگشت خدمات بانک ملی ایران دیگر محدود به چند خدمت مشخص نیست؛ هر روز بخش دیگری از خدمات بانکی دوباره در دسترس مشتریان قرار می‌گیرد و مسیر بازگشت بانک به شرایط پایدار، با فعال شدن خدمات مهم و مورد نیاز مشتریان ادامه دارد.

به گزارش عصراقتصاد به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، در تازه‌ترین مرحله از این روند، امکان پرداخت اقساط تسهیلات از طریق سامانه «بام» فراهم شده است؛ خدمتی که برای مشتریان طرح‌هایی مانند «مهربانی ملی» و «اعتبار ملی» اهمیت ویژه‌ای دارد.

در کنار بازگشت امکان پرداخت اقساط، بانک ملی ایران برای جبران آثار ناشی از اختلال سامانه‌ها نیز تمهیدات حمایتی در نظر گرفته است. مطالب پیشنهادی برگزاری نشست مشترک شورای هماهنگی بانک‌ها با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ۱۴۰۳/۰۸/۳۰ اعضای فروشگاه‌های بله به ۱۲ میلیون رسید! ۱۴۰۲/۰۹/۱۵

بر این اساس، مشتریانی که در دوره اختلال ۲۳ خرداد تا ۲۳ تیرماه امکان پرداخت به‌موقع اقساط خود را نداشته‌اند، در صورت پرداخت اقساط مشمول تا پایان مردادماه، از پرداخت سود دوران تأخیر و جریمه تأخیر تأدیه معاف خواهند بود و صرفاً اصل مبلغ قسط را پرداخت می‌کنند. سررسید برخی تسهیلات دفعی نیز حداکثر تا دو ماه تمدید شده است.

در همین مسیر، پرداخت سود سپرده‌های بلندمدت نیز دنبال شده است. سود مربوط به بازه ۲۳ خرداد تا ۱۳ تیرماه به حساب مشتریان واریز شده و باقی‌مانده سودها نیز طی روزهای آینده پرداخت خواهد شد.

یکی از مهم‌ترین نشانه‌های بازگشت خدمات، فعال شدن دوباره زنجیره خدمات چک است. اکنون خدمات چک‌های صیادی، سامانه چکام، سفته الکترونیکی و سامانه چکاوک در دسترس مشتریان قرار دارد و فرآیند رفع سوءاثر چک‌های برگشتی نیز، در مواردی که نیازمند تأمین موجودی یا وصول چک نباشد، مطابق روال انجام می‌شود.

همزمان، جریان انتقال وجه نیز به وضعیت پایدار رسیده است. مشتریان می‌توانند انتقال وجه درون‌بانکی و انتقال وجه مبتنی بر شبا را از حساب‌های دارای کارت و فاقد کارت، از طریق «بام» و شعب بانک انجام دهند.

در بخش خدمات حساب نیز امکان افتتاح حساب‌های کوتاه‌مدت اعتبار ملی، قرض‌الحسنه طرح مهربانی، کوتاه‌مدت عادی و قرض‌الحسنه پس‌انداز در شعب فراهم است و مشتریان می‌توانند صورت‌حساب تراکنش‌های انجام‌شده از ۱۱ تیرماه به بعد را در «بام» و سامانه‌های شعب مشاهده کنند. تگ هابانک ملی



۹ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

پیوندی فراتر از اعداد و ارقام

کد خبر: 787415 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۲۰:۱۰:۵۳ اعتمادآنلاین |

سرمایه‌ای که به ما سپرده‌اید، تنها یک عدد نیست؛ حاصل سال‌ها تلاش، امید و زندگی شماست.

ما سنگینی این امانت را می‌دانیم و ۹۸ سال است که با تمام وجود از آن حفاظت می‌کنیم. اخبار مرتبط نبض زندگی در جنوب از پنجره بانک ملی با صدور حکمی از سوی سیفی؛ قائم مقام مدیرعامل بانک ملی ایران معرفی شد




 حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد
۱۰ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حسام‌الدین آشنا: بنزین نباید سوخت بسیار ارزان برای هر نوع سفر باشد | سیاست‌گذاری می‌تواند از «مدیریت حامل» به «مدیریت خدمت» تغییر جهت دهد

اقتصادنیوز: حسام الدین آشنا معتقد است مسئله اصلی مصرف بنزین نیست؛ مسئله نحوه جابه‌جایی مسافر و بار است. تا زمانی که شهروند برای یک سفر مشخص گزینه مناسب از نظر زمان، هزینه و دسترسی نداشته باشد، اصلاح قیمت سوخت به‌تنهایی نمی‌تواند الگوی مصرف را به‌صورت پایدار تغییر دهد.

 آزادی واردات خودرو کارکرده
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آزادی واردات خودرو کارکرده

آرمان امروز : عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج سال ساخت آزاد شد فرشاد ابراهیم‌پور با اشاره به مصوبه مجلس برای واردات خودروهای سواری کارکرده اظهار کرد: سقف واردات خودروی سواری در سال جاری به میزان ۲۰ هزار دستگاه تعیین شده است. به گزارش ایسنا، وی افزود: در این [ ]

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۱۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است، گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط جنگی است که مردم آن را درک و تحمل می‌کنند، اما با افرادی که از فضای جنگ برای گران‌فروشی و فشار بیشتر بر مردم سوءاستفاده می‌کنند، باید با شدت برخورد شود.

 10 محور صحبت‌های رئیس‌کل
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

10 محور صحبت‌های رئیس‌کل

شامگاه چهارشنبه، عبدالناصر همتی، رئیس‌کل بانک مرکزی، در گفت‌وگوی ویژه خبری در شبکه خبر، با اشاره به عملکرد این نهاد در شرایط جنگ اقتصادی، مجموعه‌ای از اقدامات و برنامه‌ها را در حوزه سیاست ارزی، کنترل تورم، تامین مالی تولید، اصلاح نظام بانکی، کالابرگ و توسعه زیرساخت‌های پرداخت تشریح کرد. محور اصلی اظهارات او، مدیریت محدودیت‌های ناشی از تحریم، جنگ و کاهش درآمدهای ارزی و تلاش برای جلوگیری از انتقال این فشارها به تورم و معیشت مردم بود.

 گزارش تصویری: جلسه نقد و بررسی کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

گزارش تصویری: جلسه نقد و بررسی کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان

اقتصادنیوز: رویداد گفت‌وگو درباره کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد.