قیمت طلا امروز




 روزنامه پیام ما / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

هشدار سیلاب در مازندران

مدیریت بحران مازندران درباره رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در ارتفاعات استان هشدار داد؛ احتمال روان‌آب، صاعقه، ریزش سنگ و اختلال تردد وجود دارد.
 هشدار سیلاب در مازندران

در پی صدور هشدار جوی سطح زرد هواشناسی برای مازندران، مدیریت بحران استان از شهروندان، گردشگران و کوهنوردان خواست در روزهای یک‌شنبه ۱۱ و دوشنبه ۱۲ مرداد، به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و شب، نکات ایمنی را با دقت رعایت کنند.

بر اساس اعلام هواشناسی، ناپایداری‌های همرفتی در ارتفاعات مازندران می‌تواند با رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت همراه باشد. احتمال روان‌آب، صاعقه و ریزش سنگ

از جمله مخاطرات پیش‌بینی‌شده در این هشدار، آب‌گرفتگی محلی، جاری‌شدن روان‌آب، افزایش حجم و پرآب‌شدن رودخانه‌ها، کاهش دید افقی، ریزش سنگ در محورهای کوهستانی، اختلال در تردد و احتمال وقوع صاعقه اعلام شده است.

حسینعلی محمدی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران، با تاکید بر لزوم توجه به هشدارهای هواشناسی گفت: شهروندان، گردشگران، کوهنوردان و دستگاه‌های اجرایی باید توصیه‌های پیشگیرانه را جدی بگیرند.

وی افزود: رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، آب‌گرفتگی موضعی، افزایش حجم آب رودخانه‌ها، کاهش دید افقی و ریزش سنگ در مسیرهای کوهستانی در این بازه زمانی دور از انتظار نیست.

توقف در حاشیه رودخانه‌ها خطرناک است

مدیرکل مدیریت بحران مازندران از مردم خواست از توقف، اسکان و برپایی چادر در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق پرخطر خودداری کنند.

محمدی همچنین بر پرهیز از صعود به ارتفاعات، فعالیت‌های کوهنوردی و طبیعت‌گردی در زمان فعالیت سامانه ناپایدار تاکید کرد و گفت: رانندگان هنگام تردد در محورهای کوهستانی باید احتیاط لازم را رعایت کنند و شهروندان نیز تا حد امکان از سفرهای غیرضروری بپرهیزند.

وی افزود: دامداران و بهره‌برداران بخش کشاورزی نیز باید با اتخاذ تمهیدات لازم، از وارد شدن خسارت احتمالی به دام‌ها، مزارع، باغات و تجهیزات کشاورزی جلوگیری کنند. آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی مازندران

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران، فرمانداری‌ها، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان و اعضای ستاد مدیریت بحران استان در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند تا در صورت وقوع حادثه، اقدامات لازم را با سرعت انجام دهند.

 

سیلاب به ۱۰۰ هکتار از مزارع گلوگاه خسارت زد؛ برآورد اولیه ۱۰ میلیارد تومانی

 



۸ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

رگبار و رعدوبرق مهمان ۱۱ استان می‌شود / هواشناسی هشدار داد؛ بارش شدید و وزش باد در راه است / جزئیات پیش‌بینی امروز

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ امروز (جمعه) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و همچنین در ارتفاعات واقع در تهران، سمنان و البرز، ابرناکی، گاهی رگبار باران و رعدوبرق، وزش باد شدید و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

این وضعیت فردا (شنبه) در دامنه های جنوبی البرز واقع در استان‌های البرز، تهران، سمنان، مازندران، شرق گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت.

همچنین طی امروز و فردا در ساعات بعد از ظهر و شب در جنوب استان‌های سیستان و بلوچستان، ارتفاعات کرمان، شمال و شرق هرمزگان، رگبار باران و وزش باد موقت پیش بینی می شود.

یکشنبه در ارتفاعات واقع در کهگیلویه و بویراحمد، ارتفاعات البرز غربی و غرب اصفهان، افزایش ابر و رگبار پراکنده انتظار می رود و در سایر مناطق جوی آرام و پایدار حاکم حاکم است.

یکشنبه در دامنه های جنوبی البرز، بخش‌هایی از مرکز، شمال غرب، شمال شرق و جنوب غرب و طی پنج روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور، در بعضی ساعات وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

طی دو روز آینده دریای خزر، جمعه خلیج فارس و تنگه هرمز و از جمعه تا یکشنبه دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد، از بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۷ و کمینه دمای آن به ۲۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

منبع: ایرنا


۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

ایران آنلاین:

  بر پایه واکاوی الگوهای همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی پنج روز آینده آسمان استان تهران صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها همراه با افزایش وزش باد و ابر پیش‌بینی می‌شود.  

به گزارش ایسنا،  طی روزهای جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریورماه) با عبور موج ناپایداری از فراز منطقه، در برخی ساعت‌ها افزایش ابر و باد، گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای از مناطق به‌ویژه شمالی و ارتفاعات، بارش رگباری با احتمال رعدوبرق و در بعضی مناطق رخداد مه پیش‌بینی می‌شود.  

طی امروز و فردا کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش اداره کل هواشناسی استان تهران، آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف و وزش باد، در بعدازظهر افزایش ابر و افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۴ و ۲۳ درجه سانتیگراد و برای یک‌شنبه (اول شهریورماه) صاف تا قسمتی ابری در بعضی ساعت‌ها افزایش باد، گاهی وزش باد شدید با حداکثر و حداقل دمای ۳۵ و ۲۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.  

انتهای پیام/


۳۱ دقیقه قبل / سایت آوش

وضعیت هوای این استان قهوه‌ای و خطرناک است!

امیر انصاری جمعه شب در گفت و گو با ایرنا گفت: وضعیت هوا در حال حاضر برای تمام گروه‌های سنی در شرایط ناسالم قرار دارد.

وی بیان کرد: انتظار است مردم در این شرایط تا حد امکان از تردد در فضاهای باز خودداری کنند و به توصیه‌های پزشکی در شرایط آلودگی هوا توجه ویژه کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: درخواست تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای اراک داده شده و قرار بود ساعت ۲۰ برگزار شود اما بنا به پیشنهاد اداره‌کل هواشناسی استان ساعت ۲۱ برگزار می‌شود.

انصاری اظهار کرد: تصمیمات کارگروه اضطرار آلودگی هوا اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اراک یکی از هشت کلانشهر آلوده کشور است.




 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود
۱۵ ساعت قبل / سایت رکنا

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد / جاده چالوس یکطرفه می شود

رکنا:رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محورهای چالوس، هراز و فشم در روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه خبر داد.

 کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کاهش دمای تهران طی امروز و فردا / وقوع رگبار و رعدوبرق در شمال استان

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] |  انصاف نیوز
۱۰ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

یک کارشناس: روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی خلیج‌فارس باید تغییر کند | خسارت مرگ مرجان‌ها از هر جنگی بیشتر است [+فیلم] | انصاف نیوز

یک کارشناس محیط‌زیست مرجانی با تاکید بر اهمیت حفاظت از مرجان‌ها برای حفظ زیست‌بوم خلیج‌فارس، خواستار تغییر روش پاک‌سازی آلودگی‌های نفتی در پهنه آبی جنوب کشور شد.

 بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

بازسازی پل B1 کرج با هزینه‌ای نجومی

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمو...

 کنکور ۱۴۰۵ در سلامت کامل برگزار شد
۱۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کنکور ۱۴۰۵ در سلامت کامل برگزار شد

رییس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: آزمون سراسری پذیرش دانشجو - معلم سال ۱۴۰۵ در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۴۶۰ هزار متقاضی در سلامت و آرامش کامل برگزار شد.

 پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود
۱۰ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پایان تدریجی گرمای تابستان؟/ پیش‌بینی جدید هواشناسی از کاهش دما در کشور/ تهران از این روز خنک‌تر می‌شود

در حالی که گرمای تابستان همچنان در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد، پیش‌بینی‌های هواشناسی از کاهش نسبی دما در روزهای پایانی مردادماه خبر می‌دهد؛ تغییری که به گفته کارشناسان، قرار نیست به‌صورت ناگهانی رخ دهد و به‌تدریج و با عبور سامانه‌های جوی مختلف اتفاق خواهد افتاد.