قیمت طلا امروز




 روزنامه پیام ما / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

رسانه و حفاظت از حیات‌وحش

بررسی نقش کلیدی رسانه‌های تخصصی در افزایش آگاهی عمومی، پیوند میان متخصصان و جامعه، و ترویج ضرورت حفاظت از حیات‌وحش و محیط‌زیست ایران.
 رسانه و حفاظت از حیات‌وحش

برای من، به‌عنوان یک فعال در حوزه حفاظت از حیات‌وحش، «پیام ما» فقط یک روزنامه نیست؛ رسانه‌ای است که صدای طبیعت را به گوش جامعه می‌رساند. در شرایطی که مسائل محیط‌زیست و تنوع زیستی معمولاً در اولویت رسانه‌ها و حتی سیاست‌گذاری‌های کشور قرار نمی‌گیرند، وجود رسانه‌ای که با جدیت و استمرار این موضوعات را دنبال کند، بسیار ارزشمند است.

به نظرم مهم‌ترین نقطه قوت «پیام ما» این است که توانسته پلی میان متخصصان، فعالان محیط‌زیست و مردم باشد. مطالب این روزنامه هم برای پژوهشگران و کارشناسان قابل‌استفاده است و هم برای کسانی که شاید تا امروز ارتباط چندانی با مسائل محیط‌زیست نداشته‌اند. این ویژگی باعث می‌شود موضوعی که به زندگی همه ما گره خورده، از فضای تخصصی خارج شود و به دغدغه‌ای عمومی تبدیل شود.

ما امروز بیش از هر زمان دیگری به چنین رسانه‌هایی نیاز داریم. حفاظت از محیط‌زیست فقط دغدغه فعالان این حوزه نیست؛ مسئله‌ای است که با سلامت، امنیت، اقتصاد و آینده همه ما پیوند خورده است. هرچه آگاهی عمومی بیشتر شود، امید به حفاظت مؤثرتر از طبیعت و گونه‌های ارزشمند کشور نیز بیشتر خواهد شد و «پیام ما» در این مسیر نقش مهمی ایفا کرده است.

اگر بخواهم از نقطه‌ای برای بهبود بگویم، احساس می‌کنم این روزنامه هنوز آن‌گونه که شایسته است، در میان عموم مردم شناخته نشده است؛ درحالی‌که محتوای آن ظرفیت اثرگذاری بسیار بیشتری دارد. امیدوارم این رسانه بتواند بیش‌ازپیش دیده شود و مخاطبان گسترده‌تری پیدا کند، زیرا هرچه صدای «پیام ما» بلندتر شنیده شود، صدای محیط‌زیست و طبیعت ایران نیز رساتر خواهد بود.

روز خبرنگار را به همه خبرنگاران، به‌ویژه خبرنگاران دغدغه‌مند حوزه محیط‌زیست و خانواده «پیام ما»، تبریک می‌گویم. امیدوارم با وجود همه دشواری‌ها، همچنان با همان انگیزه و مسئولیت‌پذیری، روایتگر طبیعت و مدافع حق نسل‌های آینده برای داشتن سرزمینی سالم و زنده باشند.





 مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس
۱۳ ساعت قبل / سایت رکنا

مرگ تلخ 3 نفر در تصادف شاخ به شاخ سمند با دنا در هرمزگان + عکس

حوادث رکنا: برخورد رخ‌به‌رو یک دستگاه سمند سوخت‌بر با خودروی دنا در آزادراه خلیج فارس در استان هرمزگان، به جان‌باختن 3 نفر و سوختن کامل خودروی سوخت‌بر منجر شد.

 ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ظفرقندی: کشور بدون انسجام ملی نمی‌تواند از بحران عبور کند

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: کشور بدون انسجام ملی و بدون همه ایرانیان نمی‌تواند از بحران عبور کند.

 میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟
۱۰ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - چرا تشخیص اضطراب در کودکان دشوار است؟

در این مقاله با بررسی علائم پنهان، تفاوت‌های رشدی، علائم جسمی و رفتاری و همپوشانی با اختلالات دیگر، این موضوع را بررسی می‌کنیم.

 دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

دمای ۵۰ درجه و شرجی ۱۰۰ درصدی در بوشهر

هم‌زمان با ثبت دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد در برخی شهرستان‌های استان بوشهر، رطوبت هوا در شهرهای ساحلی به ۱۰۰ درصد رسید.

 نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نتایج اولیه کنکور ۱۴۰۵ اواخر شهریور اعلام می‌شود

رئیس سازمان سنجش گفت: نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۱۴۰۵ اواخر شهریورماه اعلام می‌شود و دانشگاه ها هر دو نیمسال را خواهند داشت.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.