قیمت طلا امروز




 روزنامه پیام ما / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

فهرست اسامی متهمان تراستی‌ها

اخباری از صدور اعلان قرمز اینترپل برای ۱۵ متهم پرونده تراستی‌های فروش نفت منتشر شده است. این فهرست هنوز توسط مراجع رسمی قضایی تأیید نشده است.
 فهرست اسامی متهمان تراستی‌ها

گام‌های قضایی برای پیگرد متهمان تراستی‌های نفت

به دنبال پیگیری‌های قضایی در خصوص پرونده تراستی‌های فروش نفت، گزارش‌هایی مبنی بر صدور اعلان قرمز (Red Notice) توسط پلیس بین‌الملل (اینترپل) برای ۱۵ تن از افراد مرتبط با این پرونده منتشر شده است. این اقدام بیانگر تشدید نظارت‌ها و تلاش دستگاه قضا برای بازگرداندن متهمان و برخورد با مفاسد احتمالی در چرخه فروش نفت است. وضعیت فهرست‌های منتشرشده

در روزهای اخیر، فهرستی از اسامی افراد تحت تعقیب در رسانه‌ها بازتاب گسترده‌ای داشته است. در این فهرست که انتساب آن به مراجع رسمی هنوز به تأیید نهایی نرسیده، نام افرادی همچون «احسان تحیری»، عظیم، محمد و مهدی سواری‌پور، حسین قادسی، پیمان بابانژاد، ابراهیم محسنی بازرگانی، کاظم حیدرزاده، حسن علائی، کیوان معنوی طهرانی، فرهاد رحیمی، کریم مجیدپورستاری، حسین فتحی و علیرضا افشار تبریزی دیده می‌شود. ضرورت رعایت احتیاط قضایی

لازم به ذکر است که انتشار این اسامی در فضای مجازی و رسانه‌ای، لزوماً به معنای اثبات مجرمیت قطعی در دادگاه نیست. از آنجا که فهرست اسامی هنوز از سوی قوه قضاییه به‌صورت رسمی و تأییدشده منتشر نشده است، انتساب اتهامات به افراد مذکور صرفاً در چارچوب اخبار رسانه‌ای قابل ارزیابی است. دستگاه قضایی کشور تاکنون تأکید کرده است که تمامی مراحل رسیدگی به این پرونده‌های کلان اقتصادی با دقت و رعایت موازین قانونی دنبال خواهد شد تا حقوق بیت‌المال استیفا گردد.





 نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم
۵۲ دقیقه قبل / روزنامه شرق

نمی‌دانم کجا ایستاده‌ام و چه باید بگویم

«دایی وانیا» برای حسن معجونی فقط بازخوانی و اجرای یکی از شناخته‌شده‌ترین متن‌های چخوف نیست؛ مواجهه‌ای دوباره با آدم‌هایی است که در میانه ملال، ناکامی، عشق‌های نافرجام و رؤیاهای ازدست‌رفته، همچنان به زندگی چنگ می‌زنند. معجونی که سال‌هاست نامش با تئاتر و تجربه‌های متفاوت اجرائی گره خورده، این‌ بار به سراغ جهانی رفته که شاید بیش از همیشه به زمانه ما نزدیک است.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.

 نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

نابغه‌ای که ۱۴ ماهه لیسانس ریاضیات گرفت

برای خیلی‌ها، چهار سال زمان طبیعی برای تمام کردن دوره کارشناسی است؛ اما ایوانا پولیاشنکو، دانشجوی ۱۹ ساله دانشگاه ایالتی جورجیا، تصمیم گرفت این مسیر را با سرعتی بسیار بیشتر طی کند. او توانست دوره کارشناسی ریاضی خود را در تنها ۱۴ ماه به پایان برساند؛ مسیری فشرده که شامل ساعت‌های طولانی کلاس، مطالعه در قطار و شب‌هایی بود که تا نیمه‌شب به درس خواندن می‌گذشت.

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/29

k: بازار

 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.

 تلاطم بورس در مرز حساس
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تلاطم بورس در مرز حساس

بورس تهران پس از رشد 60درصدی از ابتدای سال، اکنون در آستانه ورود شاخص کل به کانال ۶‌میلیون واحدی با احتیاط بیشتری حرکت می‌کند. نزدیک شدن به این مرز روانی، از یک‌سو میل برخی معامله‌گران به شناسایی سود را افزایش داده و از سوی دیگر، بخشی از سرمایه‌گذاران همچنان به تداوم روند صعودی امیدوارند. همین وضعیت، بازار را در نقطه‌ای مردد قرار داده است. با وجود چهارمین هفته متوالی مثبت بورس، دو سناریو برای مسیر پیش‌روی بازار سهام مطرح است. در سناریوی نخست، عطش خریداران می‌تواند عرضه‌های ایجادشده در بازار را جذب کند و تداوم حضور ارزش معاملات در سطوح بالا نیز می‌تواند به عبور شاخص از مرز ۶‌میلیون واحد و رسیدن به ارتفاعات بالاتر منجر شود. اما در سناریوی دیگر، رشدهای اخیر زمینه شناسایی سود را فراهم می‌کند و کاهش قدرت تقاضا می‌تواند شاخص را وارد فصل جدیدی از نوسان و استراحت کند. کارشناسان معتقدند، واکنش بورس …