قیمت طلا امروز




 سایت نی نی بان / ۱۴ ساعت قبل

اگر هر روز تخم‌مرغ می‌خورید، این مطلب را حتما بخوانید

تخم‌مرغ یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای صبحانه است، اما آیا مصرف آن برای کبد مفید است یا می‌تواند خطر کبد چرب را افزایش دهد؟
 اگر هر روز تخم‌مرغ می‌خورید، این مطلب را حتما بخوانید

همشهری آنلاین: تخم‌مرغ یکی از محبوب‌ترین گزینه‌ها برای صبحانه است، اما آیا مصرف آن برای کبد مفید است یا می‌تواند خطر کبد چرب را افزایش دهد؟ متخصصان می‌گویند پاسخ به وضعیت سلامت فرد و الگوی کلی تغذیه بستگی دارد و یک ماده غذایی به‌تنهایی نمی‌تواند سلامت کبد را تعیین کند.

به گفته دکتر رابرت اس. براون جونیور، متخصص بیماری‌های کبدی در Weill Cornell Medicine، ارتباط میان مصرف تخم‌مرغ و سلامت کبد پیچیده‌تر از بسیاری از مواد غذایی است. او می‌گوید میوه‌ها، سبزیجات و پروتئین‌های گیاهی به‌طور کلی برای سلامت کبد مفید هستند، در حالی که مصرف الکل، گوشت‌های فوق‌فرآوری‌شده و شیرینی‌های حاوی قند بالا می‌توانند به کبد آسیب بزنند. تخم‌مرغ اما در نقطه‌ای بین این دو قرار می‌گیرد.

یکی از مزایای تخم‌مرغ، پروتئین سیرکننده آن است. پروتئین علاوه بر تأمین انرژی، می‌تواند از پرخوری در ساعات بعدی جلوگیری کند. در یک مطالعه، افراد مبتلا به چاقی که صبحانه خود را با دو تخم‌مرغ شروع کرده بودند، در ادامه روز کالری کمتری نسبت به افرادی که صبحانه حاوی غلات مصرف کرده بودند دریافت کردند.

کولین موجود در تخم‌مرغ نیز برای سلامت کبد اهمیت دارد. دکتر براون می‌گوید افرادی که کولین بیشتری دریافت می‌کنند، معمولاً خطر کمتری برای ابتلا به کبد چرب دارند. البته کولین را می‌توان از مواد غذایی دیگری مانند ماهی، حبوبات، سویا و سبزیجات خانواده کلم نیز دریافت کرد.

اما بخش چالش‌برانگیز ماجرا کلسترول تخم‌مرغ است. تخم‌مرغ کلسترول نسبتاً بالایی دارد و در افرادی که سطح کلسترول خونشان بالاست، مصرف زیاد آن ممکن است نیاز به توجه بیشتری داشته باشد.

بنابراین، پاسخ به این سؤال که «آیا تخم‌مرغ برای کبد مفید است؟» به رژیم غذایی کلی و وضعیت متابولیک فرد بستگی دارد. اگر فرد سالم باشد و رژیم غذایی متنوع و سرشار از مواد مغذی داشته باشد، تخم‌مرغ می‌تواند جای مناسبی در برنامه غذایی او داشته باشد. اما افراد دارای کلسترول بالا ممکن است بهتر باشد تخم‌مرغ را با دفعات کمتری مصرف کنند. وقتی تخم‌مرغ می‌خوریم، چه اتفاقی برای کبد می‌افتد؟

افرادی که به بیماری کبد چرب مرتبط با اختلال متابولیک (MASLD) مبتلا هستند یا می‌خواهند از ابتلا به آن پیشگیری کنند، ممکن است درباره …




 قیمت تتر امروز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با افزایش 0.02 درصدی، به 188,220 (یکصد و هشتاد و هشت هزار و‌ دویست و بیست) تومان رسید.

 کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

کاپیتان جدید بارسلونا: بازوبند به او می‌آید

رافینیا 29 ساله کاپیتانی با لیاقت و شایستگی است، از آن دست کاپیتان‌هایی که ارزش خود را با عمل ثابت می‌کنند.

 سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

سقف وام مسکن در تهران ۲ میلیارد تومان شد

آرمان امروز : هیات عالی بانک مرکزی با افزایش سقف تسهیلات پرداختی از محل اوراق گواهی حق تقدم برای ساخت و خرید واحد مسکونی و ودیعه و جعاله موافقت کرد.هیات عالی بانک مرکزی در راستای حمایت از متقاضیان تسهیلات مسکن، تقویت عرضه و تقاضای بخش مسکن و افزایش قدرت خرید و حمایت از مستاجرین با [ ]

 بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

بدهی عمومی آمریکا از 40 هزار میلیارد دلار فراتر رفت - تسنیم

برای اولین بار در تاریخ حجم بدهی عمومی دولت آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار فراتر رفت.

 آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات شوراها

آرمان امروز : رئیس ستاد انتخابات کشور با اعلام فراهم بودن امکان برگزاری انتخابات، گفت: در صورت تأیید شورای عالی امنیت ملی، هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و ستاد انتخابات وزارت کشور آمادگی کامل برای برگزاری آن را ظرف دو ماه آینده دارد. علی زینی وند رئیس ستاد انتخابات کشور در گفت و گویی در [ ]

 قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟

قیمت بیت کوین امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد 1405 چند؟

اقتصادنیوز:بیت کوین امروز با افزایش 1.02 درصدی به 64,896 (شصت و چهار هزار و هشتصد و نود و شش) دلار رسید.

 آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

آرایشگر زن در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان در دوره قاجار + عکس

تصویری قدیمی از یک آرایشگر زن را در حال گرفتن شپش سر یک زن جوان و در دوره قاجار می‌بینید.

 انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن زیر ذره‌بین دیوان محاسبات

دیوان محاسبات کشور در خصوص انحراف عملکرد صندوق ملی مسکن از مأموریت‌های قانونی هشدار داد