قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

رئیس کمیسیون انرژی: کارگروه ویژه بنزین در مجلس تشکیل شد

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از تشکیل کارگروه ویژه بررسی سوخت به خصوص بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها خبر داد.
 رئیس کمیسیون انرژی: کارگروه ویژه بنزین در مجلس تشکیل شد

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام موسی احمدیامروز چهارشنبه  در نشست خبری گفت: در بحث بنزین، هر تغییر و سیاستی در حامل‌های انرژی روی زندگی مردم اثر دارد؛ ما در کمیسیون جلسات متعددی با شرکت ملی پخش و پالایش که توزیع‌کننده بنزین است، داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه در جنگ، مدیریت خوبی در بحث بنزین انجام شد، افزود: بخشی از منابع بنزین ما از تولید پتروشیمی و بخشی نیز از واردات تأمین می‌شود و در شرایط جنگی با محاصره مواجه بودیم، اما با مدیریت خوبی که صورت گرفت، این موضوع مدیریت شد. نوشته های مشابه تشکیل کمیسیون مشترک ایران-ارمنستان برای حل آلودگی ارس 1403/02/28 بررسی شکایت از «ظهره‌وند» در هیات نظارت؛ پاسخ به دادسرای رسانه ارسال شد 1404/05/07

وی افزود: برای مدیریت مصرف، دستگاه‌های اجرایی سناریوهایی تعریف کردند که در آن، گاهی پایلوت اجرا می‌کنند. الان به این نتیجه رسیده‌اند که اگر اطلاع‌رسانی و توضیحات لازم ارائه می‌شد و همان توضیحاتی که در جلسات کارشناسی مطرح شده بود، به مردم گفته می‌شد، مشکل خاصی نداشتیم.

سناریوهای مدیریت ناترازی

احمدی با اشاره به تشکیل سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی را دنبال کردیم، گفت: چند سناریو برای مدیریت ناترازی داریم؛ یکی افزایش تولید، دیگری افزایش قیمت و مورد دیگر بهینه‌سازی است. آخرین سناریو نیز مدیریت مصرف است که از مردم خواستیم با توجه به وضعیت فعلی، اتفاقات جنگ و شرایط تولید و پالایشگاه‌ها، در این زمینه کمک کنند.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره تنوع‌سازی سبد انرژی اظهار کرد: در این زمینه با شرکت ملی پالایش و پخش صحبت کردیم و جایگاه‌های سی‌ان‌جی فعال شده و در برخی جایگاه‌ها سی‌ان‌جی را به صورت رایگان در اختیار مردم قرار می‌دهند، چون می‌تواند جایگزین بنزین شود و سی‌ان‌جی نیز در داخل تولید می‌شود و در این زمینه مشکلی نداریم.

احمدی با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون انرژی افزود: دو روز پیش جلسه سنگینی در کمیسیون انرژی با حضور سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش برگزار شد. در این جلسه، سناریوها و برنامه‌هایی که می‌تواند در مدیریت مصرف اثرگذار …





 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

معاون نیروی انسانی ارتش جمهوری اسلامی ایران از گسترش تنوع رشته‌های پذیرش دانشجو در گروه‌های آزمایشی ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی در دانشکده‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران از طریق آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ خبر داد.

 جنایت خونین آقای آشپز در رستوران
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جنایت خونین آقای آشپز در رستوران

مردی که در یک رستوران به عنوان آشپز  مشغول کار بود، همکارش را به قتل را رساند و ۲ نفر دیگر را زخمی کرد.

 هوای تهران ناسالم شد
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

هوای تهران ناسالم شد

کیفیت هوای تهران در وضعیت ناسالم قرار گرفت.

 کنکور ۱۴۰۵ در سلامت کامل برگزار شد
۲۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کنکور ۱۴۰۵ در سلامت کامل برگزار شد

رییس سازمان سنجش آموزش کشور تاکید کرد: آزمون سراسری پذیرش دانشجو - معلم سال ۱۴۰۵ در گروه‌ آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح روز جمعه ۳۰ مرداد ماه با رقابت بیش از ۴۶۰ هزار متقاضی در سلامت و آرامش کامل برگزار شد.

 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۲۰ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.