قیمت طلا امروز




 سایت عصر خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

وزیر کشور: آماده همکاری و تعامل با نیروهای مسلح هستیم

وزیر کشور در پیام‌های جداگانه به فرماندهان جدید، ضمن آرزوی موفقیت برای ایشان، آمادگی وزارت کشور را برای همکاری و تعامل هم‌افزا با نیروهای مسلح اعلام کرد.
 وزیر کشور: آماده همکاری و تعامل با نیروهای مسلح هستیم

اسکندر مومنی وزیر کشور در پیام‌های جداگانه، انتصاب فرماندهان جدید نیروهای مسلح و بسیج را تبریک گفت و بر آمادگی وزارت کشور برای همکاری و هماهنگی با نهادهای نظامی و امنیتی تأکید کرد.

به گزارش فرارو، در پیام‌های وزیر کشور خطاب به سردار سرلشکر علی عبداللهی آمده است: نوشته های مشابه سخنگوی دولت: رفع فیلترهای سکوها به واسطه تعامل موجود ادامه دار خواهد بود 1403/10/19 فوری/ وزیر کشور پاکستان عازم تهران شد 1405/03/30

این انتصاب که نشان از سوابق درخشان، درایت و تفکر راهبردی‌تان در عرصه‌های نظامی و امنیتی کشور دارد، نویدبخش ارتقای بیش از پیش قدرت، اقتدار و هم‌افزایی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است.

وزارت کشور آمادگی کامل خود را برای هماهنگی و همکاری همه‌جانبه با ستاد کل نیروهای مسلح در راستای تثبیت امنیت پایدار و تحکیم اقتدار ملی اعلام می‌کند.

ضمن گرامیداشت یاد و خاطره و مجاهدت‌های امیر سپهبد موسوی در دفاع از ایران اسلامی، از درگاه خداوند متعال، توفیقات روزافزون جناب‌عالی را در تحقق تدابیر فرماندهی معظم کل قوا مسئلت دارم.

در پیام وزیر کشور خطاب به سردار سرلشکر احمد وحیدی آمده است: تجارب مدیریتی ارزنده‌تان در مسئولیت‌های گوناگون حاکمیتی و دفاعی، سرمایه‌ای بس بزرگ برای تقویت بیش از پیش دژ محکم دلاورمردان سپاه و اقتدار روزافزون جبهه مقاومت است. آمادگی وزارت کشور برای تعامل همه‌جانبه و هم‌افزا با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را اعلام …



 اظهارات معاون وزیر کشور درباره ذخایر دارویی و کالا‌های اساسی
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

اظهارات معاون وزیر کشور درباره ذخایر دارویی و کالا‌های اساسی

معاون وزیر کشور گفت: ذخایر دارویی و کالا‌های اساسی کشور در وضعیت مناسبی قرار دارد.



 سرلشکر صفوی: پاسخ ایران پیش‌دستانه است!
۵ ساعت قبل / سایت روزنو

سرلشکر صفوی: پاسخ ایران پیش‌دستانه است!

سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا به مناسبت ۳۱ مردادماه، روز صنعت دفاعی پیامی منتشر کرد.

 هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

هزاران شهروند ایرانی در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: هزاران شهروند ایرانی اعم از کودکان، زنان، مردان و سالخوردگان؛ از مردم عادی گرفته تا مسئولان، دانشمندان، نیروهای نظامی و انتظامی، روحانیون و کارگران و دانشجویان در عملیات‌های تروریستی جان خود را از دست داده‌اند.

 با حکم رئیس قوه قضاییه عبداللهی دادستان انتظامی قضات شد
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

با حکم رئیس قوه قضاییه عبداللهی دادستان انتظامی قضات شد

رئیس قوه قضاییه در حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین عبداللهی را به سمت دادستان انتظامی قضات منصوب کرد.

 روایت قالیباف از بی‌اعتنایی کشورهای منطقه به اظهارات خصمانهٔ ترامپ - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روایت قالیباف از بی‌اعتنایی کشورهای منطقه به اظهارات خصمانهٔ ترامپ - تسنیم

رئیس مجلس نوشت: پیام‌های متعددی از کشورهای همسایه برای شکل‌دهی ترتیبات امنیتی و اقتصادی جدید دریافت کرده‌ایم.

 گرانی مسکن، پشت نقاب تورم
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

گرانی مسکن، پشت نقاب تورم

حبیب قاسمی

 صداقت با مردم، آری؛ روایتِ ناامیدی، نه
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

صداقت با مردم، آری؛ روایتِ ناامیدی، نه

کشور در شرایط فوق‌العاده حساسی قرار دارد؛ شرایطی که هم مسئولان باید حقیقت را با مردم در میان بگذارند و هم مراقب باشند حقیقت را به روایت ناامیدی تبدیل نکنند. مردم از شنیدن واقعیت نمی‌ترسند؛ از دیدن بی‌عملی می‌ترسند. و شاید مهم‌ترین مطالبه امروز جامعه این باشد: کمتر درباره سختی شرایط سخن بگویید و بیشتر نشانه‌های اصلاح، هماهنگی و قاطعیت را در عمل نشان دهید.



نسخه تکراری تحریم
خبرگزاری جام جم

نسخه تکراری تحریم

دونالد ترامپ مدعی گسترده شدن شبکه تحریمی علیه ایران شد و تهدید کرد هر کشور، شرکت یا مؤسسه‌ای که به تجارت و همکاری مالی با تهران ادامه دهد، با مجازات‌های سنگی...
گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین

کاهش درآمد‌های نفتی، دشواری دسترسی به منابع ارزی و هشدار درباره تبعات اجتماعی بحران اقتصادی، شکاف میان دو رویکرد در سیاست‌گذاری کشور را آشکارتر کرده است؛ یک سو بر تنش‌زدایی و احیای دیپلماسی برای نجات اقتصاد تأکید می‌کند و سوی دیگر همچنان بر ادامه تقابل اصرار دارد؛ در حالی که هزینه این اختلاف رویکرد بیش از همه بر دوش معیشت مردم سنگینی می‌کند.
چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین

مگر تفاهم اسلام‌آباد با هماهنگی ارکان کشور شکل نگرفت؟ مگر تیم مذاکره‌کننده، تیم ملی ایران نبود؟ مگر با اجازه‌ی رهبری نرفتند و توافق نکردند؟ خب تا اینجا چه ایرادی به آن دارید؟ بعید است ندانید که فرماندهان نهاد نظامی صاحب آن خبرگزاری در شعام به توافق و مذاکره‌ی مستقیم رای مثبت داده‌اند. آنها باور دارند که امروز بهترین زمان توافق است.
جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
سایت نورنیوز

جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان

جامعه ایران پس از تجربه دو جنگ سهمگین 12 و 40 روزه،اکنون دروضعیتی خاص قراردارد.وضعیتی که با ادامه سایه تهدید نظامی وآغاز موجی از فشارهای اقتصادی،جامعه رادرموقعیت تعلیق قرار داده است.«گذرگاه» درنشست حاضر میزبان دکتر پرویز امینی،عضو هیئت علمی دانشگاه است تاازمنظر جامعه‌شناسی سیاسی، شرایط کنونی ایران راتبیین کند،و ضرورت‌ها و اولویت‌های گذر از این وضعیت برشمارد.
گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟
سایت تابناک

گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟

بعد از مطرح شدن اسامی متعدد برای ریاست سازمان صداوسیما در دوره جدید، حالا اسامی به چهار نفر تقلیل یافته و احتمالاً گزینه نهایی از بین این چهار نفر خواهد بود.
جنگ روی حالت «خودکار»!
سایت فرارو

جنگ روی حالت «خودکار»!

تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز همچنان در سطحی پایین قرار دارد و تهران و واشنگتن هر دو از نبود مذاکرات خبر می‌دهند. جنگ در خاورمیانه وارد مرحله‌ای شده که تحولات آن شتابی مستقل پیدا کرده‌اند؛ وضعیتی که در آن حتی برخی کشورهای خلیج فارس نیز ممکن است کنترل چندانی بر اتفاق بعدی نداشته باشند.