
به گزارش فرتاک نیوز،
هواداران خیبر خرمآباد پس از شکست خانگی تیمشان مقابل پیکان در هفته سوم لیگ برتر، اعتراض خود را به عملکرد تیم و کادر فنی نشان دادند و علیه فراز کمالوند شعار «حیا کن، رها کن» سر دادند.
خیبر در این مسابقه با وجود تلاش برای کسب نخستین پیروزی فصل، در نهایت با نتیجه ۳ بر ۲ برابر پیکان شکست خورد تا سومین هفته لیگ برتر نیز بدون پیروزی برای شاگردان کمالوند به پایان برسد. این نتیجه فشار روی نیمکت خیبر را افزایش داده است.
تیم خرمآبادی در دو هفته ابتدایی نیز نتوانسته بود به برد برسد و مقابل فجرسپاسی و مس شهر بابک به تساوی دست یافته بود. حالا شکست برابر پیکان باعث شده شروع فصل برای کمالوند و شاگردانش برخلاف انتظارات پیش برود.
واکنش هواداران در ورزشگاه تختی نشان داد که صبر آنها خیلی زود به پایان رسیده است. شعارهای اعتراضی علیه کمالوند، این سرمربی را به نخستین مربی لیگ برتر در فصل جاری تبدیل کرد که با چنین واکنش مستقیمی از سوی هواداران مواجه میشود.
کمالوند حالا فرصت زیادی برای تغییر شرایط …












