قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱ ساعت قبل

از سه سیمرغ تا «مختارنامه»؛ روایت زندگی مسعود ولدبیگی

مسعود ولدبیگی در پشت صحنه سینما و مقابل دوربین درخشید و با نقش نجدة بن عامر در «مختارنامه» در یادها ماند.
 از سه سیمرغ تا «مختارنامه»؛ روایت زندگی مسعود ولدبیگی

به گزارش فرتاک نیوز،

 مسعود ولدبیگی، چهره‌پرداز و بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون ایران، با نقش‌آفرینی در «مختارنامه» و سه سیمرغ بلورین، نامی ماندگار در هنر ایران شد. سالروز تولد مسعود ولدبیگی

۶ شهریور، سالروز تولد مسعود ولدبیگی، فرصتی برای مرور زندگی و کارنامه هنرمندی است که بخش مهمی از عمر خود را در سینما و تلویزیون ایران سپری کرد. ولدبیگی متولد ۶ شهریور ۱۳۱۴ بود و علاوه بر بازیگری، یکی از چهره‌پردازان شناخته‌شده سینمای ایران به شمار می‌رفت.

او در طول فعالیت هنری خود در پروژه‌های متعددی حضور داشت و همکاری با کارگردانان مطرح سینمای ایران، بخشی از کارنامه حرفه‌ای او را شکل داد. مهارت ولدبیگی در طراحی چهره و گریم باعث شد نام او بارها در میان نامزدها و برگزیدگان جشنواره فیلم فجر قرار بگیرد. سه سیمرغ بلورین برای چهره‌پردازی

یکی از مهم‌ترین بخش‌های کارنامه مسعود ولدبیگی، موفقیت او در جشنواره فیلم فجر بود. او برای چهره‌پردازی فیلم‌های «پرده آخر»، «از کرخه تا راین» و «زشت و زیبا» موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی شد.

این موفقیت‌ها ولدبیگی را در شمار چهره‌های پرافتخار حوزه چهره‌پردازی سینمای ایران قرار داد. او همچنین برای فیلم‌هایی مانند «دمرل»، «عاشقانه» و «دوئل» در جشنواره فیلم فجر نامزد دریافت جایزه شد.

فعالیت‌های او تنها به سینما محدود نبود و در مجموعه‌های تلویزیونی متعددی نیز به عنوان چهره‌پرداز و بازیگر حضور داشت. «آتش بدون دود»، «کوچک جنگلی»، «شیخ مفید»، «مختارنامه» و «ستایش» از جمله مجموعه‌هایی هستند که نام ولدبیگی در کارنامه آنها دیده می‌شود.

نجدة بن عامر؛ نقشی که ماندگار …



 بازگشت محسن نامجو به ایران پس از سال‌ها اقامت در خارج
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

بازگشت محسن نامجو به ایران پس از سال‌ها اقامت در خارج

محسن نامجو، آهنگساز و خواننده موسیقی تلفیقی، با انتشار ویدئویی از تصمیم خود برای بازگشت به ایران و سپری کردن سال‌های پیش رو در کنار خانواده خبر داد.

 خوش‌آمدید آقای نامجو...
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

خوش‌آمدید آقای نامجو...

به این واژه خوش‌آمد دقت کنید، نه از منظر بیان تعارف و یا حتی ادب نگه‌داشتن هنگام استقبال از میهمان، به خود ترکیب دقت کنید. یعنی کسی که با آمدنش خوشی به آن مکان آورده است. به این معنا و با تأکید بر کُنه این ترکیب، محسن نامجو خوش‌آمده است، آن هم نه در مقام میهمان که به‌عنوان صاحب‌خانه.

 باور به حذف رقبای کم‌جان برای بقا
۱۸ ساعت قبل / روزنامه ستاره صبح

باور به حذف رقبای کم‌جان برای بقا

گاهی فکر می‌کنم زیستن در جهان سوم حق ماست.

 «تار» در قلب خطر؛ اهالی موسیقی در روزهای پرحادثه پشت ایران هستند
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

«تار» در قلب خطر؛ اهالی موسیقی در روزهای پرحادثه پشت ایران هستند

دل نوشته حامد زمانی برای نسل جدید، تصمیم وصال علوی درباره یک پروژه، روایت وزیر نیرو از اقدام شجاعانه علی قمصری، خبر بازگشت محسن نامجو به ایران از جمله اخبار هنرمندان در فضای مجازی است.

 خوش‌تیپ‌ترین چهره‌های مشهور ۲۰۲۶ انتخاب شدند + عکس
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

خوش‌تیپ‌ترین چهره‌های مشهور ۲۰۲۶ انتخاب شدند + عکس

مجله «وینتی فر» فهرستی از خوش‌تیپ‌ترین چهره‌های مرد سال ۲۰۲۶ را منتشر کرد که حضور چند ستاره شناخته‌شده سینما و موسیقی در رتبه‌های نخست آن مورد توجه قرار گرفت...

 محصول مشترک تارانتینو، برد پیت و دیوید فینچر صاحب اسم رسمی شد
۲۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

محصول مشترک تارانتینو، برد پیت و دیوید فینچر صاحب اسم رسمی شد

فیلم جدید دیوید فینچر با عنوان «ماجراهای هرچه عجیب‌تر کلیف بوث» ساخته شده و برد پیت بار دیگر در نقش بدلکار و شخصیت مرموز و دوست‌داشتنی «کلیف بوث» ظاهر می‌شود.



چهره‌های مشهور و اینفلوئنسرها‌، ماشین تبلیغاتی سینما ‌
روزنامه هفت صبح

چهره‌های مشهور و اینفلوئنسرها‌، ماشین تبلیغاتی سینما ‌

کمپین‌های پرزرق‌وبرق سینمایی با حضور سلبریتی‌ها و اینفلوئنسرها، پیش از نمایش فیلم، تصویری از موفقیت آن می‌سازند
اصغر فرهادی و مهاجرت تولید
روزنامه هفت صبح

اصغر فرهادی و مهاجرت تولید

‌فرهادی برای «قصه‌های موازی» سه سال در آمریکا زندگی کرد، تحقیق کرد و نوشت
سایت فرارو

علت تأخیر در انتشار قسمت هفتم «بامداد خمار» چه بود؟

راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!
خبرگزاری ایسنا

راز بیمارانی که از موزه به بیمارستان رفتند!

یک گردشگر وارد موزه‌ای در فلورانس می‌شود، مقابل یک شاهکار می‌ایستد و چند دقیقه بعد دیگر حالش خوب نیست. قلبش تند می‌زند، سرش گیج می‌رود و جهان اطرافش شکل عادی خود را از دست می‌دهد. این صحنه آن‌قدر در فلورانس تکرار شد که یک روان‌پزشک شروع به ثبت پرونده‌هایشان کرد؛ ماجرایی که بعدها با نام «سندرم استاندال» مشهور شد.
قاب‌های کوچکی از ایران + عکس
خبرگزاری ایسنا

قاب‌های کوچکی از ایران + عکس

قلمدان‌های لاکی، از ظریف‌ترین جلوه‌های هنر ایرانی، روزگاری وسیله‌ای برای نگهداری قلم بودند اما به‌تدریج به بوم‌های کوچکی برای نمایش نقاشی، تذهیب و روایت‌های تاریخی و ادبی از ایران تبدیل شدند؛ هنری که در دوره قاجار به اوج ظرافت رسید و امروز نمونه‌هایی از آن در موزه‌های معتبر جهان، بخشی از نبوغ و مهارت استادکاران ایرانی را روایت می‌کند.
چرا مهدی اخوان‌ثالث موسیقی را کنار گذاشت؟
سایت عصرایران

چرا مهدی اخوان‌ثالث موسیقی را کنار گذاشت؟

«اخوان» پیش از شعر، به موسیقی روی آورد که با منع جدی پدر روبرو شد و برخلاف میل خود، موسیقی را کنار گذاشت.