قیمت طلا امروز




 سایت فرتاک / ۱۵ ساعت قبل

مراسم یادبود ۱۶۸ دانش‌آموز شهید مدرسه میناب در نیکاراگوئه برگزار شد

مراسم یادبود ۱۶۸ دانش‌آموز شهید مدرسه ابتدایی شجره طیبه میناب به همت دانشگاه بین‌المللی اونان ماناگوا و با حضور جمعی از مقامات نیکاراگوئه برگزار شد. این رویداد به یاد victims of military aggression آمریکا و رژیم صهیونیستی برگزار گردید.
 مراسم یادبود ۱۶۸ دانش‌آموز شهید مدرسه میناب در نیکاراگوئه برگزار شد

به گزارش فرتاک نیوز؛ این مراسم در صدوشصت‌وهشتمین روز حمله به مدرسه ابتدایی شجره طیبه میناب با شرکت بیش از ۲۵۰ دانشجو، اعضای هیأت علمی و نمایندگان مجلس ملی نیکاراگوئه برگزار شد.

رامین زارع، سفیر جمهوری اسلامی ایران در نیکاراگوئه، در سخنرانی خود به ابعاد تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد. او گفت: "این حادثه فقط یک تراژدی انسانی نیست بلکه آزمونی جدی برای اعتبار قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه است."

وی افزود: "آنچه در میناب اتفاق افتاد، تنها حمله به یک ساختمان نبود بلکه حمله به نمادهای حقوق بین‌الملل و آسیب به عملکرد سازمان‌های بین‌المللی در راستای حفاظت از غیرنظامیان بود."

سفیر ایران تأکید کرد: "مطالبات ما نه انتقام بلکه پاسخگو کردن است و خواهان احترام به منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل بشردوستانه هستیم."

مارلون زونیگا، معاون دانشگاه اونان، نیز در این مراسم ابراز همدردی و همبستگی مردم نیکاراگوئه با خانواده‌های شهدای میناب را اعلام کرد. او تصریح کرد: "به قربانیان نباید صرفاً به‌عنوان یک عدد و آمار نگریسته شود."

در حاشیه این مراسم، نمایشگاه عکسی از شهدای مدرسه میناب برپا و ویدئوکلیپی به زبان …



 معاون قوه قضائیه: خونخواهی قطعا در دستور کار ما قرار دارد و اتفاق خواهد افتاد + فیلم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

معاون قوه قضائیه: خونخواهی قطعا در دستور کار ما قرار دارد و اتفاق خواهد افتاد + فیلم

سراج با بیان اینکه خونخواهی قطعا در دستور کار ما قرار دارد، گفت: خواسته اول کل حاکمیت، نظام و مردم انتقام است که ان‌شاءالله این اتفاق خواهد افتاد.

 جلالی: در آستانه امضای قرارداد اجرایی راه‌آهن رشت-آستارا قرار داریم - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

جلالی: در آستانه امضای قرارداد اجرایی راه‌آهن رشت-آستارا قرار داریم - تسنیم

سفیر ایران در روسیه اعلام کرد که برنامه ریزی برای امضای قرارداد اجرایی راه‌آهن رشت-آستارا در حال انجام است.

 خطیب‌زاده: جبهه ترور شکست خورد
۵ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

خطیب‌زاده: جبهه ترور شکست خورد

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم اظهار کرد: تروریسم اقتصادی نیز همانند تروریسم خشونت‌آمیز، جنایت‌آمیز...



واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد
سایت اقتصادنیوز

واقعیت تلخ تنگه هرمز برای دونالد ترامپ | بازیگری پاکستان میان چهار قطب کلیدی منطقه | جنگ ایران نقطه پایان مشخصی ندارد

اقتصادنیوز: بحران تنگه هرمز پس از شش ماه بیش از هر چیز یک واقعیت را آشکار کرد: قدرت آمریکا از میان نرفته، اما قدرتی که فاقد یک راه‌حل سیاسی عملی باشد، دقیقا به چنین وضعیتی ختم می‌شود.
آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید اما ایران را تهدید می‌کند؟
سایت اقتصادنیوز

آتلانتیک: ترامپ ناخواسته به تهران گفت که اگر سلاح هسته‌ای داشته‌ باشید در امانید | چرا ترامپ با کره شمالی هسته‌ای کنار می‌آید …

اقتصادنیوز:گاهی اوقات هر کسی ممکن است حواسش پرت شود و حرفی بزند که نباید بر زبان بیاورد؛ اما وقتی رئیس‌جمهور ایالات متحده باشید، افشای آمار محرمانه ارسنال هسته‌ای یک کشور متخاصم و اعتراف به کارآمدی آن تسلیحات می‌تواند پیامدهای استراتژیک سنگینی به همراه داشته باشد.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| ساخت قفس‌های فلزی در اطراف مخازن سوخت امارات

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد
سایت تابناک

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد

با عمیق‌تر شدن روابط امنیتی بین قدرت‌های منطقه‌ای، مصر در حال تقویت مشارکت‌های کلیدی خود و در عین حال حفظ انعطاف‌پذیری استراتژیک خود است.
ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود
سایت تابناک

ایران «سلاحی قدرتمندتر از بمب اتم» پیدا کرد/ دستیابی به توافق جدید میان ایران و آمریکا آسان نخواهد بود

فروپاشی یادداشت تفاهم ایران و آمریکا که در ماه ژوئن به دست آمد، بی‌اعتمادی دو طرف را افزایش داده و دستیابی به توافق جدید آسان نخواهد بود.
سایت فرارو

نمایش باشکوه پهپادها در جشن «روز عشق»