قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۲ ساعت قبل

موفق هستید و نمی‌دانید! / ۱۰ نشانه پنهان موفقیت واقعی که خیلی‌ها به اشتباه نادیده می‌گیرند / اختلال درک موفقیت چگونه ذهن انسان را فریب می‌دهد؟

شاید برخلاف تصورمان، در زندگی بهتر از چیزی باشیم که احساس می‌کنیم؛ برای تشخیص موفقیت تنها کافی است نشانه‌های رشد، انعطاف‌پذیری و تعادل را در رفتار خود ببینیم.
 موفق هستید و نمی‌دانید! / ۱۰ نشانه پنهان موفقیت واقعی که خیلی‌ها به اشتباه نادیده می‌گیرند / اختلال درک موفقیت چگونه ذهن انسان را فریب می‌دهد؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ آن‌لیور لو کانف، عصب‌شناس و نویسنده، معتقد است بسیاری از افراد آن‌قدر درگیر رسیدن به موفقیت بعدی هستند که دستاوردهای فعلی خود را نمی‌بینند؛ او ۱۰ نشانه را معرفی می‌کند که می‌تواند نشان دهد فرد در مسیر درستی قرار دارد.

به گزارش فرارو به نقل از اینک، بسیاری از ما زمان زیادی را صرف این پرسش می‌کنیم که چگونه می‌توانیم در زندگی موفق‌تر شویم؛ اما شاید پرسش اصلی چیز دیگری باشد: چرا با وجود پیشرفت‌های واقعی، باز هم احساس موفقیت نمی‌کنیم؟

آن‌لیور لو کانف، عصب‌شناس و نویسنده و از کارکنان سابق گوگل، در کتاب «آزمایش‌های کوچک» به همین مسئله پرداخته است. او توضیح می‌دهد چگونه می‌توان از چرخه بی‌پایان تعقیب هدف بعدی خارج شد و در عوض، از خودِ مسیر رشد، تجربه کردن و مواجهه با ناشناخته‌ها لذت برد.

از نگاه او، مسئله بسیاری از افراد این نیست که باید دستاوردهای بیشتری داشته باشند، بلکه این است که دستاوردهای موجودشان را بهتر ببینند و به رسمیت بشناسند. این وضعیت را می‌توان تا حدی با مفهوم «دیس‌مورفیا» یا اختلال در ادراک مقایسه کرد. این اصطلاح معمولاً در ارتباط با تصویر بدنی به کار می‌رود؛ یعنی فرد تصور می‌کند ظاهرش بسیار متفاوت از چیزی است که دیگران می‌بینند.

اما چنین برداشت تحریف‌شده‌ای می‌تواند در حوزه‌های دیگری مانند وضعیت مالی یا بهره‌وری نیز رخ دهد. برای نمونه، برخی افراد با وجود آنکه از نظر مالی در وضعیت مناسبی قرار دارند، دائماً احساس می‌کنند از دیگران عقب مانده‌اند. در حوزه بهره‌وری نیز اصطلاح «دیس‌مورفیای بهره‌وری» برای توصیف افرادی به کار می‌رود که با وجود کار فراوان و نتایج قابل‌توجه، همچنان تصور می‌کنند به اندازه کافی کار نکرده‌اند.

آنا کودریا-رادو، نویسنده، پیش‌تر درباره تجربه شخصی خود از این وضعیت نوشته بود که با وجود انتشار کتاب، راه‌اندازی یک برنامه رسانه‌ای و میزبانی دو پادکست در مدت کمی بیش از یک سال، همچنان احساس می‌کرد «هیچ کاری انجام نداده است».

این فشار دائمی برای بیشتر کار کردن، بخشی از چیزی است که «بهره‌وری سمی» نامیده می‌شود؛ فرهنگی که در آن استراحت کردن گاه با احساس گناه همراه است. …



 هشدار گفتاردرمانگران؛ موبایل جای «یکی بگو، یکی بشنو» را برای کودکان نمی‌گیرد
۲۳ ساعت قبل / سایت رکنا

هشدار گفتاردرمانگران؛ موبایل جای «یکی بگو، یکی بشنو» را برای کودکان نمی‌گیرد

اجتماعی رکنا، استفاده طولانی‌مدت کودکان خردسال از موبایل و تبلت، با کاهش فرصت گفت‌وگوی واقعی و تعامل با والدین و همسالان، می‌تواند روند رشد زبانی و مهارت‌های ارتباطی آنان را تحت تأثیر قرار دهد؛ کارشناسان گفتاردرمانی تأکید دارند که حتی محتوای آموزشی و زبان دوم نیز بدون ارتباط دوسویه نمی‌تواند جایگزین گفت‌وگوی زنده شود.

 صدور قرار نهایی برای 43پرونده تراستی؛ 23پرونده به دادگاه رفت - تسنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

صدور قرار نهایی برای 43پرونده تراستی؛ 23پرونده به دادگاه رفت - تسنیم

رئیس کل دادگستری استان تهران از صدور قرار نهایی برای 43 پرونده تراستی و ارسال 23پرونده به دادگاه خبر داد.

 هشدار  درباره توزیع بنزین متانولی / خطر تخریب عصب بینایی شهروندان و نابودی موتور خودروها
۷ ساعت قبل / سایت رکنا

هشدار درباره توزیع بنزین متانولی / خطر تخریب عصب بینایی شهروندان و نابودی موتور خودروها

اجتماعی رکنا، در پی مطرح شدن طرح افزودن متانول به سبد سوخت کشور، رضا مختار، پژوهشگر ارشد حوزه انرژی با اعلام غیرقانونی و خطرناک بودن این اقدام تاکید کرد ورود حتی ۳ درصد متانول به بنزین، علاوه بر ایجاد خسارت‌های سنگین فنی به خودروها، از طریق تبخیر شدید و تبدیل بیوشیمیایی به اسید فرمیک در کبد، عصب بینایی رانندگان، کارگران جایگاه‌ها و شهروندان را تا مرز کوری کامل نابود می‌کند و نیازمند توقف بی‌درنگ است.

 یک‌هزار هکتار به سواحل مازندران اضافه شد
۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

یک‌هزار هکتار به سواحل مازندران اضافه شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ منطقه ساری گفت: سال‌های اخیر با کاهش تراز آب دریای خزر، بخش‌هایی از بستر و اراضی ساحلی از آب خارج شده و در مجموع حدود هزار هکتار به ساحل استان افزوده شده است.

 فیلم/ این مرد وقتی سیل آمد پولدار شد
۸ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم/ این مرد وقتی سیل آمد پولدار شد

حوادث رکنا: ویدئویی از سیلاب یکی از شهر ها، مردی را نشان می‌دهد که در میان جریان آب مشغول جمع‌آوری اسکناس‌هایی است که سیلاب با خود آورده است؛ اقدامی که در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.

 قهرمان‌های جوانی جمعیت معرفی می‌شوند| یک ماه فرصت برای ثبت‌نام
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قهرمان‌های جوانی جمعیت معرفی می‌شوند| یک ماه فرصت برای ثبت‌نام

فعالان حوزه جمعیت از پنجم شهریورماه فرصت دارند در چهارمین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت ثبت‌نام کنند.