قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

نفت امروز چند دلار شد؟ قیمت برنت و WTI کاهش یافت + جدول / خبر داغ بازار انرژی؛ قیمت نفت بعد از چند روز صعود نزولی شد / نفت ارزان شد؛ آخرین قیمت برنت و نفت آمریکا امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد را ببینید

قیمت نفت در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی تحت تاثیر دورنمای تقاضای جهانی ضعیف‌تر برای نفت خام در سال جاری، روند افزایشی روز گذشته را معکوس کرد و کاهش یافت.
 نفت امروز چند دلار شد؟ قیمت برنت و WTI کاهش یافت + جدول / خبر داغ بازار انرژی؛ قیمت نفت بعد از چند روز صعود نزولی شد / نفت ارزان شد؛ آخرین قیمت برنت و نفت آمریکا امروز پنجشنبه ۲۲ مرداد را ببینید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛قیمت آتی نفت برنت با ۴۲ سنت یا ۰.۴۷ درصد کاهش، به ۸۸ دلار و ۵۶ سنت در هر بشکه رسید و بخشی از رشد حاصل شده در ۶ روز معامله گذشته را از دست داد.

قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) آمریکا پس از افزایش در پنج روز معامله گذشته، ۵۵ سنت یا ۰.۶۶ درصد کاهش یافت و به ۸۲ دلار و ۷۲ سنت در هر بشکه رسید.

تحلیلگران شرکت «آی ان جی» روز پنجشنبه، در یادداشتی گفتند: «تحولات جدیدی میان آمریکا و ایران در مورد بازگشایی تنگه هرمز رخ نداده است و هر دو طرف همچنان در بن‌بست هستند. در همین حال، به نظر می‌رسد در آخرین حمله بزرگ پهپادی به بندر نووروسیسک روسیه، زیرساخت‌های نفتی آسیب ندیده اند و تاکنون هیچ گزارشی از آسیب به پایانه‌های نفتی منتشر نشده است.»

با توجه به اینکه هیچ تغییری در چشم‌انداز بازگشایی تنگه هرمز که عامل تاثیرگذار افزایش قیمت‌ها در هفته گذشته شده بود، مشاهده نشد، پس از افزایش غیرمنتظره ذخایر نفت خام آمریکا و پیش‌بینی‌های اوپک و آژانس بین‌المللی انرژی در مورد مصرف کمتر، توجه‌ها به چشم‌انداز تقاضا معطوف شد.

داده‌های اداره اطلاعات انرژی در روز چهارشنبه نشان داد که ذخایر نفت خام تجاری آمریکا در پی کاهش صادرات، بزرگترین افزایش هفتگی خود را از ژانویه ۲۰۲۳ ثبت کردند.

اداره اطلاعات انرژی اعلام کرد که ذخایر نفت خام در هفته منتهی به هفتم اوت، به میزان ۱۷.۴ میلیون بشکه افزایش یافت و به ۴۲۴.۴ میلیون بشکه رسید که بالاترین میزان از پنجم ژوئن است، در حالی که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز، کاهش ۱.۴ میلیون بشکه‌ای این ذخایر را پیش‌بینی کرده بودند.

در همان روز، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) در گزارش ماهانه بازار نفت، پیش‌بینی خود از رشد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۶ را به ۵۸۰ هزار بشکه در روز کاهش داد.

همچنین آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که انتظار دارد امسال ۱.۶ میلیون بشکه در روز از مصرف کاسته شود، در حالی که ماه گذشته یک میلیون بشکه در روز کاهش مصرف را پیش‌بینی کرده بود. تقاضا به دلیل افزایش قیمت‌ها و محدود شدن عرضه به دلیل تجاوز آمریکایی صهیونی به ایران، کاهش یافته است.

بعلاوه، آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرد که عرضه جهانی نفت امسال ۴.۳ میلیون بشکه در روز یا حدود چهار درصد کاهش خواهد یافت که منعکس کننده پیامدهای دور اخیر حملات تجاوزکارانه آمریکا است.

این آژانس در گزارش ماهانه بازار نفت خود که روز چهارشنبه منتشر شد، اعلام کرد: «با توجه به اینکه توافقی که امکان بازگشایی هرمز و ترانزیت بدون مانع از طریق تنگه باب المندب را فراهم می‌کند، هنوز دور از دسترس است، ما دوباره تخمین‌های عرضه را برای ادامه سال کاهش داده‌ایم.»

بر اساس گزارش رویترز، این آژانس در گزارش ژوئیه خود میزان کاهش عرضه جهانی نفت در سال میلادی جاری را ۳.۷ میلیون بشکه در روز پیش‌بینی کرده بود، اما پیش‌بینی کاهش عرضه به میزان ۴.۳ میلیون بشکه در روز در گزارش اوت، به معنای آن است که کل عرضه، به پایین‌ترین پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی برای امسال یعنی ۱۰۲.۰۲ میلیون بشکه در روز می‌رسد.

منبع: ایسنا





 پیش‌بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵| بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس، بازار را منفی می‌کند؟
۱۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

پیش‌بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵| بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس، بازار را منفی می‌کند؟

بازار سهام یک هفته سراسر مثبت را تجربه کرد و ورود نقدینگی در این هفته نوسانی بود. با شروع اولین روز کاری هفته شاهد سبزپوشی بورس خواهیم بود؟ بهمن فلاح، کارشنا...

 بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما
۱۲ ساعت قبل / سایت نفت ما

بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما

سرمایه؛ زیرساخت الزامی توسعه هر اقتصادی است و در نبود این ابزار، ظرفیت‌های موجود امکان بالفعل شدن نمی‌یابند؛ بر همین اساس از مهم‌ترین تلاش‌های سیاست‌گذاران کشورها ایجاد رغبت در سرمایه‌داران چه داخلی و چه خارجی برای تزریق سرمایه‌های‌شان به پروژه‌های توسعه تولید و خدمات است و کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست؛ با این حال مسئله این است که سرمایه‌ها عموما به‌سوی بستری ایمن و پربازده غش می‌کنند و اگر فضا را نامساعد ببینند تغییر مسیر خواهند داد؛ شرایطی که اکنون به‌واسطه تحریم و تنش‌های سیاسی و در کنار آن سیاست‌گذاری‌های نامطلوب تا حدودی در کشور ما حاکم است. با این حال شاهد تحرکاتی ازسوی سیاست‌گذاران در راستای اصلاح این وضعیت هستیم که شاید تازه‌ترین آنها تصویب کاربرگ «مجوز تأسیس آژانس جذب سرمایه‌گذاری خارجی» در هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار باشد.

 قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

قیمت چای نسبت به ماه‌های اخیر نوسانی نداشته است

رئیس سازمان چای گفت: بنابر آمار ۳۰ درصد چای مورد نیاز در داخل تامین می شود.

 مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند
۱۲ ساعت قبل / سایت عصرایران

مرزهای زمینی جایگزین بنادر جنوبی نمی‌شوند؛ ۸۵ درصد تجارت ایران از جنوب انجام می‌شود-مسعود دانشمند

به گفته عضو پرسابقه اتاق بازرگانی ایران، حجم تجارت ایران با امارات در گذشته حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات و واردات بود، اما بخش قابل توجهی از این مناسبات در یک...

 تولیدکننده  یا  نگهبان ؟
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تولیدکننده یا نگهبان ؟

هر بار که بحث کوچک‌سازی یا بزرگ‌شدن دولت مطرح می‌شود، یک پرسش بنیادین دوباره جان می‌گیرد: اساسا دولت برای چه به وجود آمده است؟ آیا دولت باید تولیدکننده، تاجر، کارفرما، بانکدار، صنعتگر و حتی بنگاه‌دار باشد یا آنکه رسالت اصلی آن در جای دیگری تعریف می‌شود؟ اقتصاددانان، فیلسوفان سیاست و نظریه‌پردازان حکمرانی طی بیش از یک قرن گذشته پاسخ نسبتا روشنی به این پرسش داده‌اند. دولت پیش از هر چیز نهادی است که باید «کالاهای عمومی» را تامین کند؛ کالاهایی که بازار به دلیل ویژگی‌های ذاتی خود قادر به تولید کارآمد آنها نیست یا اگر هم تولید کند، جامعه با کمبود، نابرابری یا شکست بازار مواجه خواهد شد. از همین نقطه، مفهوم کالای عمومی به یکی از مهم‌ترین پایه‌های نظری دولت مدرن تبدیل شد.

 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۱۳ ساعت قبل / سایت هم میهن

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.