قیمت طلا امروز




 سایت اندیشه معاصر / ۲ ساعت قبل

هشدار معاون وزیر بهداشت درباره عفونت‌های تنفسی تابستانی / تجمعات عامل اصلی شیوع ویروس‌ها معرفی شد / آنفلوآنزا همچنان در گردش است

معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره علل وجود عفونت‌های تنفسی در فصل تابستان و همچنین بالاتر بودن برخی استان‌ها از آستانه هشدار، توضیحاتی ارائه داد.
 هشدار معاون وزیر بهداشت درباره عفونت‌های تنفسی تابستانی / تجمعات عامل اصلی شیوع ویروس‌ها معرفی شد / آنفلوآنزا همچنان در گردش است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ بررسی گزارش‌های نظام مراقبت‌های دیده‌وری عفونت‌های تنفسی در گردش طی فصل تابستان نشان می‌دهد، میزان ابتلا به آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان افزایش داشته؛ به طور مثال، میزان ابتلا به آنفلوآنزا طی هفته بیست‌ویکم سال نسبت به هفته بیستم افزایش داشته است. علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت درباره افزایش آنفلوآنزا در برخی هفته‌های تابستان گفت: عفونت‌های ویروسی، اغلب در تجمعات شکل می‌گیرد. با توجه به اینکه برخی از مناسبت‌ها به فصل تابستان منتقل می‌شود، عفونت‌های تنفسی نیز افزایش می‌یابد.

او توضیح داد: همچنین جهش ژنی که در برخی ویروس‌ها شکل می‌گیرد، سبب می‌شود بیماری‌های تنفسی فصلی در درصدی از عفونت‌های تنفسی در فصول دیگر باشد. البته ویروسی مانند کرونا فصل نمی‌شناخت و در تمام فصول سال وجود داشت.

رئیسی درباره علت افزایش عفونت‌های تنفسی گفت: علت شیوع ویروس‌های تنفسی خیلی معمولی که وجود دارند، بیشتر به دلیل تجمعات است. هر تجمعی می‌تواند سبب انتشار بیماری‌های تنفسی شود.





 انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی
۲۲ ساعت قبل / سایت تابناک

انهدام باند سارقان طلافروشی‌ها در خراسان جنوبی

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از انهدام باند حرفه‌ای سارقان طلافروشی‌ها و کشف بیش از ۱۰ میلیارد تومان طلاجات مسروقه خبر داد.

 ماه‌ها تلاش برای یک روز سرنوشت‌ساز |گزارشی از حال‌وهوای حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد در آخرین روز کنکور + فیلم
۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ماه‌ها تلاش برای یک روز سرنوشت‌ساز |گزارشی از حال‌وهوای حوزه امتحانی دانشگاه فردوسی مشهد در آخرین روز کنکور + فیلم

«شهرارانیوز، سرویس جامعه»؛ آزمون سراسری سال ۱۴۰۵ امروز (جمعه ۳۰ مردادماه) با برگزاری آزمون گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی به پایان رسید.

 تهران خنک می شود
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم
۲۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد نماینده مجلس از پلیس بخاطر تعلل در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان؛ باید تصمیمات عقلانی و غیرجناحی برای بهبود زندگی مردم بگیریم

دبیر کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: دولت در بهمن ۱۴۰۴ مصوبه‌ای برای آموزش عملی، آزمون و صدور گواهینامه موتورسیکلت بانوان با نظارت پلیس راهور ابلاغ کرد، اما در تیر ۱۴۰۵ رئیس پلیس راهور اعلام کرد که هنوز صدور گواهینامه آغاز نشده است. حکمرانی مؤثر یعنی وقتی یک تصمیم قانونی گرفته شد، مردم بتوانند نتیجه آن را در زندگی روزمره خود ببینند.

 ۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۸ شهر ایران در فهرست گرم‌ ترین مناطق جهان | دهلران سوم شد

گرمای مرداد همچنان بخش‌هایی از ایران را درگیر کرده است؛ در روز جمعه ۳۰ مرداد، ۸ شهر کشور در فهرست گرم‌ترین مناطق جهان قرار گرفتند و دهلران با ثبت دمای ۴۷.۸ درجه سانتی‌گراد در رتبه سوم ایستاد.

 نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: دارو، خودرو نیست که بگویند مردم فعلا نخرند

نایب‌ رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه توجیه علت کمبود دارو، درد مردم را درمان نمی‌کند، گفت: مجلس و به ویژه کمیسیون بهداشت موضوع تحقیق و تفحص از سازمان غذا و دارو را با جدیت دنبال می‌کنند و منتظر پاسخ مسئولان سازمان غذا و دارو هستیم اما در کنار بررسی و تحقیق و شنیدن توضیحات مسئولان، باید یک اقدام عملی و فوری برای رفع کمبود داروهای خاص و کنترل قیمت دارو انجام شود؛ چرا که توجیه کردن، مشکل مردم را حل نمی‌کند.