قیمت طلا امروز




 سایت روزنو / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

جزئیات تازه واشنگتن پست درباره ترور ترامپ

روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی به استناد مقامات فعلی و سابق آمریکایی نوشت که برخی از مقامات اطلاعاتی آمریکا بر این باور هستند که اقدام اسرائیل در به اشتراک گذ...
 جزئیات تازه واشنگتن پست درباره ترور ترامپ

 روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی نوشت: مقامات اطلاعاتی آمریکا درباره ادعای تهدید ایران برای ترور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، که اسرائیل آن را منتقل کرده بود و موجب اجرای یک اقدام محرمانه و فوق‌العاده شد، تردید داشتند؛ اقدامی که طی آن ترامپ به‌طور مخفیانه با یک هواپیمای نظامی جایگزین، ترکیه را ترک کرد.

به روایت ایرنا؛ مقامات فعلی و سابق آمریکا که از اطلاعات مربوطه مطلع بودند به این روزنامه گفتند: تهدید ترور از سوی دولت اسرائیل به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) منتقل شد، اما تحلیلگران این سازمان اطلاعات مذکور را قانع‌کننده ندانستند و تردید خود را به مقامات دولت ترامپ منتقل کردند.

مقام دیگری گزارش‌های مربوط به تهدید علیه جان ترامپ را «اطلاعات اسرائیلی و نه تولیدشده در آمریکا، و دارای سطح اطمینان پایین» توصیف کرد.

تردیدهایی که در برخی محافل درباره قریب‌الوقوع بودن تهدید علیه رئیس‌جمهور وجود داشت، بُعد تازه‌ای به تصمیم کاخ سفید در ماه گذشته اضافه می‌کند؛ تصمیمی که نخستین بار توسط واشنگتن‌پست گزارش شد و بر اساس آن، محل حضور ترامپ هنگام خروج از اجلاس ناتو در آنکارای ترکیه در هشتم ژوئیه مخفی نگه داشته شد.

براساس گزارش‌های منتشر شده، پس از آنکه نگرانی‌هایی درباره کافی بودن تدابیر امنیتی هواپیمای جدید بوئینگ ۷۴۷-۸ که قطر به ترامپ هدیه داده بود، برای انتقال رئیس‌جمهور از یک محیط بالقوه خصمانه مطرح شد، ترامپ در ترکیه سوار هواپیمای قدیمی «ایرفورس وان» شد. اما او به‌طور مخفیانه این هواپیما را ترک کرد و با یک خودروی حمل غذای فرودگاه به هواپیمای سوم، یک فروند بوئینگ C-۳۲A نیروی هوایی آمریکا، منتقل شد؛ هواپیمایی که او و چند تن از دستیاران کلیدی‌اش را به لندن برد.

کاخ سفید روز چهارشنبه به‌طور مستقیم به پرسش‌ها درباره اطلاعاتی که آمریکا دریافت کرده بود یا نحوه ارزیابی آن توسط مقامات آمریکایی پاسخ نداد. یکی از مقامات آمریکایی در بیانیه‌ای گفت: «همان‌طور که رئیس‌جمهور گفته است، او با تهدیدهای متعددی علیه جان خود مواجه بوده، از جمله تهدیدهایی از سوی ایران، و برای تضمین امنیت او تمامی اقدامات لازم انجام می‌شود.»

این مقام افزود: «مأموریت اصلی سرویس مخفی ایالات متحده حفاظت از رئیس‌جمهور است؛ مأموریتی که آنها آن را به انجام رساندند.»

سازمان …



 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر
۳ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است | آخرین خبر از وضعیت خلبانان ایرانی در قطر

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۳۷ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات، دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا با ادعا اینکه ایرانی‌ها هنوز برای یک توافق درست و مناسب آماده نیستند مدعی شد: من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.

 ادعای ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است!
۳ ساعت قبل / سایت خبرفوری

ادعای ترامپ: ایران در حال تغییر موضع است!

دونالد ترامپ مدعی شد ایران در حال تغییر موضع است و همزمان گفت مشخص نیست واشنگتن با چه کسی باید مذاکره کند.

 مصائب ساقی مشترک با ترامپ!
۴ ساعت قبل / سایت مشرق

مصائب ساقی مشترک با ترامپ!

k: ترامپ | حقوق | نظامی | ایرانیان | عدم پرداخت حقوق | دونالد ترامپ | حمله ایران به آمریکا | حمله اسرائیل به ایران | حمله ایران به اسرائیل | حمله آمریکا به ایران

 روایت تام باراک از تلاش اسرائیل در طعمه گذاشتن برای آنکارا | اسرائیل می‌خواهد بدون دردسر از سوریه به ایران حمله کند
۴۵ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

روایت تام باراک از تلاش اسرائیل در طعمه گذاشتن برای آنکارا | اسرائیل می‌خواهد بدون دردسر از سوریه به ایران حمله کند

فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، در امور سوریه و عراق هشدار داد حمله اسرائیل به پایگاه نظامی ابوالظهور در نزدیکی مرز ترکیه می‌تواند تلاشی برای طعمه گذاشتن آنکارا بوده باشد.

 عکس جدید معشوقه کاخ سفید |  ماجرای ناتالی هارپ عجیب‌تر شد
۴۹ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

عکس جدید معشوقه کاخ سفید | ماجرای ناتالی هارپ عجیب‌تر شد

تصاویر تازه‌ای که از سال ۲۰۲۳ منتشر شده‌اند، ظاهرا نشان می‌دهند «ناتالی هارپ»، دستیار دونالد ترامپ، در زمین گلفی در اسکاتلند در حال دویدن برای رسیدن به خودروی گلف رئیس‌جمهور بوده است؛ تصاویری که همزمان با افزایش توجه رسانه‌ها به رابطه نزدیک هارپ با ترامپ منتشر شده‌اند.



نسخه تکراری تحریم
خبرگزاری جام جم

نسخه تکراری تحریم

دونالد ترامپ مدعی گسترده شدن شبکه تحریمی علیه ایران شد و تهدید کرد هر کشور، شرکت یا مؤسسه‌ای که به تجارت و همکاری مالی با تهران ادامه دهد، با مجازات‌های سنگی...
گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

گره کور «معیشت» و «امنیت»؛ آیا ایران در آستانه موج تازه اعتراضات است؟ - مردم سالاری آنلاین

کاهش درآمد‌های نفتی، دشواری دسترسی به منابع ارزی و هشدار درباره تبعات اجتماعی بحران اقتصادی، شکاف میان دو رویکرد در سیاست‌گذاری کشور را آشکارتر کرده است؛ یک سو بر تنش‌زدایی و احیای دیپلماسی برای نجات اقتصاد تأکید می‌کند و سوی دیگر همچنان بر ادامه تقابل اصرار دارد؛ در حالی که هزینه این اختلاف رویکرد بیش از همه بر دوش معیشت مردم سنگینی می‌کند.
چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

چرا و چگونه باید به جنگ پایان داد - مردم سالاری آنلاین

مگر تفاهم اسلام‌آباد با هماهنگی ارکان کشور شکل نگرفت؟ مگر تیم مذاکره‌کننده، تیم ملی ایران نبود؟ مگر با اجازه‌ی رهبری نرفتند و توافق نکردند؟ خب تا اینجا چه ایرادی به آن دارید؟ بعید است ندانید که فرماندهان نهاد نظامی صاحب آن خبرگزاری در شعام به توافق و مذاکره‌ی مستقیم رای مثبت داده‌اند. آنها باور دارند که امروز بهترین زمان توافق است.
جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان
سایت نورنیوز

جنگ، دو منطق، و سه سناریو برای پایان

جامعه ایران پس از تجربه دو جنگ سهمگین 12 و 40 روزه،اکنون دروضعیتی خاص قراردارد.وضعیتی که با ادامه سایه تهدید نظامی وآغاز موجی از فشارهای اقتصادی،جامعه رادرموقعیت تعلیق قرار داده است.«گذرگاه» درنشست حاضر میزبان دکتر پرویز امینی،عضو هیئت علمی دانشگاه است تاازمنظر جامعه‌شناسی سیاسی، شرایط کنونی ایران راتبیین کند،و ضرورت‌ها و اولویت‌های گذر از این وضعیت برشمارد.
گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟
سایت تابناک

گزینه‌های ریاست صداوسیما به چهار نفر رسیدند/ جبلی سازمان را به چه کسی تحویل می دهد؟

بعد از مطرح شدن اسامی متعدد برای ریاست سازمان صداوسیما در دوره جدید، حالا اسامی به چهار نفر تقلیل یافته و احتمالاً گزینه نهایی از بین این چهار نفر خواهد بود.
جنگ روی حالت «خودکار»!
سایت فرارو

جنگ روی حالت «خودکار»!

تردد کشتی‌ها از تنگه هرمز همچنان در سطحی پایین قرار دارد و تهران و واشنگتن هر دو از نبود مذاکرات خبر می‌دهند. جنگ در خاورمیانه وارد مرحله‌ای شده که تحولات آن شتابی مستقل پیدا کرده‌اند؛ وضعیتی که در آن حتی برخی کشورهای خلیج فارس نیز ممکن است کنترل چندانی بر اتفاق بعدی نداشته باشند.