قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

۲۷ گروه سازمان‌یافته قاچاق چوب در مازندران شناسایی شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران_ منطقه ساری گفت: ۲۷ گروه سازمان‌یافته در حوزه تخلفات منابع طبیعی و قاچاق چوب شناسایی و اعضای آنها از ابتدای امسال دستگیر و برای تشکیل پرونده و رسیدگی قضایی به مراجع مربوط معرفی شدند.
 ۲۷ گروه سازمان‌یافته قاچاق چوب در مازندران شناسایی شد

علی باقری جامخانه روز جمعه در گزارشی به خبرنگاران با قدردانی از همکاری دستگاه قضایی و نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی در برخورد با متخلفان افزود: در این مدت ۲۷ باند سازمان‌یافته در حوزه تخلفات منابع طبیعی شناسایی و اعضای آنها دستگیر و برای تشکیل پرونده و رسیدگی قضایی به مراجع مربوط معرفی شدند.

وی افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۳۰۰ نفر در ارتباط با تخلفات حوزه منابع طبیعی دستگیر و بیش از ۶۰۰ خودرو نیز با دستور قضایی به پارکینگ نیروی انتظامی منتقل شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران_ منطقه ساری تأکید کرد: با افرادی که در حوزه منابع طبیعی اقدام به تخلف، تهدید، قطع درخت یا تصرف اراضی ملی کنند، بدون اغماض و به صورت جدی برخورد خواهد شد.

باقری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت استفاده از چوب‌های شکسته و افتاده در عرصه‌های جنگلی، گفت: بر اساس پیش‌بینی قانون برنامه هفتم جمع‌آوری درختان شکسته و افتاده به صورت تجمیعی در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در مازندران اقدامات اولیه برای اجرای این طرح در هفت حوزه آبخیز انجام شده و طرح مربوط نیز تهیه و کتابچه آن در کمیته فنی اداره‌کل تصویب و برای سازمان منابع طبیعی ارسال شده است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران گفت: پس از ابلاغ سازمان منابع طبیعی، اقدامات اجرایی برای جمع‌آوری این درختان و استفاده مناسب …





 مسیر دولت جامعه‌سالار
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

مسیر دولت جامعه‌سالار

مطالعه نسبتاً جامع پیرامون عوامل ناکامی دولت‌های مختلف در همراه‌سازی مردم با پروژه‌ها و برنامه‌ها، نشان می‌دهد به میزان توجه به وجوه اجتماعی برنامه‌ها و به میزان احساس اعتماد و دیده‌شدن طرح‌ها از سوی جامعه، خوانش از دولت‌ها در افکار عمومی هم شکل گرفته است.

 ظرفیت پزشکی به نقطه غیرقابل‌تحمل رسیده است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

ظرفیت پزشکی به نقطه غیرقابل‌تحمل رسیده است

معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر ضرورت بازنگری در ظرفیت پذیرش رشته پزشکی، گفت: استمرار پذیرش دانشجوی پزشکی حتی در میزان ظرفیت سال ۱۴۰۴، به دلیل محدودیت زیرساخت‌ها، امکانات آموزشی و تعداد اعضای هیئت علمی، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به کیفیت آموزش و شرایط روانی و اجتماعی دانشجویان وارد می‌کند و ظرفیت پذیرش باید به سطحی منطقی و حداقل قابل تحمل برای دانشگاه‌های علوم پزشکی برسد.

 کنکور ۱۴۰۵ در سایه جنگ و سئوالات سخت/ تکلیف آزمون را برای همیشه مشخص کنید
۷ ساعت قبل / سایت تابناک

کنکور ۱۴۰۵ در سایه جنگ و سئوالات سخت/ تکلیف آزمون را برای همیشه مشخص کنید

کنکور سراسری ۱۴۰۵ در حالی روزهای ۲۹ و ۳۰ مرداد برگزار شد که کشور هنوز تحت تأثیر شرایط امنیتی و فضای ناشی از جنگ قرار داشت؛ با این حال، آزمون در فضایی آرام و...

 جزییات قتل بخاطر عشق مشترک به یک دختر در تهران / رقابت عاشقانه تا پای مرگ
۶ ساعت قبل / سایت رکنا

جزییات قتل بخاطر عشق مشترک به یک دختر در تهران / رقابت عاشقانه تا پای مرگ

حوادث رکنا: قرار دعوای 2 جوان بر سر یک رابطه عاطفی در خیابان انورزاده تهران به قتل جوان 25 ساله با ضربات چاقو ختم شد؛ قاتل 28 ساله کمتر از 72 ساعت بعد در سه‌راه آذری دستگیر شد و مادرش نیز به اتهام کمک به فرار او بازداشت شد.

 تقابل روایت‌ها
۸ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

تقابل روایت‌ها

انتشار میزگرد جنجالی؛ چرا پرونده پژمان جمشیدی دوباره به افکار عمومی بازگشت؟

 آغاز عملیات اجرایی مرمت بازار تهران تا سه ماه آینده
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

آغاز عملیات اجرایی مرمت بازار تهران تا سه ماه آینده

معاون بافت و بناهای تاریخی شهرداری تهران با تاکید بر آغاز عملیات اجرایی مرمت بازار تهران طی دو تا سه هفته آینده گفت: تدوین الگوی معماری هسته تاریخی فرحزاد، مرمت و احیای عمارت کلاه‌فرنگی عشرت‌آباد و تدوین نظام‌نامه فنی و اجرایی نگهداشت بناهای تاریخی در دستور کار است.



سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟
خبرگزاری ایلنا

از گرمازدگی در عسلویه تا مرگ داخل لوله‌های جوشکاری/ نگاهی به فوت کارگر حین کار/ مستمری بازماندگان چگونه تعیین می‌شود؟

یک کارشناس حقوقی گفت: اگر فوت کارگر ناشی از حادثه کار نباشد، این موضوع از نظر مسئولیت کیفری کارفرما با فوت ناشی از حادثه کار تفاوت دارد.
هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی
روزنامه همدلی

هیأت امنای دانشگاه؛ پلی به سوی آینده یا آیینه‌ای از قدرت؟ - همدلی

ژاله حساس خواه عضو هیات علمی دانشگاه گیالن انتصاب اخیر اعضای حقیقی هیأت امنای دانشگاه گیلان ( شامل نماینده ولی فقیه، استاندار، دو نماینده مجلس، معاون اسبق رئیس‌جمهور و یک عضو هیأت علمی ) نه از آن رو تأمل‌برانگیز است که منصوبان بی‌صلاحیت‌اند، بلکه از آن رو که پرسشی بنیادین را برمی‌انگیزد: وقتی به [ ]
امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی
روزنامه همدلی

امر جنسی دارد بحران می‌شود - همدلی

شهراد شاهرخی طهرانی فعال رسانه انسان‌ها برای یک زندگی سالم نیازمند آرامش و شادابی و سلامت هستند ، لذا جامعه زمانی می‌تواند به این آرامش و سلامت اجتماعی دست پیدا کند که یکی از نیازهای اصلی جامعه، یعنی غریزه جنسی افراد مطابق عرف یا شرع یا هر قرارداد اجتماعی مورد وثوق جامعه تأمین شده [ ]
روزنامه هفت صبح

سکانس پایانی قتل شریک به خاطر بدهی سنگین

روزنامه هفت صبح

همدستی زن سوم و مرد غریبه در مسمومیت مرگبار شوهر