قیمت طلا امروز




 سایت خبرفوری / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

انتقاد بیماران هموفیلی از کمبود دارو

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران، خواستار توجه سازمان غذا و دارو به مشکل بیماران هموفیلی برای دسترسی به داروهای مورد نیازشان شد.
 انتقاد بیماران هموفیلی از کمبود دارو
معصومه صادق‌زاده بروجنی، بر نقش مهم رسانه‌ها در پیگیری مطالبات بیماران هموفیلی و دفاع از حقوق آنان تأکید کرد و گفت: خبرنگاران همواره یکی از مهم‌ترین همراهان بیماران بوده‌اند. در بسیاری از موارد، اگر صدای بیماران از طریق رسانه‌ها به گوش جامعه و مسئولان نمی‌رسید، مشکلات آنان همچنان پنهان باقی می‌ماند. رسانه‌ها با پرسشگری، مطالبه‌گری و انعکاس واقعیت‌ها، نقش مهمی در ایجاد حساسیت اجتماعی و پاسخگو کردن مسئولان دارند.

وی افزود: در تاریخ فعالیت کانون هموفیلی ایران، خبرنگاران نقش ارزشمندی در پیگیری حقوق بیماران داشته‌اند. پرونده شکایت بیماران هموفیلی و تلاش برای احقاق حقوق آنان، یکی از نمونه‌های روشن و تاریخی در رابطه با نقش مؤثر رسانه‌ها در همراهی با بیماران و رساندن صدای آنان به افکار عمومی و مراجع دادخواهی بود.

صادق زاده در ادامه به وضعیت دسترسی بیماران به دارو، اشاره کرد و گفت: متأسفانه امروز بیش از ۴ هزار نفر از بیماران هموفیلی بیش از ۸ ماه است که به داروهای مورد نیاز خود دسترسی کافی ندارند. این موضوع برای بیمارانی که زندگی آنها وابسته به دسترسی منظم و پایدار به دارو است، بسیار نگران‌کننده است.

وی افزود: ما تردیدی در نقش اصلی تحریم‌های غیرانسانی آمریکا و محدودیت‌های ناشی از آن و همچنین مشکلات ایجاد شده از سوی متحدان این کشور نداریم. تحریم‌ها در حوزه انتقال پول، بیمه، حمل‌ و نقل و تأمین دارو مشکلات جدی ایجاد کرده‌اند. اما انتظار داریم سازمان غذا و دارو نیز تلاش و پیگیری متناسب با اهمیت موضوع را انجام دهد.

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران اظهار داشت: تجربه نشان داده هر زمان که اراده جدی مدیریتی وجود داشته، حتی در پیچیده‌ترین حوزه‌های صنعتی و نظامی، راهکارهایی برای تأمین نیازهای کشور پیدا شده است. بنابراین در حوزه دارو نیز باید با همان جدیت و حساسیت عمل شود.

وی افزود: متأسفانه در موضوع تأمین داروی بیماران هموفیلی، ما شاهد تلاش کافی و مستمر نیستیم. چندی پیش خبر فوت کودکی با مشکل فاکتور ۱۳ در استان سیستان و بلوچستان، رسانه‌ای شد؛ اما هنوز این مشکل رفع نشده و کوچک ترین اطلاعات رسمی از سوی سازمان غذا و دارو درباره فاکتور ۱۳ منتشر نشده است.

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران، با عنوان این مطلب که منبع قابل اعتماد و خوشنامی برای ورود این دارو اعلام آمادگی نموده است، گفت: روند طولانی چانه‌زنی باعث شده این دارو همچنان به دست بیماران نرسد.

وی افزود: حتی اگر فرض کنیم قیمت دارو بالاتر باشد که چنین نیست، باید پرسید چانه‌زنی تا چه زمانی و به چه قیمتی ادامه خواهد داشت. چرا سازمان غذا و دارو ساکت است، دارویی که قبلا وارد کشور می شد در شیشه های ۲۵۰ یونیتی بود، این داروی جدید در ۲۵۰۰ یونیت است. کیفیت آن‌هم از داروی قبلی بالاتر و از نوع نوترکیب است که باید مورد توجه قرار گیرد.

صادق زاده با اشاره به فیلم منتشر شده از رئیس سازمان غذا و دارو در باره چانه زنی با شرکت وارد کننده فاکتور ۱۳، گفت: متأسفانه سازمان غذا و دارو طی ۸ ماه گذشته حتی یک دلار برای تأمین نیاز این ۴ هزار بیمار هزینه نکرده است. این وضعیت قابل قبول نیست.

وی با عنوان این مطلب که جان بچه ها در خطر است، اظهار داشت: مسئله هم این یک دارو نیست. سه دارو است، فاکتور یک، فاکتور ۱۳ و داروی مورد نیاز برای بیمان ون ویلبراند، درمان بیش از ۴۰۰۰ نفر و حتی در برخی موارد ۵۰۰۰ نفر از بیماران نیازمند داروهای پلاسمایی به درمان های ۳۰ سال گذشته بازگشته که نه ایمن است نه آسان. نیازمند بستری در بیمارستان دارد.

مدیرعامل کانون هموفیلی ایران، از خبرنگاران خواست که بیماران هموفیلی را تنها نگذارند و گفت: شما رسانه‌ها نشان دادید که می‌توانید صدای رسای بیماران باشید. امیدواریم این نقش ارزشمند را ادامه دهید و با پرسشگری مسئولانه، اجازه ندهید مطالبات منطقی بیماران بدون پاسخ باقی بماند.

 



 پیش‌بینی قیمت طلا شهریور ۱۴۰۵؛ طلا چقدر گران می‌شود؟

پیش‌بینی قیمت طلا شهریور ۱۴۰۵؛ طلا چقدر گران می‌شود؟

به گزارش فرکانس، بازار طلا در روزهای پایانی مرداد با قدرت بیشتری حرکت کرده است. رشد دلار در بازار داخلی از یک سو و جهش اونس جهانی از سوی دیگر، باعث شده طلای ۱۸ عیار به محدوده ۱۹.۵ میلیون تومان برسد. هم‌زمان اونس جهانی در معاملات اخیر حتی به نزدیکی ۴۵۰۰ دلار رسیده است. این [ ]

 جدول اعلامی قیمت جدید کارخانه راناپلاس+مردادماه ۱۴۰۵

جدول اعلامی قیمت جدید کارخانه راناپلاس+مردادماه ۱۴۰۵

گروه خودرو اقتصادآنلاین؛ ایران‌خودرو در ۲۷ خردادماه ۱۴۰۵ قیمت محصولات خود را بازنگری کرد و خانواده رانا نیز در فهرست جدید افزایش قیمت‌ها قرار گرفت. بررسی نرخ...

 اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

فشارهای مالی ناشی از توسعه شهری، بازسازی زیرساخت‌ها و محدودیت منابع درآمدی، شهرداری‌ها را به سمت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی سوق داده است. درحالی‌که اوراق مشارکت شهری طی سال‌های گذشته به‌عنوان ابزار اصلی تامین مالی پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته، وابستگی بازپرداخت آن به اعتبار عمومی شهرداری‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

 47درصد انگلیسی‌ها خواهان ممنوعیت یا محدودیت ورود اسرائیلی‌ها

47درصد انگلیسی‌ها خواهان ممنوعیت یا محدودیت ورود اسرائیلی‌ها

همزمان با تشدید نگرش‌های ضدمهاجرتی در انگلیس، اسرائیل به دومین کشور نامحبوب تبدیل شده و 47درصد انگلیسی‌ها خواهان ممنوعیت یا محدودیت ورود اسرائیلی‌ها هستند.

 تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد

تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد

آرمان امروز : قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت با تأکید بر اطمینان‌بخش بودن وضعیت ذخایر کالاهای اساسی کشور گفت: تأمین کالاهای اساسی در اولویت تخصیص ارز دولت قرار دارد. محمدصادق مفتح شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه کشور از ذخایر بسیار قابل اطمینانی در حوزه کالاهای اساسی برخوردار است و در برخی اقلام، [ ]

 ۱۳ صیاد بندرلنگه‌ای در دریا مفقود شدند؛ پیگیری سرنوشت آنها از ۳ کشور

۱۳ صیاد بندرلنگه‌ای در دریا مفقود شدند؛ پیگیری سرنوشت آنها از ۳ کشور

اجتماعی رکنا، ۱۳ صیاد بندرلنگه‌ای که هفت روز پیش برای ماهیگیری راهی دریا شدند، همچنان مفقودند؛ در حالی که جست‌وجوهای فنی در حوالی جزیره سیری نتیجه‌ای نداشته، وزارت امور خارجه برای یافتن سرنخ از سرنوشت آنها با سفارتخانه‌های ایران در عمان، امارات و قطر مکاتبه کرده است.

 انفال و اصلاحات ساختاری در ایران

انفال و اصلاحات ساختاری در ایران

سرمقاله مورخ ۱۵ مرداد ماه ۱۴۰۵ نشریه دنیای اقتصاد با عنوان بازنگری در حکمرانی دارایی‌های عمومی به قلم آقای دکتر غلامرضا سلامی به درستی به اهمیت انفال در اقتصاد ایران پس از انقلاب اسلامی اشاره داشته و تبعات آن را در حوزه مالیه عمومی یاد‌آوری کرده، نهایتا لزوم ایجاد مالیه واحد و شفاف‌سازی و نظارت بر آن را نتیجه گرفته است.

 بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

بارسلونا جام خوان گمپر را بالای سر برد

پایگاه خبری فوتبالی- بارسلونا در آخرین دیدار پیش‌فصل خود موفق شد در جام خوان گمپر ۲۰۲۶ با نتیجه ۲ بر یک از سد الاهلی مصر عبور کند و جام سنتی پیش‌فصل خود را مقابل هوادارانش در ورزشگاه اسپاتیفای نیوکمپ بالای سر ببرد. به گزارش فوتبالی،‌ این مسابقه چهارشنبه شب برگزار شد و در واقع آخرین محک جدی شاگردان هانسی فلیک پیش از آغاز فصل جدید لالیگا بود. بارسلونا شروع قدرتمندی داشت و در دقیقه ۲۹ به گل نخست رسید. حمزه عبدالکریم، مهاجم جوان مصری که سابقه حضور در الاهلی را دارد، موفق شد دروازه تیم سابقش را باز ک ...,جام خوان گامپر,بارسلونا,الاهلی مصر,پیشنهاد سردبیر,رافینیا,لامین یامال,هانسی فلیک