قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۴۰ ساعت قبل

دی‌یونگ در آستانه خروج از نیوکمپ - پارس فوتبال

هافبک هلندی به دلیل مصدومیت طولانی‌مدت در جام جهانی و تداوم نارضایتی کاتالان‌ها، در آستانه جدایی از بارسلونا قرار گرفته است.
 دی‌یونگ در آستانه خروج از نیوکمپ - پارس فوتبال



۱۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ناگفته‌های نیمار از شب رویایی بارسلونا - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ نیمار خاطرات خود از یکی از تاریخی‌ترین شب‌های دوران فوتبالش را بازگو کرد؛ بازگشت بارسلونا مقابل پاری‌سن‌ژرمن پس از شکست ۴ بر صفر در بازی رفت.

ستاره برزیلی گفت پس از شکست سنگین، حتی نزدیکانش نیز صعود بارسلونا را غیرممکن می‌دانستند، اما او باور داشت که تیمش می‌تواند نتیجه را جبران کند.

نیمار گفت: «به آنها گفتم شما دوستان من هستید و به من ایمان ندارید؟ من آن بازی را می‌برم، فقط تماشا کنید.»

او همچنین از فضای تمرین پیش از مسابقه و شوخی‌هایش با لیونل مسی و لوئیس سوارز گفت و افزود که هر سه بازیکن به بازگشت باور داشتند.

نیمار درباره لحظه مهم پنالتی نیز گفت که در ابتدا قصد داشت توپ را به مسی بدهد، اما ستاره آرژانتینی از او خواست خودش ضربه را بزند. این پنالتی به گل پنجم بارسلونا تبدیل شد و سپس سرجی روبرتو گل ششم و تاریخی را به ثمر رساند.

نیمار این شب را باورنکردنی‌ترین احساس دوران حرفه‌ای خود توصیف کرد و گفت آن روز فهمید که در فوتبال، کسانی پیروز می‌شوند که حاضر به تسلیم شدن نیستند.


۶ دقیقه قبل / خبرگزاری ایلنا

ستاره مصدوم تراکتور به تبریز بازگشت

ایگور پوستونسکی، هافبک کروات تراکتور که فصل گذشته از ناحیه رباط صلیبی دچار مصدومیت شده بود، به تبریز بازگشت.

 پوستونسکی با حضور در تبریز، آخرین وضعیت جسمانی‌اش توسط کادر فنی و پزشکی باشگاه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و روند درمان و بازتوانی خود را مطابق برنامه کادر پزشکی تیم ادامه خواهد داد. انتهای پیام/


۵۸ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

بازگشت رونالدینیو به فوتبال در ۴۶ سالگی - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ رونالدینیو در تصمیمی غیرمنتظره بار دیگر به فوتبال برمی‌گردد. اسطوره فوتبال برزیل در ۴۶ سالگی با باشگاه راونا ایتالیا که در دسته سوم فوتبال این کشور حضور دارد، قرارداد امضا کرده است.

رونالدینیو که سال‌هاست از فوتبال حرفه‌ای فاصله گرفته، اعلام کرده امیدوار است در این بازگشت بتواند یک گل دیگر به ثمر برساند و تعداد گل‌های دوران حرفه‌ای خود را به عدد ۳۰۰ برساند.

این ستاره سابق بارسلونا، میلان و تیم ملی برزیل تاکنون ۲۹۹ گل در دوران فوتبالش به ثمر رسانده و حالا رسیدن به این عدد ویژه یکی از اهداف اصلی او در بازگشت به زمین خواهد بود.

رونالدینیو همچنین قرار است بخشی از سهام یک باشگاه حاضر در سری سی ایتالیا را در اختیار داشته باشد.

بازگشت این بازیکن محبوب در ۴۶ سالگی می‌تواند یکی از جالب‌ترین اتفاقات فوتبال ایتالیا باشد و هواداران را بار دیگر برای تماشای تکنیک و حرکات خاص او به ورزشگاه بکشاند.




 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۲۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۲۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.

 جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب
۱۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جابه‌جایی‌های غول‌آسا | آغاز لیگ جذاب

همه‌چیز از فصل جدید سری‌آ؛ کدام تیم‌ها شانس قهرمانی‌اند و کدام کاندیدای سقوط؟

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۲۰ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی
۵۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی

رئیس هیئت‌مدیره استقلال اعلام کرد فدراسیون فوتبال عراق قرارداد مربوط به میزبانی آبی‌ها در بصره را امضا کرده و نامه ورزشگاه پیشنهادی نیز برای کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده است.