قیمت طلا امروز




 سایت افکارنیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

محمدحسین کنعانی‌زادگان مدیر استقلالی را غافلگیر کرد

کاپیتان پرسپولیس درخواست جالبی از عضو سرشناس هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم داشت.
 محمدحسین کنعانی‌زادگان مدیر استقلالی را غافلگیر کرد

آخرین مسابقه تدارکاتی پیش‌فصل آلومینیوم اراک در حالی دو روز قبل (شنبه) در زمین شماره سه مجموعه ورزشی آزادی مقابل پرسپولیس برگزار شد و دو تیم به تساوی یک بر یک رسیدند که قبل و بعد از شروع مسابقه برخوردهای گرمی بین مدیران و بازیکنان دو تیم اتفاق افتاد و کاپیتان قرمزها هم در این جمع بود.

محمدحسین کنعانی‌زادگان پیش از شروع این مسابقه، پس از خوش‌وبش با پیروز قربانی، سرمربی و محمد محمدی، مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک که هر دو ازجمله ستاره‌های سابق فوتبال ایران بودند، به سمت میثم مجیدی، عضو هیئت مدیره این باشگاه رفت.

کنعانی در آغوش میثم مجیدی قرار گرفت و گپ و گفت کوتاه و صمیمانه‌ای بین آنها رد و بدل شد که کاپیتان پرسپولیس خطاب به این عضو جوان هیئت مدیره باشگاه آلومینیوم و مدافع چپ سابق استقلال گفت: «تو باید الان داخل زمین باشی و بازی کنی، نه کنار زمین.»

میثم مجیدی سه سال و نیم قبل در دیدار آلومینیوم اراک و گل‌گهر سیرجان از فوتبال خداحافظی کرد و طی سه فصل اخیر در هیئت مدیره باشگاه شهرش حضور دارد و امسال هم در این سمت ابقا شده است.



۳۴ دقیقه قبل / سایت پارس فوتبال

مدیرعامل پیشین استقلال: دارایی های این تیم را به خودش برگردانید تا ورزشگاه بسازد و هوادارانش برای دیدن بازی به آنجا بروند - پارس فوتبال

به گزارش خبرآنلاین سید کاظم اولیایی مدیرعامل پیشین استقلال در روزنامه ایران نوشت: فوتبال حرفه‌ای در دنیا یعنی مشتری‌محوری و وقتی دو تیم حرفه‌ای یک شهر روبه‌روی هم قرار می‌گیرند، در واقع سرمایه‌های فوتبال یک شهر، یعنی هواداران، با یکدیگر روبه‌رو می‌شوند. اما در ایران، به دلیل خصولتی بودن باشگاه‌ها، ضعف در مدیریت‌ ورزشی و برنامه‌ریزی نامناسب فدراسیون که یک مثلث ناکارآمد را ایجاد کرده‌اند، شرایط به‌گونه‌ای پیش می‌رود که تمام افتخار دو تیم آبی و قرمز پایتخت؛ افتخاری که فوتبال کشورمان در تمام دنیا به آن می‌بالد، یعنی حضور ۱۰۰ هزار تماشاگر، در حال از بین رفتن است.

خصولتی بودن باشگاه‌ها و در اختیار بودن ورزشگاه‌ها توسط دولت، مدیران را وادار می‌کند بدون داشتن سخت‌افزار مناسب و درآمد خالص، اقدام به تجهیز استادیوم یا ورزشگاهی نکنند. بنابراین بهتر است ارگان‌های صنعتی دست از مجموعه‌داری بردارند و آن را به بخش خصوصی واگذار کنند تا مسیر جذب هوادار نیز توسط خود باشگاه و با برنامه‌ریزی حرفه‌ای مدیریت شود.

در تمام دنیا، ورزش حرفه‌ای یک صنعت و بستری برای تولید کسب‌وکار و درآمد است و بر اساس باشگاه‌محوری می‌چرخد. اما در کشورمان، خارج از اصل ۴۴ قانون اساسی عمل می‌کنند و باشگاه را تنها به یک مصرف‌کننده تبدیل کرده‌اند.

در حال حاضر نیز سرانه ورزشی تهران حتی نسبت به استان سیستان و بلوچستان کمتر است و پایتخت ایران را از نظر سرانه ورزشی به فقیرترین پایتخت جهان تبدیل کرده‌اند.

باشگاه استقلال امکانات و دارایی‌های زیادی داشته است و اگر بخشی از آن را نیز به این باشگاه بازگردانند، می‌تواند با شراکت بخش خصوصی، مجموعه‌هایی مانند ورزشگاه‌های نقش جهان، تختی و دستگردی را تجهیز کند. حتی در مجموعه ورزشی آزادی، برای ساخت یک استادیوم ۴۰ هزار نفری بانوان خاک‌برداری شده، اما چون حمایتی از آن نمی‌شود، این پروژه رها شده است و حتی تیم‌های تهرانی نیز حاضر به صرف هزینه برای آن نیستند.

در چنین شرایطی است که اعتبار فوتبال کشور زیر سؤال می‌رود و میزبانی‌ها از تیم‌های مطرح، با هزاران هوادار و سرمایه اجتماعی، گرفته می‌شود. بهتر است پیش از آنکه فوتبال و هوادار را از دست بدهیم، دولت فکری به حال خصولتی بودن ورزش کند؛ وگرنه روزی خواهد رسید که دربی ۱۰۰ هزار نفری ما به یک دربی بی‌هیجان با اندک تماشاگر تبدیل شود و تنها در خواب، رویای برگزاری دوباره آن را در تهران ببینیم.


۵۵ دقیقه قبل / سایت افکارنیوز

مرتضی پورعلی‌گنجی خبر ساز شد

مرتضی پور علی گنجی ، مدافع فصل گذشته پرسپولیس و بازیکن سابق تیم های السد قطر و نفت تهران پس از قرار گرفتن در لیست مازاد مهدی تارتار راهی لیگ ازبکستان شد و در صورت بهبود و نداشتن مصدومیت می تواند در لیگ نخبگان حضور ثابتی داشته باشد.

پورعلی گنجی در لیگ نخبگان آسیا در صورت صلاحدید سرمربی تیمش می تواند برابر استقلال و تراکتور قرار گیرد و با درخشش در ترکیب تیمش کادر فنی ایران را مجاب به دعوت کردنش کند و در جام ملت های آسیا حضور یابد.

مدافع ایرانی با تجربه لیگ ازبکستان در هفته هجدم مقابل سورخان ترمذ قرار گرفت و پس از مصدومیت از ناحیه عضله چهارسر زمین مسابقه را ترک کرد.

پس از پایان این دیدار پزشکان تیم ازبکستانی اعلام کردند پورعلی گنجی تحت مداوی پزشکی قراردارد و در خصوص حضور او در ترکیب پاختاکور تصمیم گیری خواهدشد و به اطلاع سرمربی باشگاه خواهد رسید.

با توجه به مصدومیت این مدافع ایرانی احتمالا پورعلی گنجی در دیدار هفته بعد پاختاکور غایب خواهد بود و در ترکیب تیمش حضور نخواهد داشت.

 

 


۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا پرسپولیس با حضور تماشاگران در بازی تراکتور مخالفت کرد؟

از چند روز قبل بحث حضور تماشاگران در بازی حساس هفته سوم تراکتور - پرسپولیس مطرح بود. به خاطر اتفاقات بازی برگشت دو تیم مربوط به دو فصل قبل کمیته انضباطی رأی داده بود که به مدت دو فصل بازی‌های دو تیم در هر دو دیدار رفت و برگشت بدون تماشاگر باشد. فصل قبل بازی رفت دو تیم بدون تماشاگر در ورزشگاه بنیان دیزل و بدون حضور تماشاگران به تساوی یک – یک انجامید. از قضا دو تیم در همان ابتدای راه جام حذفی به هم برخورد کردند که این بازی در تبریز و با حضور تماشاگران برگزار شد. از سوی دیگر با شروع جنگ تحمیلی و تعطیلی لیگ دیدار برگشت دو تیم در تهران برگزار نشد. با حکم کمیته انضباطی هر دو دیدار این فصل نیز بدون تماشاگر برگزار خواهد شد هر چند تراکتوری‌ها و مدیرعامل جدیدشان خیلی دوست داشتند این حکم بشکند و هر دو بازی رفت و برگشت تماشاگر داشته باشد.

اتفاقاً سخنگوی باشگاه پرسپولیس هم گفت اگر میزبانی پرسپولیس در بازی برگشت در ورزشگاه آزادی قطعی باشد این باشگاه هم مخالفتی با حضور تماشاگر در بازی رفت نخواهد داشت اما ظاهراً این‌گونه نیست و سازمان لیگ هم صراحتاً اعلام کرد مسابقه روز دوشنبه در تبریز قطعاً بدون تماشاگر خواهد بود و بازی برگشت هم تماشاگر ندارد.

البته پرسپولیسی‌ها هم از انجام بازی با تماشاگر استقبال می‌کردند اما واقعیت اینکه اگر بازی رفت با حضور 50-40 هزار تماشاگر تراکتوری در ورزشگاه یادگار امام برگزار می‌شد و آن وقت پرسپولیس با 5 هزار تماشاگر در شهرقدس از حریفش میزبانی می‌کرد ناعادلانه بود. از طرفی با توجه به اینکه بعید است تا هفته بیستم یعنی زمان برگزاری بازی برگشت دو تیم نیز شرایط میزبانی سرخابی‌ها در ورزشگاه آزادی مهیا باشد پرسپولیسی‌ها مخالف حضور تماشاگر در بازی رفت شدند و حکم هم تغییری نکرد.

انتهای پیام/




 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۲۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۲۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم
۲۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتور و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع وخیم

پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آنها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند ولی در همان راند اول حذفی شکست خورده و از گردونه بازیها کنار رفتند.عملکرد کلی تراکتور برابر این 3-8 رقیب اصلا خوب نبوده و آنها در نیمی از مصاف‌های‌شان شکست خورده‌اند. تراکتور فقط برابر 2 تا از حریفان سابقه برد دارد، به طور متوسط در هر بازی یک گل زده و تفاضل گلش 9- است.* السد قطرتراکتور برابر این رقیب متحمل ...,تراکتور,پیشنهاد سردبیر,گزارش آماری,لیگ نخبگان آسیا