قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

شتاب‌بخشی به پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی مس، سیاست ایمیدرو است

معاون وزیر صمت با تأکید بر توسعه اکتشافات و افزایش ارزش افزوده در صنعت مس، هدف‌گذاری تولید ۷۰۰هزار تن کاتد تا پایان برنامه هفتم توسعه را از اولویت‌های این صنعت عنوان کرد.
 شتاب‌بخشی به پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی مس، سیاست ایمیدرو است

به گزارش شهر بورس و به نقل از پایگاه خبری مس‌پرس، دکتر مسعود سمیعی‌نژاد، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیئت عامل ایمیدرو، چهارشنبه ۲۸ مردادماه در نشست هیئت‌مدیره شرکت ملی صنایع مس ایران که با حضور نمایندگان مناطق مس‌خیز استان کرمان در مجلس همراه بود، با اشاره به جایگاه صنعت مس در برنامه هفتم توسعه، شتاب‌بخشی به اجرای پروژه‌های توسعه‌ای ملی مس را از سیاست‌های اصلی ایمیدرو دانست.

معاون وزیر صمت با قدردانی از تلاش‌های مدیرعامل، هیئت‌مدیره و مدیران شرکت ملی صنایع مس ایران افزود: خوش‌بختانه با سیاست‌هایی که شرکت ملی مس در حوزه معدن و اکتشاف دنبال کرده، به اهدافی که در زمینه اکتشاف برای صنعت مس کشور سیاست‌گذاری شده بود، دست یافته‌ایم.

وی با اشاره به توسعه اکتشافات شرکت ملی صنایع مس ایران اظهار داشت: در سال گذشته بیش از ۲میلیارد تن به ذخایر مس کشور افزوده شد و مجموع ذخایر زمین‌شناسی مس کشور اکنون به بیش از ۲۴میلیارد تن رسیده است.

سمیعی‌نژاد همچنین با اشاره به عملکرد اکتشافی شرکت ملی مس گفت: در سال گذشته بیشترین میزان حفاری اکتشافی در کشور توسط شرکت ملی صنایع مس ایران انجام شده که نشان‌دهنده جدیت این شرکت در ایجاد پشتوانه معدنی برای رشد آینده صنعت مس است.

شتاب‌بخشی به طرح‌های توسعه‌ای

رئیس هیئت …





 کلید خروج از بن‌بست تورم | رستگار: یکی از معضلات جدی صنعت بانکداری ایران، اختلاط «پول» و «شبه‌پول» است | ناترازی بودجه بزرگترین ناترازی اقتصاد ایران است
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

کلید خروج از بن‌بست تورم | رستگار: یکی از معضلات جدی صنعت بانکداری ایران، اختلاط «پول» و «شبه‌پول» است | ناترازی بودجه بزرگترین ناترازی اقتصاد ایران است

اقتصادنیوز: محمدعلی رستگار، اقتصاددان، معتقد است: در شرایط فعلی، ریل‌گذاری صحیح اقتصادی اولویت نخست است. بحث بر سر انتخاب صفر و صدی میان سیاست انقباضی یا انبساطی، تقلیل مسئله است. موضوع اصلی کیفیت و هدفِ تزریق منابع است.

 نقشه مشترک برای مدارس تهران
۱۰ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نقشه مشترک برای مدارس تهران

مدیریت شهری در پروژه‌ای مشترک با دولت ساخت 10مجتمع آموزشی در 6منطقه جنوبی پایتخت را آغاز می‌کند، روز گذشته کلنگ احداث این مجتمع‌ها زده شد؛ قرار است که شهرداری تهران با هدف نوسازی مدارس فرسوده نسبت به تامین زمین و ساخت مجتمع‌های آموزشی در پایتخت اقدام کرده و هزینه زمین و ساخت را با تهاتر مدارس قدیمی و فرسوده با آموزش و پرورش تامین کند.

 ارزِ ارزان از زنجیره دارو حذف شود، قبض آن را چه کسی پرداخت می‌کند؟ | بدهی بیمه‌های پایه، تأمین دارو را مختل می‌کند
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

ارزِ ارزان از زنجیره دارو حذف شود، قبض آن را چه کسی پرداخت می‌کند؟ | بدهی بیمه‌های پایه، تأمین دارو را مختل می‌کند

اقتصادنیوز: با خروج تدریجی بخش‌های بیشتری از زنجیره دارو از تخصیص‌های ارز ترجیحی، حالا نگرانی‌ها نه فقط از افزایش قیمت، بلکه از کمبود منابع مالی تولیدکنندگان و همچنین افزایش هزینه‌ برای بیماران است.

 سایه جنگ بر بازار نفت / تنگه هرمز دوباره بازار را نگران کرد
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

سایه جنگ بر بازار نفت / تنگه هرمز دوباره بازار را نگران کرد

بازار جهانی نفت در هفته گذشته با رشد ۶ درصدی یکی از صعودی‌ترین هفته‌های خود را پشت سر گذاشت و قیمت برنت تا مرز ۹۵ دلار پیش رفت.

 سیگنال تغییر قیمت بنزین
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سیگنال تغییر قیمت بنزین

اظهارات تازه محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، درباره بنزین را نمی‌توان صرفا یک اظهار نظر اقتصادی درباره نابرابری یارانه‌ها دانست. عارف در شرایطی از هزینه چند‌میلیارد دلاری تامین بنزین و نابرابری شدید بهره‌مندی دهک‌ها از یارانه تاکید کرده که دولت هنوز افزایش قیمت را رسما اعلام نکرده است. عارف گفته دهک ۱۰درآمدی ۲۳برابر دهک اول از یارانه بنزین استفاده می‌کند و دولت‌ها به‌دلیل پرهیز از «دردسر» از اصلاح این وضعیت عقب‌نشینی کرده‌اند. در مقابل، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، اعلام کرد قیمت ۸۰هزار تومانی بنزین صحت ندارد و هیچ عدد یا الگوی قیمتی تاکنون به تصویب نرسیده است. بنابراین، از نظر خبری نمی‌توان اظهارات عارف را اعلام قیمت جدید دانست؛ اما از نظر سیاستگذاری، سخنان او معنای مهم‌تری دارد: دولت در حال آماده‌سازی افکار عمومی برای ضرورت اصلاح سیاست بنزین است.

 تحلیل تکنیکال اخابر اول شهریور
۱ ساعت قبل / سايت نبض بورس

تحلیل تکنیکال اخابر اول شهریور

قیمت سهام شرکت مخابرات ایران با نماد اخابر از اوایل اسفند ماه با ثبت رشد حدود ۱۶۰ درصدی، بازدهی بسیار قابل‌توجهی را برای سهامداران خود به ارمغان آورده و همچن...



خودرو؛ قربانی تعرفه یا سیاستگزاری؟
سایت دنیای خودرو

خودرو؛ قربانی تعرفه یا سیاستگزاری؟

نهاد علی‌بیک‌زاده در سرمقاله روز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ روزنامه دنیای خودرو به موضوع «» پرداخت
ارتقا خاموش
روزنامه عصر اقتصاد

ارتقا خاموش

مرتضی ایراندوست (کارشناس ارشد مدیریت صنعتی) – مهندس مجتبی ایراندوست پس از «استعفای خاموش»،«اخراج خاموش» و «استخدام خاموش»، اصطلاح دیگری در حوزه منابع انسانی تحت عنوان »ارتقای خاموش«ترند شده است. «ارتقای خاموش» پدیده جدیدی است که کارمندان آن را در محیط کار خود حس می‌کنند؛ پدیده‌ای که دقیقاً نقطه مقابل «استعفای خاموش» قرار دارد.ارتقا خاموش
وقتی تنوع، کسب‌وکار را نجات می‌دهد
روزنامه عصر اقتصاد

وقتی تنوع، کسب‌وکار را نجات می‌دهد

مریم مرادی| دکتری مدیریت کسب کار از دانشگاه تهران گاهی بزرگ‌ترین اشتباه یک مدیر، انتخاب اشتباه نیست. وابستگی بیش از حد به یک انتخاب درست است. ممکن است یک محصول بسیار موفق داشته باشید، یک مشتری بزرگ بخش قابل‌توجهی از درآمدتان را تأمین کند، یک تأمین‌کننده بهترین قیمت بازار را ارائه دهد یا یک کانال
از اجبار تا انتخاب؛ دگرگونی در نقشه بازار بیمه ایران
روزنامه عصر اقتصاد

از اجبار تا انتخاب؛ دگرگونی در نقشه بازار بیمه ایران

بازارها فقط با اعداد سخن نمی‌گویند؛ گاهی جابه‌جایی چند رتبه در یک جدول، از تغییری عمیق در نیازها، نگرانی‌ها و انتخاب‌های جامعه خبر می‌دهد.
اقتصاد در تنگنا؛ صدای ما را بشنوید
روزنامه عصر اقتصاد

اقتصاد در تنگنا؛ صدای ما را بشنوید

ساسان باقرپناه اقتصادها معمولاً در یک روز از حرکت نمی‌ایستند. پیش از آنکه کارخانه‌ای تعطیل شود، طرح توسعه آن متوقف می‌شود؛ پیش از تعدیل نیرو، استخدام‌های جدید کنار گذاشته می‌شود؛ پیش از آنکه تجارت متوقف شود، سفارش‌ها کوچک‌تر و محتاطانه‌تر می‌شوند و پیش از آنکه خانواده‌ای رسماً از تأمین نیازهای خود ناتوان شود، بسیاری از
ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی
روزنامه دنیای اقتصاد

ولی افتاد مشکل‌ها + فایل صوتی

1. حدود چهار سال است که بحث بنزین و اصلاحات مرتبط با آن به طور جدی در دستور کار دولت و مجلس و سایر نهادهای تصمیم‌گیری قرار دارد و طرح‌های عجیب‌وغریب بسیاری مطرح شده است فقط به این دلیل که نظام سیاستگذاری ما واقعیتی به نام قیمت را به رسمیت نمی‌شناسد. اما دست‌آخر ناچار است تسلیم بدون قید‌و‌شرط همان چیزی شود که به رسمیت نمی‌شناسد و هزینه سنگینی هم بابت آن متحمل شود.