قیمت طلا امروز




 سایت نفت ما / ۲۱ ساعت قبل

سکوی معاملات خودرو راه اندازی می‌شود | نفت ما

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ما در حال راه‌اندازی سامانه یا همان سکویی به نام «سکوی معاملات خودرویی» هستیم؛ یعنی خریدار با توجه به داده‌هایی که در این سامانه و این سکو وجود دارد، دیگر می‌تواند خیالش کاملاً راحت باشد و مطمئن باشد که این خودرو هیچ ایرادی ندارد.
 سکوی معاملات خودرو راه اندازی می‌شود | نفت ما

رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به اینکه ما در حال راه‌اندازی سکویی به نام «سکوی معاملات خودرویی» هستیم تا خریدار با توجه به داده‌هایی که در این سکو وجود دارد، مطمئن باشد خودرو فاقد ایراد است، گفت: به‌ زودی در حوزه وسایل نقلیه سنگین و در کامیون‌ها نیز مرکزی را راه‌اندازی می‌کنیم که بحث کارشناسی فنی کامیون‌ها را در زمان خرید و فروش، انجام می‌دهد.

سردار سید تیمور حسینی  در خصوص خودروهایی که در شماره موتور و شاسی آنها دستکاری می‌شود و سپس به فروش می‌رسند، اظهار کرد: چنانچه خریدار در زمان خرید و فروش به تغییر در ارکان خودرو توجه نکند، بعداً با مشکلات زیادی مواجه می‌شود. بنابراین تغییر در سه رکن شاسی، موتور و اتاق خودرو نیازمند کسب مجوز از پلیس است.

وی افزود: خیلی از اتفاقات و جرم‌هایی که در موضوع خودرو اتفاق می‌افتد این است که سوءاستفاده‌کنندگان و مجرمان با یک مانور متقلبانه، خودروهایی که رکن آنها دستکاری شده، خودروهایی که شاید قاچاق باشند یا خودروهایی که شاید سرقتی باشند، را با جعل سند و دستکاری در ارقام می‌فروشند و کسی که دقت و توجه لازم را نداشته باشد بعد از معامله متوجه میشود که یک خودروی توقیفی، سرقتی یا قاچاق را به او قالب کرده‌اند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: ما در حال راه‌اندازی سامانه یا همان سکویی به نام «سکوی معاملات خودرویی» هستیم؛ یعنی خریدار با توجه به داده‌هایی که در این سامانه و این سکو وجود دارد، دیگر می‌تواند خیالش کاملاً راحت باشد و مطمئن باشد که این خودرو هیچ ایرادی ندارد.

رئیس پلیس راهور بیان داشت که ما در حال راه‌اندازی سکویی به نام …





 کارت ریالی گردشگران خارجی
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

کارت ریالی گردشگران خارجی

دنیای اقتصاد: طبق اعلام بانک مرکزی دستورالعمل جدید ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری به منظور استفاده آسان اشخاص خارجی برای انجام امور درمانی، زیارتی، بررسی زمینه‌های سرمایه‌گذاری، بازرگانی و اشتغال به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ شد. بانک مرکزی، در اجرای بند (پ) ماده (29) قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها مصوب سال 1402 دستورالعمل ناظر بر نحوه فروش کارت ریالی گردشگری را به شبکه بانکی و شبکه صرافی کشور ابلاغ کرد.

 اطلاعیه قطع گاز امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / گاز این مناطق ۸ ساعت قطع می‌شود
۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

اطلاعیه قطع گاز امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / گاز این مناطق ۸ ساعت قطع می‌شود

به گزارش اقتصادآنلاین، روابط عمومی شرکت گاز استان خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای فوری، از اعمال محدودیت در جریان گاز طبیعی برخی مناطق شهرستان اهواز در روز یکشنبه...

 پیش‌بینی قیمت دلار در شهریور ۱۴۰۵؛ نبرد برای عبور از ۲۰۰ هزار تومان یا بازگشت به کانال ۱۸۰ هزار؟
۱۴ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی قیمت دلار در شهریور ۱۴۰۵؛ نبرد برای عبور از ۲۰۰ هزار تومان یا بازگشت به کانال ۱۸۰ هزار؟

اقتصادنیوز: بازار ارز در مردادماه، ماهی پرنوسان و همراه با رکوردزنی‌های تازه را پشت سر گذاشت؛ دلار آزاد با ثبت رکورد ۱۹۴ هزار و ۶۳۰ تومان، یکی از مهم‌ترین سقف‌های تاریخی خود را تجربه کرد و در نهایت، یورو با بازدهی ۳.۳۴ درصدی پربازده‌ترین ارز مردادماه شد.

 نکاتی که در تصادف با خودروهای نظامی باید بدانید
۱۲ ساعت قبل / سایت فرکانس

نکاتی که در تصادف با خودروهای نظامی باید بدانید

به گزارش فرکانس، نظامی‌بودن پلاک خودرو مانع مطالبه خسارت نیست و در تعیین مقصر نیز نوع پلاک ملاک محسوب نمی‌شود؛ نحوه وقوع حادثه و نظر پلیس، مبنای تعیین مسئولیت خواهد بود. پس از تصادف، تماس با پلیس و ثبت رسمی حادثه اهمیت ویژه‌ای دارد. در محدوده‌های دارای ملاحظات نظامی یا امنیتی نیز نباید بدون هماهنگی [ ]

 جهش ۲۲ درصدی بیت‌کوین در پایان هفته
۱۲ ساعت قبل / سایت صدای بورس

جهش ۲۲ درصدی بیت‌کوین در پایان هفته

بازار کریپتوکارنسی از ماه می ۲۰۲۶ در روندی نزولی گرفتار شد، به طوری که در ماه جولای بیت‌کوین به کمتر از ۶۰ هزار دلار سقوط کرد. به همین دلیل، برخی سرمایه‌گذاران از این بازار خارج شدند. اما ظاهرا ورق به نفع کریپتوها برگشته است.

 ماجرای ابهام ۸۱ میلیارد دلاری ارز صادراتی
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

ماجرای ابهام ۸۱ میلیارد دلاری ارز صادراتی

آرمان امروز : دستیار رئیس کل بانک مرکزی در امور ارزی گفت: یک سؤال مهم این است که آیا ۸۱ میلیارد دلار از منابع دولت و بانک مرکزی مورد سوءاستفاده قرار گرفته است؟ پاسخ به این سؤال منفی است و این برداشت از رقم اعلام‌شده درباره تخلف در بازگشت ارز، برداشت درستی نیست. مهدی دارابی، [ ]



گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟
خبرگزاری مهر

گروگان‌گیری مالی شرکت نفت؛ چه کسانی از نابسمانی در تولید نفع می برند؟

مسدود شدن حساب‌های شرکت ملی نفت، در حالی رخ داده که این مجموعه باید تولید انرژی و درآمد ارزی کشور را بدون وقفه تأمین کند و حقوق کارکنان صنعت نفت را نیز به موقع پرداخت کند تا تولید نخوابد.
سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سیگنال مثبت همتی به بازار سرمایه؛ بورس در مسیر جذاب‌تر شدن؟! | آخرین خبر

ایسنا/ اظهارات اخیر رئیس‌ کل بانک مرکزی مبنی بر عدم تغییر نرخ سود بانکی، در شرایطی که بازار سرمایه در نخستین روز هفته با جهشی قابل توجه همراه شده و شاخص کل از مرز شش میلیون واحد عبور کرده است، یک سیگنال مهم برای فعالان بورس محسوب می‌شود؛ سیگنالی که می‌تواند از کاهش نگرانی سهامداران درباره افزایش نرخ
حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت
خبرگزاری ایرنا

حذف ارز ترجیحی؛ رهایی از رانت، ورود به آزمون معیشت

تهران- ایرنا- پایان ارز ترجیحی در شرایط محدودیت منابع ارزی را باید اقدامی قابل دفاع و اجتناب‌ناپذیر دانست که در عین حال مرحله ای دشوارتر را برای شکل گیری نظام کارآمد حمایت اجتماعی در اقتصاد ایران رقم زده است؛ نظامی که موفقیت آن نه فقط با نرخ ارز، بلکه در صیانت از قدرت خرید مردم سنجیده خواهد شد.
وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند
خبرگزاری ایرنا

وابستگی تجارت خارجی ایران به امارات قابل جایگزینی است/ مردم نگران معیشت نباشند

تهران- ایرنا- رئیس اتاق مشترک ایران و چین با بیان اینکه اخلال در مبادلات مالی از سوی امارات بر تجارت خارجی ایران اثرگذار است اما می توان راه ها و روش های دیگر را جایگزین کرد، اظهار داشت: در شرایطی هستیم که برای ماهها بابت معیشت مردم و در دسترس بودن کالا نگرانی نداریم پیش‌بینی های لازم در این زمینه صورت گرفته است.
زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد
روزنامه توسعه ایرانی

زنجیره حذف ارز پیش‌سازهای دارویی تا جیب بیماران ادامه دارد

رامتین موثق در روزهای پایانی هفته گذشته، خبری مبنی بر حذف ارز ترجیحی دارو پخش شد و این در حالی اتفاق افتاد که وزیر بهداشت و درمان به سختی مقابل این
پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟
سایت الف

پیامدهای توقف تجارت با امارات چیست؟/ ایران از امارات چه می‌خرد و چه می‌فروشد؟/ عمان جایگزین امارات می‌شود؟

تصمیم امارات برای توقف تجارت و معاملات مالی با ایران، یکی از مهم‌ترین مسیرهای تجارت خارجی کشور را هدف گرفته و زنجیره واردات، تولید، تأمین ارز و صادرات را در معرض شوک تازه قرار داده است.