قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۵/۱۹

دست رد گواردیولا به سینه قهرمان لیگ نخبگان!

پایگاه خبری فوتبالی- گواردیولا حاضر نشد هدایت الاهلی عربستان را برعهده بگیرد.به گزارش فوتبالی، پپ گواردیولا بعد از جدایی از منچسترسیتی پیشنهادهای زیادی داشته است اما همه را رد کرده چرا که فعلا قصد دارد استراحت کند و به دنیای مربیگری برنگردد.به‌تازگی خوسه ماریا اوروبیتگ، مدیر برنامه‌های پپ گواردیولا خبر داد که باشگاه الاهلی عربستان تمایل دارد تا این سرمربی را جانشین ماتیاس یایسله کند اما این مذاکرات به دلیل مخالفت گواردیولا برای بازگشت به مربیگری در شرایط کنونی ادامه پیدا نکرد.او در گفت‌وگو با رو ...,پپ گواردیولا,الاهلی عربستان,لیگ نخبگان آسیا,لیگ عربستان
 دست رد گواردیولا به سینه قهرمان لیگ نخبگان!

پایگاه خبری فوتبالی- گواردیولا حاضر نشد هدایت الاهلی عربستان را برعهده بگیرد.

به گزارش فوتبالی، پپ گواردیولا بعد از جدایی از منچسترسیتی پیشنهادهای زیادی داشته است اما همه را رد کرده چرا که فعلا قصد دارد استراحت کند و به دنیای مربیگری برنگردد.

به‌تازگی خوسه ماریا اوروبیتگ، مدیر برنامه‌های پپ گواردیولا خبر داد که باشگاه الاهلی عربستان تمایل دارد تا این سرمربی را جانشین ماتیاس یایسله کند اما این مذاکرات به دلیل مخالفت گواردیولا برای بازگشت به مربیگری در شرایط کنونی ادامه پیدا نکرد.

او در گفت‌وگو با روزنامه عکاظ توضیح داد که الاهلی کانال‌های مذاکره با نمایندگان گواردیولا را گشوده بود اما سرمربی اسپانیایی تمایلی به بازگشت به مربیگری در دوره فعلی ندارد. او تأکید کرد که این تصمیم، دلیل اصلی عدم رسیدن به توافق بین دو طرف بوده است.

گواردیولا پس از پایان تجربه‌ 10 ساله و موفقش در منچسترسیتی، مورد توجه چندین باشگاه و تیم ملی قرار گرفت اما این سرمربی باتجربه ترجیح داد موقتا از عرصه مربیگری فاصله بگیرد و تصمیم درباره مقصد بعدی خود را به تعویق اندازد.

پس از عدم موفقیت در مذاکرات با گواردیولا، الاهلی تصمیم گرفت که مارینو بوسیچ، سرمربی هلندی را به عنوان جایگزین یایسله انتخاب کند.



۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا در جمع بزرگان؛ سرمربی آرسنال به رکورد ۱۵۰ برد در لیگ برتر رسید

پایگاه خبری فوتبالی - میکل آرتتا با پیروزی امشب آرسنال مقابل کاونتری، به رکورد ۱۵۰ پیروزی در لیگ برتر انگلیس دست پیدا کرد و نام خود را در جمع سریع‌ترین سرمربیان تاریخ این رقابت‌ها برای رسیدن به این تعداد برد ثبت کرد.

به گزارش فوتبالی، میکل آرتتا برای رسیدن به این رکورد به ۲۴۹ مسابقه نیاز داشت و در رده پنجم سریع‌ترین سرمربیان تاریخ لیگ برتر قرار گرفت. سرمربی اسپانیایی آرسنال با این آمار، تنها دو بازی بیشتر از سر الکس فرگوسن برای رسیدن به ۱۵۰ پیروزی زمان نیاز داشته است.

در صدر این فهرست، پپ گواردیولا قرار دارد که تنها در ۲۰۴ مسابقه به ۱۵۰ برد رسید. پس از او ژوزه مورینیو با ۲۳۱ بازی و یورگن کلوپ با ۲۳۷ مسابقه قرار دارند و الکس فرگوسن نیز با ۲۴۷ بازی چهارمین سرمربی سریع تاریخ لیگ برتر در رسیدن به این رکورد است.

این رکورد در حالی برای آرتتا به ثبت رسید که آرسنال فصل جدید لیگ برتر را با یک پیروزی قدرتمند آغاز کرد و سرمربی اسپانیایی توانست شروعی ایده‌آل در مسیر فصل جدید داشته باشد. آرتتا حالا با ثبت ۱۵۰ برد، یک قدم دیگر به جمع پرافتخارترین مربیان تاریخ لیگ برتر نزدیک شده است.


۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعلام مکان میزبانی استقلال از رقبای آسیایی

به گزارش "ورزش سه"، محل برگزاری دیدارهای خانگی استقلال در لیگ قهرمانان آسیا الیت هنوز به صورت رسمی مشخص نشده و آبی‌ها برای انتخاب ورزشگاهی خارج از ایران با محدودیت‌هایی روبه‌رو شده‌اند. علی تاجرنیا در تازه‌ترین صحبت‌های خود از تلاش باشگاه برای گرفتن تأیید ورزشگاه بصره خبر داد.

تاجرنیا ابتدا با اصلاح این برداشت که استقلال کشور تاجیکستان را به عنوان محل میزبانی معرفی کرده بود، گفت: «تاجیکستان گزینه‌ای بود که گل‌گهر معرفی کرده بود. در بررسی‌هایی که انجام دادیم، برای من و سایر اعضای هیئت‌مدیره بسیار مهم بود ورزشگاهی انتخاب شود که هواداران استقلال امکان دسترسی به آن را داشته باشند.»

وی افزود: «به همین دلیل روی بصره اصرار کردیم و توافق لازم را نیز گرفتیم. درباره بغداد هم توافق اولیه انجام شده بود، اما آنچه این موضوع را با مشکل مواجه کرد، تعلل مجموعه فدراسیون فوتبال عراق بود.»

رئیس هیئت‌مدیره استقلال درباره علت این تأخیر توضیح داد: «مسئولان فدراسیون عراق گلایه‌هایی از فدراسیون فوتبال ایران داشتند که بخشی از آنها نیز به‌حق بود. این تأخیر باعث شد مدارک مورد نیاز تا پیش از زمان قرعه‌کشی ارسال نشود.»

تاجرنیا ادامه داد: «پس از ارائه توضیحات، مسئولان مربوطه شرایط را پذیرفتند. ابتدا اعلام شده بود که استقلال دیگر امکان معرفی محل میزبانی ندارد و باید در کشور تیم‌های حریف بازی کند، اما در جدول مسابقات نیز محل برگزاری دیدارهای خانگی ما را مشخص نکردند و فرصت ادامه رایزنی‌ها باقی ماند.»

وی درباره آخرین وضعیت مذاکرات گفت: «روز گذشته فدراسیون فوتبال عراق قرارداد را امضا کرد و نامه مربوط به ورزشگاه بصره را نیز برای کنفدراسیون فوتبال آسیا فرستاد. با توجه به اینکه ارسال این مدارک با کمی تأخیر انجام شده است، اکنون در حال رایزنی هستیم تا AFC با این درخواست موافقت کند.»

به این ترتیب بصره گزینه نهایی استقلال برای برگزاری دیدارهای خانگی آسیایی است، اما قطعی شدن این انتخاب به تأیید کنفدراسیون فوتبال آسیا بستگی دارد. تاجرنیا در پایان ابراز امیدواری کرد این مجوز صادر شود و گفت: «اگر این اتفاق رخ بدهد، از نظر شرایط میزبانی وضعیت بسیار بهتری نسبت به گزینه‌های دیگر خواهیم داشت.»

نزدیکی بصره به ایران و امکان حضور آسان‌تر هواداران استقلال، دلیل اصلی اصرار مدیران باشگاه بر انتخاب این شهر بوده است. اکنون آبی‌ها منتظر پاسخ AFC هستند تا پس از هفته‌ها بلاتکلیفی، ورزشگاه محل برگزاری مسابقات خانگی‌شان در آسیا مشخص شود.


۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.

به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.

البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تیم مشخص شود اما به نظر می رسد این خبر برای آرام کردن فضای هواداری است چرا که ای اف سی کلا کلا حق انتخاب میزبانی را از استقلال گرفته است.

اگرچه طی روزهای گذشته این خبر منتشر شد که استقلال در قطر از حریفانش میزبانی خواهد کرد، اما گویا قطری ها نپذیرفته اند یا شرایط سختی برای ورود کاروان استقلال وضع کرده اند تا ای اف سی تصمیم دیگری بگیرد و حالا صحبت از عراق شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در گفت و گو با برنامه شب‌های فوتبالی اعلام کرد که کارهای نهایی میزبانی این تیم از حریفانش در شهر بصره عراق انجام شده و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، آبی‌ها در این شهر از حریفانشان در لیگ نخبگان آسیا پذیرایی خواهند کرد

.

صحبتهای او را بخوانید:" در حال حاضر فدراسیون عراق قرارداد را امضا کرده و نامه مربوط به ورزشگاه را هم ارسال کرده است. با توجه به تأخیر ایجادشده، همچنان در حال رایزنی هستیم تا بصره به عنوان محل میزبانی استقلال انتخاب شود. اگر این اتفاق بیفتد، معتقدم شرایط میزبانی بسیار خوبی خواهیم داشت."

اولین بازی استقلال در لیگ نخبگان آسیا، 23 شهریور مقابل السد قطر خواهد بود و باید دید آبی‌ها در عراق از حریف قطری‌شان میزبانی خواهند کرد یا کشور دیگری میزبان خواهد شد.




 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم
۵ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

حق امید‌ها را خرج بیرو‌ها نکنیم

امید‌های فوتبال ایران به سادگی ناامید می‌شود اگر بهترین فرصت را صرفاً به بهانه کسب نتیجه تقدیم بزرگسالان کنیم

 اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اختصاصی: آرزوی علی بیرو بر باد رفت!

نام دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال برای بازی‌های آسیایی ناگویا رجیستر شده است؛ اما علیرضا بیرانوند جزو آن‌ها نیست.

 آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. او در نخ ...,رئال مادرید,آرسنال,مارتین زوبیمندی,میکل آرتتا,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۷ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا