قیمت طلا امروز




 سایت صفحه اقتصاد / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

دستگیری فوری قاتل در کمتر از ۴۸ ساعت

فرمانده انتظامی شهرستان کهگیلویه از وقوع قتل یک مرد ۲۸ ساله و شناسایی و دستگیری قاتل تنها در کمتر از ۴۸ ساعت پس از وقوع جنایت خبر داد.
 دستگیری فوری قاتل در کمتر از ۴۸ ساعت

صفحه اقتصاد -

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی و دستگیری قاتل یک جوان در چرام و ۵ نفر دیگر از افراد حاضر در درگیری، کمتر از ۴۸ ساعت پس از وقوع قتل خبر داد.

سردار سهام صالحی اظهار داشت: در پی دریافت خبری مبنی بر وقوع درگیری مسلحانه میان چند جوان و وقوع یک فقره قتل در شهرستان چرام، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران انتظامی شهرستان چرام با حضور میدانی جانشین فرمانده انتظامی استان و با رعایت ملاحظات امنیتی و انجام اقدامات تجسسی، نسبت به کنترل و آرام‌سازی شرایط اقدام کردند.

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مأموران با انجام تحقیقات فنی و تخصصی، هویت قاتل را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی، وی را کمتر از ۴۸ ساعت به همراه پنج نفر دیگر از افراد حاضر در درگیری دستگیر کردند.

سردار صالحی با اشاره به رضایتمندی شهروندان و خانواده و طایفه مقتول از اقدام به‌موقع پلیس، گفت: قاتل و پنج نفر دیگر برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی و روانه زندان شدند.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه درگیری مسلحانه یا وقوع قتل، خونسردی خود را حفظ کرده و موضوع را از طریق شماره ۱۱۰ به مرکز فوریت‌های پلیسی اطلاع دهند. مطالعه بیشتر: آخرین خبر از مطالبات بازنشستگان امروز ۲۰ مرداد منبع: مهر اخبار مرتبط circle پیش بینی آب و هوای کهگیلویه و بویراحمد circle قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا پنجشنبه ۱۵ مرداد circle پیش بینی وضعیت آب و هوا کهگیلویه و بویراحمد فردا چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ circle پیش بینی وضعیت آب و هوا کهگیلویه و بویراحمد فردا یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵ پیشنهاد سردبیر circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۲۴ مرداد تحت تاثیر پایان ماه صفر / طلا گران می‌شود؟ circle ترامپ میان جنگ و بدهی؛ ایران چگونه معادلات واشنگتن را به‌هم زد؟ circle مخبر: نظم نوین منطقه با سازکار هرمز، فارغ از آمریکا ممکن است circle قرارگاه خاتم‌الانبیا: بدون مجوز ایران هیچ کشتی امکان تردد از تنگه هرمز را ندارد



۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

آشپز قاتل با رضایت خانواده مقتول از پای چوبه دار به زندگی بازگشت

کد خبر: 787402 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۱۹:۲۶:۰۸ اعتمادآنلاین |

آشپز جوان رستورانی که در جریان درگیری با همکارش او را با ضربات چاقو به قتل رسانده و دو کارگر دیگر را هم زخمی کرده بود، پس از صدور حکم قصاص با رضایت اولیای دم از مجازات مرگ نجات یافت، اما قرار است دوباره از جنبه عمومی جرم محاکمه شود.

به گزارش سایت جنایی، روزهای پایانی مهر ۱۴۰۱، گزارش وقوع درگیری خونین در رستورانی واقع در شمال تهران به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد. بنابراین ماموران کلانتری ۱۰۱ تجریش برای بررسی ماجرا راهی محل حادثه شدند.

ماموران هنگام حضور در رستوران با صحنه‌ای خونین روبه‌رو شدند و دیدند سه کارگر جوان رستوران بر اثر اصابت ضربات چاقو زخمی شده‌اند و مرد جوان دیگری که آشپز رستوران است، دست‌هایش مجروح شده است.

مجروحان بلافاصله برای درمان به بیمارستان منتقل شدند، اما تلاش پزشکان برای نجات یکی از کارگران نتیجه نداد و او بر اثر شدت جراحات جان باخت. دو کارگر دیگر که در جریان درگیری زخمی شده بودند زنده ماندند و آشپز جوان هم که دست‌هایش زخمی شده بود، پس از انتقال به بیمارستان نجات یافت.

این در حالی بود که تحقیقات پلیس درباره این درگیری نشان داد آشپز رستوران عامل قتل همکارش بوده است. او پس از دستگیری به قتل اعتراف کرد و درباره علت وقوع این درگیری خونین توضیح داد.

متهم در جریان تحقیقات گفت: «من آشپز هستم و در رستوران کار می‌کردم، مقتول هم یکی از کارگران سالن بود. اختلاف ما  چند روز قبل از حادثه بر سر نحوه کار مقتول شروع شده بود. من از او می‌خواستم مدت زیادی در سالن نماند و سفارش‌ها را زودتر به آشپزخانه برساند و بعد دوباره به سالن برود.»

اما به گفته متهم، مقتول در پاسخ به این درخواست گفته بود سالن رستوران همیشه شلوغ است و نمی‌تواند سفارش‌ها را با سرعتی که آشپز می‌خواهد به او برساند. همین موضوع باعث شده بود بین‌شان جروبحث و درگیری لفظی شکل بگیرد.

دیگران هم گفتند این اختلاف کاری تا شب حادثه ادامه پیدا کرد و آن شب آشپز و مقتول بار دیگر بر سر همان موضوع با یکدیگر مشاجره کردند. هنگام وقوع آخرین درگیری، سایر کارگران رستوران خواب بودند و فقط  آن دو نفر بیدار بودند.

وقتی جروبحث بین آنها بالا گرفت، آشپز به‌شدت عصبانی شد، به آشپزخانه رفت و یک چاقو برداشت، بعد هم با چاقو به مقتول حمله کرد و ضرباتی به او زد.

در همین بین صدای درگیری و سروصدای آنها باعث شد دو کارگر دیگر از خواب بیدار شوند و برای جدا کردن آشپز و مقتول تلاش کنند، اما آنها هم در جریان حمله با ضربات چاقو زخمی شدند.

پس از انتقال مجروحان به بیمارستان، یکی از کارگران که طرف اصلی درگیری با آشپز بود بر اثر شدت جراحات جان باخت و همان موقع بود که تحقیقات جنایی برای روشن شدن ابعاد قتل آغاز شد. آشپز که در جریان درگیری زخمی شده بود، بعد از انجام درمان و بهبود تحت بازجویی قرار گرفت و به قتل همکارش اعتراف کرد.

به این ترتیب پرونده با تکمیل تحقیقات در دادگاه کیفری تحت رسیدگی قرار گرفت و آشپز جوان به اتهام قتل به قصاص محکوم شد. در ادامه روند رسیدگی حکم در شعبه ششم دیوان عالی کشور  تایید و پرونده برای اجرای حکم به شعبه دوم اجرای احکام ارسال شد.

بعد از ارسال پرونده به شعبه دوم اجرای احکام، تلاش‌ها برای جلب رضایت اولیای دم آغاز شد. در این مدت چند جلسه صلح و سازش برگزار و موضوع پرونده با خانواده مقتول در میان گذاشته شد تا اینکه در نهایت پدر و مادر مقتول از قصاص فرزندشان گذشت کردند.

بر اساس توافق انجام‌شده، اولیای دم در قبال دریافت وجه‌المصالحه رضایت خود را اعلام کردند، به این ترتیب حکم قصاص قاتل منتفی شد. اما با گذشت خانواده مقتول، قرار است قاتل از جنبه عمومی جرم در دادگاه محاکمه و پس از تعیین تکلیف این بخش از پرونده نیز روشن شود.

  اخبار مرتبط بخشش قاتل 4 سال بعد از نزاع مرگبار قتل به خاطر سبقت گرفتن/ قاتل بخشیده شد




 پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟
۲ ساعت قبل / سایت تابناک

پختن تخم مرغ در مایکروویو خطرناک است؟

برای پختن بدون مشکل تخم‌مرغ در مایکروویو باید چند نکته احتیاطی را رعایت کرد.

 جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی
۱۴ ساعت قبل / سایت تابناک

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمالی

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در محور‌های چالوس، هراز و فشم در روز‌های جمعه و شنبه ۳۰ و ۳۱ مردادماه خبر داد.

 خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی و آینده‌نگر در تهران

سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

 دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات
۱۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

دفترچه سوالات کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۵ منتشر شد + لینک دانلود دفترچه سوالات

سازمان سنجش آموزش کشور دفترچه سوالات آزمون‌های علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی ۱۴۰۵ را منتشر کرد.

 زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

زباله‌های چندساله در جاده اسالم ـ خلخال | طبیعت در محاصره پسماند + ویدئو

تصاویر انباشت زباله و جاری شدن شیرابه در جاده گردشگری اسالم ـ خلخال، بار دیگر مسئله رهاسازی پسماند در طبیعت گیلان را به صدر اخبار آورده است؛ زباله‌هایی که به گفته بخشدار اسالم، بخشی از آنها حاصل سال‌ها رهاسازی پسماند در بالادست است و حالا خطر آلودگی چشمه‌ها و آسیب به اکوسیستم منطقه را افزایش داده.

 سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص
۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سرنوشت بازسازی پل B1 کرج به کجا رسید؟؛تصمیم‌گیری با ۱۵ متخصص

پل B1 کرج که در آستانه افتتاح قرار داشت، در جریان حمله فروردین‌ماه دشمن آمریکایی-صهیونیستی آسیب جدی دید. اکنون یک هیئت ۱۵ نفره از متخصصان سازه و پل‌سازی مأمور تعیین سرنوشت بازسازی این پروژه شده‌اند.