قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

آموزش مجازی و تعطیلی مدارس انتخاب ما نبوده است/ سناریوهای مختلف برای مواجهه با شرایط احتمالی

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه آموزش مجازی و تعطیلی مدارس هیچ‌گاه انتخاب آموزش و پرورش نبوده است، گفت: اولویت و ترجیح آموزش و پرورش، آموزش حضوری است؛ اما آموزش و پرورش در حال طراحی سناریوهای مختلف برای مواجهه با شرایط احتمالی است و لازم است همین آمادگی در سطح مدارس و مناطق نیز ایجاد شود.
 آموزش مجازی و تعطیلی مدارس انتخاب ما نبوده است/ سناریوهای مختلف برای مواجهه با شرایط احتمالی

ایران آنلاین:

رضوان حکیم زاده با تأکید بر اینکه آموزش مجازی و تعطیلی مدارس هیچ‌گاه انتخاب آموزش و پرورش نبوده است، اظهار کرد: اولویت و ترجیح آموزش و پرورش، آموزش حضوری است؛ اما تجربه سال‌های اخیر به ما آموخته است که باید برای شرایط مختلف آمادگی داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به ضرورت مدیریت شرایط غیرثابت، افزود: مدیریت در بحران یعنی توانایی تطبیق با شرایط. ممکن است وضعیت آموزشی در مقاطعی نیازمند تغییر باشد و مدارس باید بتوانند با آمادگی لازم، از آموزش حضوری به مجازی و بالعکس تغییر وضعیت دهند.

حکیم‌زاده تأکید کرد: آموزش و پرورش در حال طراحی سناریوهای مختلف برای مواجهه با شرایط احتمالی است و لازم است همین آمادگی در سطح مدارس و مناطق نیز ایجاد شود.

وی توسعه آموزش ترکیبی را یکی از اولویت‌های معاونت آموزش ابتدایی دانست و گفت: باید معلمان و مدارس برای استفاده از همه ظرفیت‌های آموزشی آماده باشند تا در صورت تغییر شرایط، فرآیند یادگیری دانش‌آموزان با کمترین وقفه ادامه پیدا کند.

حکیم‌زاده با اشاره به شرایط دشوار اخیر کشور، اظهار کرد: این شرایط، در کنار همه دشواری‌ها و آسیب‌هایی که به همراه داشت، از منظر تربیتی نیز تجربه‌های ارزشمندی برای نسل جدید ایجاد کرد که باید از آن به‌درستی بهره گرفت.

وی افزود: دانش‌آموزان امروز، برخلاف گذشته که مفاهیمی همچون جنگ، دشمن‌شناسی، ایثار و شهادت برای آنان بیشتر جنبه تاریخی و انتزاعی داشت، بخشی از این مفاهیم را به‌صورت مستقیم و در زندگی روزمره تجربه کرده‌اند. آنان شاهد فداکاری مدافعان وطن، دانشمندان شهید و همچنین شهادت دانش‌آموزان بوده‌اند و این تجربه زیسته می‌تواند به یک سرمایه مهم تربیتی و هویتی تبدیل شود.

حکیم‌زاده با اشاره به استمرار جنگ شناختی علیه نسل جوان و نوجوان، تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی این جنگ، قطع پیوند نسل جدید با ریشه‌های هویتی، ملی و دینی است. از این رو، یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های آموزش و پرورش، تقویت تعلق دانش‌آموزان به هویت ایرانی ـ اسلامی و ایجاد پیوند عمیق‌تر آنان با ریشه‌های فرهنگی و تاریخی کشور است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه اربعین می‌تواند از منظر تربیتی یک فرصت مهم برای بازخوانی و تقویت هویت باشد، گفت: اربعین صرفاً یک مناسبت یا مجموعه‌ای از مناسک نیست؛ بلکه فرصتی برای بازخوانی تاریخی مفاهیمی همچون عزت، ظلم‌ستیزی و ذلت‌ناپذیری و تقویت احساس تعلق به یک هویت مشترک است.

وی ادامه داد: اکنون این مفاهیم برای دانش‌آموزان با تجربه‌های زیسته آنان پیوند خورده است و وظیفه ما این است که این تجربه‌ها را به خاطره جمعی و در نهایت به یک ابزار هویت‌ساز تبدیل کنیم.

حکیم‌زاده از پیشنهاد طرح موضوع «تعلق به هویت و ارتقای تعلق به هویت و ارزش‌های ایرانی ـ اسلامی دانش‌آموزان در شرایط پساجنگ» در برنامه‌های پیش‌روی آموزش و پرورش خبر داد و تأکید کرد: باید بعدها بتوانیم پاسخ دهیم که در این مقطع تاریخی، آموزش و پرورش برای تقویت ریشه‌های هویتی دانش‌آموزان و پیوند آنان با سرمایه‌های فرهنگی، ملی و دینی کشور چه اقداماتی انجام داده است.

 

گفت‌وگو با خانواده‌ها؛ راهبرد اصلی مدیریت شرایط

 

حکیم‌زاده با تأکید بر اهمیت نقش مدیران مدارس در ایجاد آرامش و همراهی خانواده‌ها اظهار کرد: گفتمان آموزش و پرورش با خانواده‌ها باید بر پایه گفت‌وگو، تعامل، قدردانی و جلب مشارکت باشد؛ نه بر مبنای دستور و ایجاد نگرانی.

وی افزود: باید به خانواده‌ها نشان دهیم که آموزش و زندگی دانش‌آموزان تعطیل نمی‌شود و در عین حال، برای شرایط مختلف آمادگی داریم. این نگاه می‌تواند به حفظ آرامش، اعتماد و استمرار فرآیند تعلیم و تربیت کمک کند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به نقش‌آفرینی فرهنگیان در شرایط دشوار اخیر، حضور و همراهی آنان را یک سرمایه اجتماعی ارزشمند دانست و گفت: بسیاری از اقدامات فرهنگیان در این دوره، نه از سر دستور اداری، بلکه با احساس مسئولیت نسبت به کشور، دانش‌آموزان و آینده آنان انجام شد و این سرمایه باید مورد توجه و تقویت قرار گیرد.

 

تقویت همدلی و انسجام؛ ضرورت امروز آموزش و پرورش

 

حکیم‌زاده در پایان با تأکید بر ضرورت حفظ همدلی و انسجام در جامعه و نظام تعلیم و تربیت گفت: در شرایط دشوار امروز، باید همه انرژی خود را برای تقویت یکدیگر، حفظ انسجام و خدمت بهتر به دانش‌آموزان و کشور به کار بگیریم.

وی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف جنگ شناختی، ایجاد احساس بیگانگی، ناامیدی و رهاشدگی در جامعه و به‌ویژه در نسل جوان است؛ بنابراین آموزش و پرورش باید با استفاده از ظرفیت‌های تربیتی، فرهنگی و اجتماعی خود، در جهت تقویت امید، تعلق و هویت دانش‌آموزان حرکت کند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ابراز امیدواری کرد با تداوم همدلی و همکاری در مجموعه تعلیم و تربیت و بهره‌گیری از ظرفیت‌های معنوی و فرهنگی جامعه، آموزش و پرورش بتواند نقش مؤثرتری در تقویت سرمایه‌های هویتی و اجتماعی نسل آینده ایفا کند.

انتهای پیام/



۵ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

توزیع شیر مدارس راه حلی برای ارتقای سرانه مصرف

به گزارش تجارت نیوز، علی احسان ظفری مدیر عامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: مسئولان دولتی به دلایل مختلف از جمله عدم برنامه ریزی مناسب، تخصیص بودجه و عدم تعهد به قراردادهای خود به توزیع شیر مدارس امیدوار نیستند.

به گفته وی، توزیع شیر مدارس یکی از راهکارهای ارتقای سرانه مصرف است که متاسفانه در سال های اخیر توجهی به آن نشده است.

ظفری ادامه داد: اعتبارات توزیع شیر مدارس بسته به میزان دفعات و مقاطع تحصیلی و قیمت آن مقطع شیر خام است، از این رو برآورد دقیقی نمی توان داشت. گفتنی است ۱۳ میلیون دانش آموز در کشور داریم که میزان تعیین بودجه آن به عوامل متعددی از جمله تعداد دانش آموزان و تعداد دفعات توزیع بستگی دارد.

مدیر عامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: با توزیع شیر مدارس، سرانه مصرف لبنیات را ۵ درصد افزایش می دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان


۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

پیام قدردانی وزیر آموزش و پرورش از مشارکت فعال مدیران و رؤسا در سی و نهمین اجلاس آموزش و پرورش

 علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در پیامی از مشارکت فعال اعضای شورای معاونان، رؤسا، معاونین و مدیران کل، مشاورین معاونت ها، سازمان‌ها و مراکز ستادی، رؤسای دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها، مدیران کل نوسازی مدارس سراسر کشور و مدیران کل کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان سراسر کشور و رؤسای مناطق، نواحی و شهرستان‌های سراسر کشور و همه همکارانی که در این اجلاس حضور داشتند، قدردانی کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

با سلام و احترام

اکنون که سی و نهمین اجلاس رؤسای آموزش و پرورش سراسر کشور با شعار «حماسه همدلی برای ایران؛ برای مدرسه» با رویکرد ارتقای کیفیت؛ عدالت و هویت؛ با مشارکت و حضور مؤثر مسئولان بلند مرتبه کشور با موفقیت در دستیابی به گفتمان مشترک و هم‌افزایی و همدلی میان مسئولان آموزش و پرورش سراسر کشور از صف تا ستاد برگزار شد؛ از مسؤولیت‌پذیری، تعهد شایسته در برنامه‌ریزی، سازماندهی و هماهنگی در بسیج ظرفیت‌ها و امکانات موجود به‌منظور اجرای مطلوب این رویداد مهم فرهنگی- تربیتی، صمیمانه سپاسگزاری و قدردانی می‌نمایم.

سلامت و توفیق روزافزون همه همکاران را در مسیر رشد و بالندگی نظام تعلیم و تربیت کشور با تأسی از منویات مقام معظم رهبری (مدظّله‌العالی) و سیاست‌های دولت چهاردهم از حضرت حق تعالی مسألت می‌نمایم.

انتهای پیام/


۶ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

ضرورت واردات بنزین/ مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  اندیشه معاصر ؛ یاسر میرزایی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط کنونی بخش انرژی کشور اظهار کرد: اگر ۶ ماه یا یک سال پیش درباره مساله بنزین صحبت می‌کردیم، بیشتر با مجموعه‌ای از مسائل بنیادی و بلندمدت مواجه بودیم؛ اما امروز و در این مقطع، با یک موضوع بحرانی روبه‌رو هستیم که نیازمند راه‌حل فوری است.

وی افزود: البته حل بحران‌های فوری نباید باعث شود عوامل اصلی و بلندمدت ناترازی انرژی نادیده گرفته شود؛ چراکه حتی برای حل مسائل کوتاه‌مدت نیز ناچاریم به ریشه‌های این ناترازی بپردازیم.

میرزایی با بیان اینکه مصرف بنزین کشور به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر در روز رسیده است، یادآورشد: این میزان مصرف در شرایطی ثبت شده که کشور با وضعیت اقتصادی عادی مواجه نیست و آثار حملات تجاوزکارانه و مشکلات رشد اقتصادی نیز وجود دارد.

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: در شرایط عادی، برآورد می‌شد میزان مصرف روزانه بنزین به ۱۴۰ تا ۱۴۵ میلیون لیتر برسد. بخشی از کاهش فعلی مصرف نیز ناشی از شرایط خاص اقتصادی و مدیریت مصرف است، اما نیاز واقعی کشور در ماه‌های آینده افزایش خواهد یافت؛ به‌ویژه در اواخر تابستان و اوایل پاییز که اغلب با اوج مصرف روبه‌رو هستیم.

وی درباره ظرفیت تولید بنزین خاطرنشان کرد: بخشی از افزایش تولید، از طریق استفاده از مواد و ترکیبات شیمیایی و اختلاط فرآورده‌ها حاصل می‌شود. این روش، جایگزین توسعه زیرساخت‌های سخت‌افزاری پالایشگاهی نیست؛ زیرا افزایش واقعی ظرفیت تولید، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های سنگین و زمان‌بر است.

میرزایی ادامه داد: افزایش تولید از مسیر اختلاط ممکن است به افت کیفیت سوخت منجر شود و کاهش کیفیت نیز می‌تواند مصرف خودروها را افزایش دهد. بنابراین، افزایش حجم تولید بدون توجه به کیفیت فرآورده، همیشه به معنای بهبود تراز بنزین نیست.

این مقام مسئول با اشاره به ضرورت واردات بنزین گفت: با توجه به میزان مصرف و توان تولید موجود، دست‌کم به حدود ۱۵ میلیون لیتر واردات روزانه نیاز داریم؛ این در حالی است که تامین مالی، دسترسی ارزی و مسائل لجستیکی، به‌ویژه در مسیرهای جنوبی کشور، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

وی اعلام کرد: بخشی از مسیرهای تامین خارجی نیز با محدودیت مواجه شده و حتی برخی کشورهایی که پیش از این ظرفیت مازاد بنزین داشتند، اکنون امکان عرضه به ایران را ندارند. در چنین شرایطی، برداشت از ذخایر مطرح می‌شود؛ در حالی که ذخایر باید برای دوره‌های کوتاه و شرایط اضطراری نگهداری شوند، نه اینکه به‌صورت مستمر جایگزین واردات یا تولید شوند.

میرزایی اضافه کرد: برداشت مداوم از ذخایر، کشور را در وضعیت شکننده قرار می‌دهد و گزارش‌ها و برآوردهای موجود نشان می‌دهد سطح ذخایر بنزین به شرایط نگران‌کننده‌ای نزدیک شده است.

وی با تاکید بر اینکه مساله بنزین اکنون باید در کانون توجه سیاست‌گذاری قرار گیرد، افزود: سازمان بهینه‌سازی انرژی از ابتدای فعالیت خود، برنامه جامعی برای رفع ناترازی انرژی دنبال می‌کرد و در این برنامه، بخش حمل‌ونقل و سوخت‌هایی مانند بنزین و گازوئیل، به دلیل حساسیت‌های اجتماعی، در اولویت‌های پایانی قرار داشتند.

میرزایی اظهار کرد: در برنامه‌های قبلی، تمرکز اصلی بر مدیریت مصرف گاز طبیعی بود، اما اکنون شرایط به‌گونه‌ای است که شاید چاره‌ای جز جلو انداختن برنامه‌های مرتبط با بنزین و گازوئیل نداریم.

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی با اشاره به چشم‌انداز زمستان پیش‌رو گفت: اگر برای مدیریت ناترازی انرژی و به‌ویژه مصرف گاز و سوخت در ماه‌های آینده تصمیم‌های موثر و فوری گرفته نشود، کشور با شرایط دشوارتری مواجه خواهد شد.

منبع: ایسنا




 فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر
۱۶ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم هالیوودی از تعقیب و گریز پلیسی در خیابان های شهر

حوادث رکنا: تعقیب و گریز مسلحانه پلیس با یک پژو پارس در مشهد به دستگیری دو سوداگر مرگ و کشف حدود ۶ کیلوگرم مواد افیونی از داخل خودرو منجر شد.

 ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱
۱۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ترمیم زخم‌های جنگ در منطقه ۱۱

مهدی قمی، شهردار منطقه ۱۱ در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در این دوره از مدیریت شهری، از آغاز نوسازی واحدهای تخریب‌شده در جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

 احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور از احتمال جاری شدن سیل در ۵ استان کشور خبر داد.

 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی در سوریه می‌کشاند/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان
۱۷ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم/ اسرائیل: ​اردوغان، ترکیه را به سمت ماجراجویی‌های خطرناکی در سوریه می‌کشاند/ انفجار کنترل‌شده در محدوده جنوب اصفهان

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا در تنگه هرمز همچنان اد...

 تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟
۱۶ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

تفاوت کنکور ۱۴۰۵ با سال گذشته / پیرترین و جوان‌ترین داوطلبان کنکور چند ساله هستند؟

رئیس سازمان سنجش درباره تفاوت کنکور امسال با سال گذشته از نظر تأثیر سوابق تحصیلی و نمره کل آزمون گفت: در سال ۱۴۰۴، سوابق تحصیلی ۶۰ درصد و نمره آزمون سراسری ۴۰ درصد تأثیر داشت. بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از این ۶۰ درصد، ۴۳ درصد به پایه دوازدهم و ۱۷ درصد به پایه یازدهم اختصاص داشت.

 فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار
۱۶ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم / قتل راننده تاکسی بی گناه با شلیک گلوله / دست مرد دیگری قطع شد و حالا قاتل فراری است + گفتگو با مادر داغدار

حوادث رکنا:جوان 23 ساله‌ای در شاهرود که برای رساندن شام به یک باغ رفته بود، در جریان تیراندازی افرادی که برای انتقام از صاحب باغ کمین کرده بودند، هدف گلوله قرار گرفت و کشته شد؛ حالا 10 سال از این جنایت گذشته و متهمان اصلی همچنان فراری هستند.