قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱ ساعت قبل

تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کرمان در دستور کار دولت

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور از برنامه دولت برای تسریع در اجرای پروژه‌های راهبردی کرمان از جمله آزادراه یزد ـ انار، تکمیل بیمارستان‌های نیمه‌تمام و رفع مشکل کم‌آبی روستاهای این استان خبر داد.
 تسریع در تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کرمان در دستور کار دولت

ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، «سید حمید پورمحمدی»، عصر امروز - سه‌شنبه سوم شهریورماه - در جمع خبرنگاران در کرمان گفت: یکی از محورهای اصلی گفت‌وگوهای ما با استاندار کرمان، تسریع در روند احداث آزادراه متصل‌کننده یزد به انار و کرمان است که نقش بسزایی در رونق اقتصادی و ترانزیت منطقه ایفا خواهد کرد.

وی با تأکید بر ضرورت بهره‌برداری سریع از طرح‌های عمرانی، به وضعیت بیمارستان‌های نیمه‌تمام اشاره کرد و اظهار کرد: بیمارستان شهید سلیمانی و همچنین برخی مراکز درمانی در مناطق محروم استان، نیازمند تزریق اعتبار و توجه ویژه هستند.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: همچنین در حوزه تأمین آب آشامیدنی و کشاورزی، بسیاری از روستاها و حتی خود شهر کرمان با چالش جدی مواجه‌اند که برای رفع آن برنامه‌ریزی فوری شده است.

 

نگاه دولت چهاردهم به استان کرمان، نگاهی تشویقی و حمایتی است

 

پورمحمدی با اشاره به حجم وسیع پروژه‌های آموزشی در دست اجرا، از عزم دولت برای تکمیل مدارس نیمه‌ساز به‌عنوان یکی از مصادیق عدالت آموزشی نام برد و گفت: خوشبختانه نگاه دولت چهاردهم به استان کرمان، نگاهی تشویقی و حمایتی است.

وی ادامه داد: ما در سازمان برنامه و بودجه کشور، همراهی کامل با مجموعه استانداری را در دستور کار داریم و از ظرفیت‌های موجود برای جذب اعتبارات استفاده خواهیم کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به موضوع مهم مدیریت سوخت که مورد تأکید استاندار قرار گرفته، خاطرنشان کرد: در این سفر، گفت‌وگوهای سازنده‌ای درباره بهینه‌سازی مصرف سوخت و پروژه‌های مرتبط با آن داشتیم.

این مقام مسئول افزود: برنامه این است که اعتبارات به سمتی هدایت شود که پروژه‌های زودبازده هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسند و عواید آن نصیب مردم شریف و نجیب استان کرمان شود.

وی ادامه داد: ان‌شاءالله با حمایت دولت و همکاری استاندار محترم، شاهد تخصیص بهتر اعتبارات و جهش عمرانی در این استان باشیم.

  نرخ پوشش تحصیلی کشور به مرز 98 درصد رسید

 

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان …



 تازه‌ترین خبر‌های جنگ | شروط اعلامی ایران برای بازگشایی تنگه هرمز به عاصم منیر | واکنش قالیباف به اظهارات اخیر وزیر خزانه‌داری آمریکا
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

تازه‌ترین خبر‌های جنگ | شروط اعلامی ایران برای بازگشایی تنگه هرمز به عاصم منیر | واکنش قالیباف به اظهارات اخیر وزیر خزانه‌داری آمریکا

از آتش بس میان ایران و آمریکا ۱۴۰ روز گذشته و مناقشه همچنان ادامه دارد. در تازه‌ترین تحولات واشنگتین تحریم‌ها جدید علیه ایران را اعمال کرد. دیروز عاصم منیر با مقامات ایرانی مذاکره کرده و امروز نیز تهران میزبان وزیرخارجه عمان خواهد بود.

 پیشنهاد پزشکیان برای تشکیل ائتلاف میان کشورهای اسلامی
۵ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پیشنهاد پزشکیان برای تشکیل ائتلاف میان کشورهای اسلامی

رئیس‌جمهور در ادامه سخنانش، تلاش برای برقراری عدالت در کشورهای اسلامی را عاملی برای کاهش مشکلات و اختلافات و افزایش روحیه همکاری‌های چندجانبه دانست و خاطرنشان کرد: همه باید بکوشند تا سوءتفاهم‌ها برطرف شده و بستر گسترش امنیت منطقه‌ای فراهم آید.

 دریاچه‌ سدهای کشور؛ ظرفیت مغفول در گردشگری
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دریاچه‌ سدهای کشور؛ ظرفیت مغفول در گردشگری

وزیر نیرو گفت: بیش از ۴۰۰ دریاچه سد در کشور وجود دارد که می‌تواند مقصد گردشگری شود و به ترویج آن کمک کند.

 قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی شکست خورد
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

قالیباف: آمریکا در جنگ نظامی و سیاسی شکست خورد

رئیس مجلس شورای اسلامی جایگاه ایران و عراق در این نظم منطقه‌ای را تعیین کننده توصیف کرد و در پاسخ به تهدید آمریکایی‌ها برای تشدید فشارهای اقتصادی علیه ایران،...

 پیام جدید سخنگوی دولت درباره بنزین
۳ ساعت قبل / سایت تابناک

پیام جدید سخنگوی دولت درباره بنزین

سخنگوی دولت تاکید کرد: تاکنون هیچ تصمیمی برای افزایش قیمت بنزین گرفته نشده است.

 عارف: تنگه هرمز ملک ایران و متعلق به ایران است
۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

عارف: تنگه هرمز ملک ایران و متعلق به ایران است

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه ایران راهبردی مبتنی بر جنگ‌طلبی ندارد، گفت: اگر جنگی به ما تحمیل شود، به‌خوبی دفاع می‌کنیم و هر کسی که جرأت کند آغازکننده جنگ باشد، حتماً باید از اقدام خود پشیمان شود.



میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
سایت الف

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!

میانجی‌گران عزیز لطفا توجه کنید!
دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها
روزنامه توسعه ایرانی

دولت، مغلوب نبرد سایه‌ها و شیشه‌ها

طهمورث گیلانی در روزهایی که ناترازی انرژی، از بنزین و گازوئیل گرفته تا برق، سفره و آسایش مردم را نشانه رفته است، اظهارات اخیر معاون رئیس جمهور درباره
حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت
روزنامه شرق

حل بحران‌ها در گرو حقوق اساسی ملت

بحران‌های متعدد گریبان کشور را گرفته و سایه شوم جنگ و آثار آن که از پی تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل بر کشور افتاده، به تشدید بحران‌ها انجامیده است. بنزین، برق و آب به اندازه نیاز کشور نبوده و امکان تأمین کمبود آنها فعلا میسر نیست. نرخ برابری ارز افسارگسیخته در حال افزایش است.
سایت رویداد‌ ۲۴

در جلسه ۷ ساعته رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب چه گذشت؟

دو صندلی در دو سوی میز؛ چرا مقام دولتی نباید مدیر رسانه خصوصی باشد؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

دو صندلی در دو سوی میز؛ چرا مقام دولتی نباید مدیر رسانه خصوصی باشد؟ - مردم سالاری آنلاین

استعفای سردبیر یک رسانه اقتصادی و طرح ادعای دخالت و فشار، بار دیگر بحث تعارض منافع میان مسئولیت دولتی و مالکیت رسانه‌ای را مطرح کرده است؛ مسئله‌ای که فراتر از افراد، به استقلال رسانه و بی‌طرفی ساختار اطلاع‌رسانی دولت مربوط می‌شود.
توافق ایران و عمان برای ایجاد کریدور موقت در تنگه هرمز؛ گامی مثبت برای احیای تفاهم نامه ایران و آمریکا
سایت تابناک

توافق ایران و عمان برای ایجاد کریدور موقت در تنگه هرمز؛ گامی مثبت برای احیای تفاهم نامه ایران و آمریکا

ایران و عمان برای ایجاد یک کریدور دریانوردی موقت مشترک از طریق تنگه هرمز و اجرای یک پروژه مشترک به منظور پاکسازی تنگه از مین به توافق رسیدند.